- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.021
galiba.görüşemicez.boşluk.bırakamıyorum.tuş.bozulmuş.noktayla.ayırayım.dedim..yüksek.doz.kullanıyorum.senin.nasıl...yine görüşemeyeceğiz sanırım. benimde bu sefer yavaş bir hareket var. ama canını sıkma. sanırım yüksek doz iğne kullanıyorsun. o daha iyi duruma getirir inşallah.
bu aylarda vitamin ve enerji patlaması yaşıycam galibaBende incir yemiştim bol bol birde bal çörek otu tarçın keçiboynuzu pekmezini hem kendin hem de eşin kullanabilirsiniz
Bence bu sayfadanEsra-86 ilgine tesekkurler. Beni takip etmene de sevindim. Yarın mutlaka gideceğim normal değil çünkü bu kadarı.
Bu arada telefonumda virus var sanırım bazen yazı yazdirmiyor sayfayi yeniliyor sürekli cevaplar gec olursa kusura bakmayin
Bence bu sayfadan
Cunku benimde sayfa sık sık kapanıyor
Bence bu sayfadan
Cunku benimde sayfa sık sık kapanıyor
Ayyy sizdemi oluyor cildircam benide atiyor laptop ta baglanmiyor bu siteye bir turlu yenileyemiyor da.laptop bile kasiyor.Arkadaşlar sitede virüs var sanırım. Yaklaşık 2 haftadır belli aralıklarla durduk yerde telefona virüs uyarısı düşüyor ve site otomatik olarak virüs programı indir uyarısıyla beni sayfadan atıyor. Ve yalnızca bu site de oluyor.
Aslında daha kullanışlı bi yerden yazissak ne guzel olur biliyor musunuz boyle bir program ???Ayyy sizdemi oluyor cildircam benide atiyor laptop ta baglanmiyor bu siteye bir turlu yenileyemiyor da.laptop bile kasiyor.
sağol canım benim rabbim hepimize nasip etsin dualarınızı eksik etmeyinHayırlısı olsun güzelim benim salı günü histom var transfer öncesi seni de görmek isterdimKalitesine hiç takılma kendini şartlandırma elinden gelenin en iyisini yaptın sen doktorumuzda öyle Allahım yardımcın olsun hayırlı evlatlar versin kucağına inşallah dualarım seninle
ben okudum hepsi harika anına bitirdim tavsiye ederim canımSarah joi diye yazanrı son kamelya,mart menekşeleri,yağmur sonrası gibi kitaplarını okudunuz mu ?
Selam kizlar.ne zamandir giremedim ne cok sey olmus oku oku bitmedi.transefer olan arkadaslarimm bebisleriniz sıkı sıkı tutunsun annelerine insallah.CVZ arkadasim cokkk sevindim allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.BLU EYES sakın bozma moralini canim hemen umutsuzluga kapilma bizler ne mucizeler gorduk olmaz dedigimiz seyler gerceklesti.allahim buyuk hepinizin guzel gonlune gore versin.opuuorum hepiniziiii
canım inşallah minik mucizen sana sımsıkı tutunmuştur ve kat kat artmıştır değerlerin.dualarım seninle.Canım çok teşekkürler.. Bende mucize bekliyorum zaten.. Benim gibi çok insanın yazısını okudum.. Umarım salı günü Rabbim güzel bi hediye verirde değerlerim usturuplu yükselirAllah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin ..
hayırlı olsun arkadaşımm aramıza hoşgeldinnnnnkızlarr merhaba bende burdaki hafta içi kaan bey bu yolculuğa başlıycam inşallah.hafta içi ilk görüşmeye gidicem.hem heycan hem korku var inşallah sonu güzel olur.
bu arada benide listeye ekleyebilirsiniz.
hoşbulduk canım.hayırlı olsun arkadaşımm aramıza hoşgeldinnnnn
canım inşallah minik mucizen sana sımsıkı tutunmuştur ve kat kat artmıştır değerlerin.dualarım seninle.
sağolun kızlar.tşklerAllah razı olsun canım.. Çok sağol.. Seninde tedavin hayırlı olsun.. Çok doğru bi karar verdin.. Bi sorun olursa biz buradayız..
aminnn canım aminnnnhoşbulduk canım.
hamilelik haberleyiyle mutlu olalım sevinelim inşallah.sizler artık daha yakınsınız sizin hamilelik haberlerinizi alalım sonra arkanızdan geliriz inşallah.