- 10 Nisan 2013
- 313
- 319
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.981
Canım hiç heyecanlanma uyutuluyorsun hiç birşey hissetmiyorsun insallah toplaman su gibi geçer ve birsürü yumurtan olur :)
Canım yumurtaların hepsinde döllenme olmayabiliyor diğer 5 ininide döllemeye çalışmışlardır döllenmeyince imha etmişlerdir diye düşünüyorumteşekkürler kızlaryanlız kafamı kurcalayan bişey var benden 8 tane yumurta topladılar sadece 3 tanesi döllendi dediler eee diğer beşi ne oldu ?? eşime haber verdiler sormamış oda + bugün doğum günü çok güzel bir hediye oldu bize
Biri kiz biri erkek olacak insallah.darisi hepinizin basinaHayırlı olsun. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizlerin başına. Bizim de sıkıntımız aynı sizinle. Rabbim bizi de sevindirsin inşallah. Cinsiyetleri ne bebişlerin?
Günaydın canımm, ben buradayım :) Asayiş berkemalheyyy ahalii nerelerdesiniz çok sessiz kalmış normalde uyanınca en az 2-3 sayfa okuyordum bugün hiç yoktu
ayy maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallahBiri kiz biri erkek olacak insallah.darisi hepinizin basina
vallah bi an şok oldum kimsecikler yok sayfamızı gerilere düşmüş sana 5 yıldızlı peki veriyorum forumu yalnız bırakmadığın için canım benimGünaydın canımm, ben buradayım :) Asayiş berkemal
Aminnn. Allah gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sağlıkla doğsun ikizlerBiri kiz biri erkek olacak insallah.darisi hepinizin basina
Tabi yaa, baktım kimse yok. Sahipsiz bırakmayayım dedimvallah bi an şok oldum kimsecikler yok sayfamızı gerilere düşmüş sana 5 yıldızlı peki veriyorum forumu yalnız bırakmadığın için canım benim
Günaydın canım ben de buradayım. Heyecanla yarınki opumu bekliyorumheyyy ahalii nerelerdesiniz çok sessiz kalmış normalde uyanınca en az 2-3 sayfa okuyordum bugün hiç yoktu
ya bende öğleden sonra yokum ama akşama teftişe gelirimTabi yaa, baktım kimse yok. Sahipsiz bırakmayayım dedimArtık sana emanet, ben işe dönüyorum güzel anne :)
saatler kalmış kaç yumi gözüküyordu usg de inşallah gözükenden daha fazla toplanırGünaydın canım ben de buradayım. Heyecanla yarınki opumu bekliyorum
İnşallah opuya girmeden önce senin güzel haberinle sevinîrim canım.Günaydın kızlar bende burdayım tombiliboo canım bende yarın sonuç öğrenicem saat 9 30 gibi bakalım ikimiz için de çok güzel birgün olur inş :)
İkisi onbeş civarıydı galiba hayırlısı olsun inşallah dua edin banaya bende öğleden sonra yokum ama akşama teftişe gelirimdünde net yoktu fırtınadan kolay gelsin sana canım çok yorma hem kendini hem bebişi :)
saatler kalmış kaç yumi gözüküyordu usg de inşallah gözükenden daha fazla toplanırsağlıklı kaliteli embriyoların olsun
Canım hayırlı olsun. Müfettişti arkasından hastalıktı derken uzun süredir siteye giremiyorum. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Canım hayırlı olsun çok sevindim. Hadi güzel haberi de ver bize inşallah:)Teyzeleri minik mucizelerimi aldım geldim insallah 10 günün sonunda size mutlu haberi veririm
Canım hayırlı olsun sana da. Ne güzel haberler gelmiş böyle peş peşe. Allah daim etsin:)Kızlar bisey soracağım 9. Gun Değeri icin 55.68 nasıl acaba
Sizce tek mı Çoğul gebelik mı hamile arkadaslar fikir verebilir mı bana
Kaan bey değerin iyi dedi
Salı gunu tahlil istedi tekrar
İnşallah canım inşallahCanım hayırlı olsun çok sevindim. Hadi güzel haberi de ver bize inşallah:)
Hadi canim yarim sevindir bizi mutlu haberini bekliyoruz :)Günaydın kızlar bende burdayım tombiliboo canım bende yarın sonuç öğrenicem saat 9 30 gibi bakalım ikimiz için de çok güzel birgün olur inş :)