- 6 Şubat 2015
- 178
- 345
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.461
Hoş geldiniz aramıza. Kesinlikle Kaan bey doğru bir karar olmuş benimde ilk toplama esnasında gelişen yumurta o kadar iğne ilaca rağmen 1 taneydi. Sonrasında 10 yumurta toplandı 3 embriyom oldu. İnşallah sizin de güzel yumurtalarınız olur döllenirler :*
sizin yumurta toplandı transfer olmadı diymi daha
Seni kaçırmışım canım, iş çok yoğun, geçen hafta çok girememiştim. Annelerine sımsıkı tutunsunlar inşallah. Bol bol konuş müstakbel anne. Senin tatlı sesini duyunca annelerinden hiç ayrılmak istemeyeceklerdirOldu canım cuma günü transferim oldu uzanıyorum şimdi :) haftaya pztesi de ben sonuç alıcam inşallah...
agapo dan ses gelmeyecek ben peşin peşin paylaşayım listemi olumluyu düşünüp olumluyu çağıralım
listemize nazar değmesinEki Görüntüle 1407139
Seni kaçırmışım canım, iş çok yoğun, geçen hafta çok girememiştim. Annelerine sımsıkı tutunsunlar inşallah. Bol bol konuş müstakbel anne. Senin tatlı sesini duyunca annelerinden hiç ayrılmak istemeyeceklerdir
hayırlısı olsun canım, cuma akşamı irenbenin önünde oturuyordum eşimle birlikte...kontrolüm vardı ,kapıdan cıkan sen miydin acaba siyah caddy 10 plakalı binip giden?Oldu canım cuma günü transferim oldu uzanıyorum şimdi :) haftaya pztesi de ben sonuç alıcam inşallah...
hayırlısı olsun canım, cuma akşamı irenbenin önünde oturuyordum eşimle birlikte...kontrolüm vardı ,kapıdan cıkan sen miydin acaba siyah caddy 10 plakalı binip giden?
hayırlısı olsun canım, cuma akşamı irenbenin önünde oturuyordum eşimle birlikte...kontrolüm vardı ,kapıdan cıkan sen miydin acaba siyah caddy 10 plakalı binip giden?
Kızlar hamileyim
Amin inşallah :) yok canım değildim ben 1530 sıraları çıktım hastaneden :)
agapo dan ses gelmeyecek ben peşin peşin paylaşayım listemi olumluyu düşünüp olumluyu çağıralım
Kaan bey ilk olarak ilaç ne veriyor acaba?
Canım maşallah hamileler artıyor. Benim yumurtalar toplandı, artık histoyu bekliyorum canım benimagapo dan ses gelmeyecek ben peşin peşin paylaşayım listemi olumluyu düşünüp olumluyu çağıralım
Camım çok sevindim. Sabahtan beri elimde tlf bekliyorum . Darısı bizlerin başına inşallah.Kızlaaaarrrrr canlarım şükürler olsun hamileyiiiiimmmmmmmoğlum abi oluyor
ohhhhh Agapo cumm çok şükür.Geç kalınca biraz korkuttun beni.Pazartesinin süperi de oluyormuş meğerKızlaaaarrrrr canlarım şükürler olsun hamileyiiiiimmmmmmmoğlum abi oluyor
İnsallah canim sizin icinde dua edicemCamım çok sevindim. Sabahtan beri elimde tlf bekliyorum . Darısı bizlerin başına inşallah.