Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlaaaarrrrr canlarım şükürler olsun hamileyiiiiimmmmmmm:anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::nazar: oğlum abi oluyor
Canıım hayırlı uğurlu olsuun. Bak gördün mü boşu boşuna vesvese yaptın. Sonu gelsin inşallah. Bebeğini kucağına aldığın günü de görürüz inşallah:KK45:. Senin ilk deneme miydi? Sorun neydi? Kaç yumurta toplanmıştı? Uff be çok soru sordumo_O

Kızlaaaarrrrr canlarım şükürler olsun hamileyiiiiimmmmmmm:anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::nazar: oğlum abi oluyor
Ohh ninayet canım yaaa, sabahtan beri bekliyorum haberi :) Kendini boşa o kadar kastın bak. Ben demiştim diyeceğim bu sefer. Defalarca yazdım sana. Allah' a şükür canım :) :nazar::nazar::nazar: Oğluş havalara uçacak. Sağlıkla bebeklerimizin hepsini kucağımıza alalım inşallah.

Kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Tek tek yazamıyorum çünkü malum bugün mesai başladı. Yoğun geçiyor. Değerim 592,2 transferimin 12. Günü. Rabbim burada aynı ümitle bir araya gelen, bu güzelliği yalamayı isteyen herkese nasip etsin.
İkiz olabilir mi yani öyle gibi değer

kapıdan cıkınca göz göze geldik hani bir arkadaşımmış gibi acaba burdan kadınlar kulubünden mi ki arabaya binincede konuşamadık o_O önümüzdeki pazartesi de inşallah senin mutlu haberinle başlıyacağız pazartesimize :KK39:
inşallah karşılaşmak da kısmet olur :) Sabırsızlıkla bekliyorum pazartesiyi :rolleyes:

ay çok güzel ya... sayfamızı şenlendirdiniz kızlar tebrik ederim... allah saglıklı kucağına almayı nasip etsin inş... olumlu enerjilere devam edioruz sıra bende cumartesi bende güzel haberler vercem inş... sıra bende bana dua etmeyi unutmayın güzel anneler:))))

İnşallah güzel haberi bekliyoruz canım dualarım seninle :)

Kizlar sürekli okuyorum ama yoğun is temposundan çok yazamiyorum. Bugün hamilelik haberini alan agapo ve feza2584 Arkadaslarim sizler için cooooooookkkk sevindim.hayirli olsun.darisi basimiza olsun inşallah.bu topigi bu yüzden çok seviyorum.sevincinizi kendi sevincimizi kadar coşkulu yasiyoruz.dualarla bekliyoruz haberleri.

İşte bu liste Kaan Bey'in başarısını gösteriyor. Ben ilk buraya katıldığımda benimle beraber 5 kişi hamileydi, şimdi olduk 20... Bu listenin tamamında hamile :) yazısını görelim inşallah...
evet canım yaa ne büyük başarı dimi biz şimdi 4 aylık hamileyiz bu mucizeler 4 ay gibi kısa bir sürede oldu darısı listedeki bekleyen kızçelerimizin başına :KK49::KK49::KK49::KK49:

Canım maşallah hamileler artıyor. Benim yumurtalar toplandı, artık histoyu bekliyorum canım benim
evet canım maşallah bizlere Kaan beye Rabbim güç kuvvet versin umutla bekleyen arkadaşlarımızıda Allah ın izni ile meleklerine kavuştursun..
durumunu güncelledim canım bana sık sık haberin verin güncelleyim :KK24:

X