- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.001
Amin canim insallah.iyi gidiyor sukur.karnim biraz buyuk 6.aydayim ama 8 ayliktan buyuk gobisim varAminnn. Allah gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sağlıkla doğsun ikizlerNasıl gidiyor bu aylar :)
canım ne güzel bir kız bir oğlan hem deAmin canim insallah.iyi gidiyor sukur.karnim biraz buyuk 6.aydayim ama 8 ayliktan buyuk gobisim varrahim agzimda biraz kisalma oldu yatis verdiler.ilk haftalar hep yattim duzeldi diye simdi biraz daha harekete basladim ama evin icindeyim hep.bi pazar gunleri kahvaltiya gidiyorum o kadar allahin izni ile dogduktan sonra bol bol ayakta kalacagim zaten sen sanirim yeni aldin sonucu.kacinci tedavi ve ilk hamileligin mi?senin nasil gidiyor?
İnş canım ya böyle bi tuhafım sanki yarın sonuç öğrenicek gibi değilimHadi canim yarim sevindir bizi mutlu haberini bekliyoruz :)
Maaşallah darısı başımıza canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sen kaan beyle mi devam ediyosunAmin canim insallah.iyi gidiyor sukur.karnim biraz buyuk 6.aydayim ama 8 ayliktan buyuk gobisim varrahim agzimda biraz kisalma oldu yatis verdiler.ilk haftalar hep yattim duzeldi diye simdi biraz daha harekete basladim ama evin icindeyim hep.bi pazar gunleri kahvaltiya gidiyorum o kadar allahin izni ile dogduktan sonra bol bol ayakta kalacagim zaten sen sanirim yeni aldin sonucu.kacinci tedavi ve ilk hamileligin mi?senin nasil gidiyor?
Maşallah sana canım bu sefer olacağına inanıyorum kolay gelsinKızlar ben de her gün giriyorum muhakkak.yazmasam da okuyorum düzenli alışkanlık oldu artık.Madem öyle ben de anlatayım son durumu.İlk deneme başarısız olunca Kaan Bey le görüştüm.Münkünse hemen ikinci transferi istediğimi eğer bir neden yoksa beklemek istemediğimi söyledim.Kaan Bey de baktı ki coşmuşum dalgalanıyorum moralin iyiyse hemen adet olunca gel başlayalım dedi.Yarın gidiyorum transfer hazırlıklarına başlıyorum İnşallah yeniden bantlar,fitiller filan.Bu kez 2 transfer etme konusunda da anlaştık.Yetişiciğim İnşallah size kızlar,peşinizden geliyorum
İnşallah agapocummMaşallah sana canım bu sefer olacağına inanıyorum kolay gelsin
Amin canim buradan takipteyim insallah sizlerinde pozitif sonuclarina seviniriz.ben sehirdisinda oldugum icin kaan beyle devam edemiyorum.ama buradaki dr.larim arkadasi.sagolsun bi sorun oldugunda onunla irtibata geciyoruz hemenMaaşallah darısı başımıza canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sen kaan beyle mi devam ediyosun
Benim 4.günüm canım günler geçmek bilmiyor rabbim sonuç bekleyen herkese kolaylık versin çok zorİnşallah agapocummsenin kaçıncı gün oldu şimdi?
