Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canım değerin çok çok güzel çıkmış 12. gün değeri olarak sana iki tanemi transfer oldu üç olmasın o

Çok sağol canım inşallah hepimizin yüzünü güldürür Rabbim

Haklısın canım asla isyan etmiyorum. .Rabbim her şeyin en iyisini bilir.bizi de güldürecek inşallah

Walla 2 embriyo transfer edilmişti ancak değeri ilk duyduğumda şok geçirdim. Arkadaşım sonucu aldı ben çok heyecan yaptığım için. Değeri söylediğinde 3 üzmü diye gözlerimi belerttiğimi hatırlıyorum. Allah hayırlısını nasip etsin ama üçüz se biri içimde kalır ben nasıl doğururum bilmiyorum.
Kardeşiyle geliyor olabilir :)
canım değerin çok çok güzel çıkmış 12. gün değeri olarak sana iki tanemi transfer oldu üç olmasın o

ikizdir ikizdir canım hayırlısı olsun ne diyelim kaan beye iletten mi o ne tepki verdi bu değere

taransfer olurken açı oluyormu cnm yumurta toplanırken baygın olduğun için birşey anlamıyorsun ama buda öylemi o evreye daha gelmediğim için merak ediyorum
canım daha önce jinekolojik muayene oldun mu yani spekulum takıldımı? bi o takılırken hafif bi acı oluyor ama çok değil sonraki işlemlere ağrı sızı olmuyor ekrandan minnakların boşluğa düşüşünü izliyorsun çok eğlenceli bu arada ben sana hoşgeldin dememişim kafa gitmiş bende aramıza geç gelmişsiniz ama hoşgelmişsin canım

senin adına çok sevindim rabbim yuzumuzu güldurmeye devam etsin gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…