süpersin canımKızlar ben de her gün giriyorum muhakkak.yazmasam da okuyorum düzenli alışkanlık oldu artık.Madem öyle ben de anlatayım son durumu.İlk deneme başarısız olunca Kaan Bey le görüştüm.Münkünse hemen ikinci transferi istediğimi eğer bir neden yoksa beklemek istemediğimi söyledim.Kaan Bey de baktı ki coşmuşum dalgalanıyorum moralin iyiyse hemen adet olunca gel başlayalım dedi.Yarın gidiyorum transfer hazırlıklarına başlıyorum İnşallah yeniden bantlar,fitiller filan.Bu kez 2 transfer etme konusunda da anlaştık.Yetişiciğim İnşallah size kızlar,peşinizden geliyorum
evet Agapo cum en zor süreç test gününü bekleme süreci gelmişti bana da.Geçen sefer 1 hafta rapor almıştım ki normalde evde vakit geçrmeyi çok severim.İşkence oldu bana.Bu kez 2-3 gün dinlenip işe dönmeyi düşünüyorum o yüzden.Bir de becerebilirsem çok odaklanmamaya çalışıcam bu kez.Mümkün mertebe normal hayatıma devam etmeyi düşünüyorum.Benim 4.günüm canım günler geçmek bilmiyor rabbim sonuç bekleyen herkese kolaylık versin çok zor
Amin canım inşallah hamilelik haberimi sizinle paylaşmak nasip olur :)
Aynen canım, ikizlerse bence de bir süre oturman zor gibiAmin canim insallah.iyi gidiyor sukur.karnim biraz buyuk 6.aydayim ama 8 ayliktan buyuk gobisim varrahim agzimda biraz kisalma oldu yatis verdiler.ilk haftalar hep yattim duzeldi diye simdi biraz daha harekete basladim ama evin icindeyim hep.bi pazar gunleri kahvaltiya gidiyorum o kadar allahin izni ile dogduktan sonra bol bol ayakta kalacagim zaten sen sanirim yeni aldin sonucu.kacinci tedavi ve ilk hamileligin mi?senin nasil gidiyor?
sağol canım
Canım test sonucunu nasıl bekliyeceğim bilemiyorum normal hayata dönsemde düşünmemeye çalışsamda hiç aklımdan çıkmıyor hayırlısı inşallahevet Agapo cum en zor süreç test gününü bekleme süreci gelmişti bana da.Geçen sefer 1 hafta rapor almıştım ki normalde evde vakit geçrmeyi çok severim.İşkence oldu bana.Bu kez 2-3 gün dinlenip işe dönmeyi düşünüyorum o yüzden.Bir de becerebilirsem çok odaklanmamaya çalışıcam bu kez.Mümkün mertebe normal hayatıma devam etmeyi düşünüyorum.
Merak etme birlikte güzel güzel çalışıyoruz teyzesiya bende öğleden sonra yokum ama akşama teftişe gelirimdünde net yoktu fırtınadan kolay gelsin sana canım çok yorma hem kendini hem bebişi :)
saatler kalmış kaç yumi gözüküyordu usg de inşallah gözükenden daha fazla toplanırsağlıklı kaliteli embriyoların olsun
canım ben denedim o testlerdenMerhaba kızlar ben de catlove gibi her gün okuyorum muhakkak. Bebiş bekleyenler için en az onlar kadar seviniyorum. Kendimi onların yerine koyup hayallere dalıyorum. Allah tez zamanda kavuştursun yavrularınıza.
Ben de size son durumlardan haber vereyim. Cuma günü anestezili rahim filmi çekildi.Kanallar açıkmış rahimde bir sıkıntı yokmuş. Yani son durum yumurta iyi, sperm iyi, rahim iyi ama bir türlü hamiş kalamıyorum. Bir tek çikolata kisti gibi bir şey var 1,5-2 cm kadar. Onun da kesin çikolata kisti olduğunu anlamak için ameliyat gerekiyormuş o da yumurtalıklara zarar verebildiği için doktor önermedi. Onun çikolata kisti olup olmadığı hakkında yorum yapmak için daha önce Ca125 tahlili yaptırmıştım aslında değer sınırlar içindeydi, normaldi. Ama bu kez Kaan Bey yine istedi o testten adetimin 21. günü yani 12 gün sonra cuma günü progesteron testi ile birlikte o testi de istedi. progesteron testi de sağlıklı yumurta üretip üretmediğimi anlamak içinmiş.
Son durumda bu testleri de yapıp artık biraz daha bekleyeceğim normal yolla olabilmesi için. Çünkü her an normal yolla olabilir dedi. Şu an bol bol vitamin kullanıyorum.Ama sabrım tükendiğinde ben de başlayacağım tedaviye şimdiki hedefim eğer sabır gösterebilirsem Mayısa kadar beklemek olmazsa diğer yola başvurmak.
Bu arada doktora ovulasyon testi kullansam mı acaba bu ay dedim, tam yumurtlama gününü anlamak için. Öyle ilişki mi olur doğalına bırak dedi. Ama ben yine de deneyeceğim galiba . Aranızda deneyen oldu mu daha önce?
Sagol canımCanım hayırlı olsun sana da. Ne güzel haberler gelmiş böyle peş peşe. Allah daim etsin:)