Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bence bu sayfadan
Cunku benimde sayfa sık sık kapanıyor

Ayyy sizdemi oluyor cildircam benide atiyor laptop ta baglanmiyor bu siteye bir turlu yenileyemiyor da.laptop bile kasiyor.

Ayyy sizdemi oluyor cildircam benide atiyor laptop ta baglanmiyor bu siteye bir turlu yenileyemiyor da.laptop bile kasiyor.
Aslında daha kullanışlı bi yerden yazissak ne guzel olur biliyor musunuz boyle bir program ???
Sayfa kapanıyor bende bıktım artık

cycas canım sen daha hakimsin diye sana bisey sormak istiyorum.. Ben en son 11 aralıkta adet oldum.. Transferimde 2 ocakta oldu.. Yani adet olmam gerekirken 7.gündeydi transferim.. Şimdi ben kaçıncı haftadayım ??? tabii hala hamileysem.. Bugün idrar testi aldım ilk başta 5 dk boyunca bisey yoktu sonra silik çıktı.. Değerim katlanmadımı ki hala silik çıkıyor??? Salı günü test yapıcam ve çok korkuyorum..

sağol canım benim rabbim hepimize nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin

Selam kizlar.ne zamandir giremedim ne cok sey olmus oku oku bitmedi.transefer olan arkadaslarimm bebisleriniz sıkı sıkı tutunsun annelerine insallah.CVZ arkadasim cokkk sevindim allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.BLU EYES sakın bozma moralini canim hemen umutsuzluga kapilma bizler ne mucizeler gorduk olmaz dedigimiz seyler gerceklesti.allahim buyuk hepinizin guzel gonlune gore versin.opuuorum hepiniziiii

Canım çok teşekkürler.. Bende mucize bekliyorum zaten.. Benim gibi çok insanın yazısını okudum.. Umarım salı günü Rabbim güzel bi hediye verirde değerlerim usturuplu yükselir Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin ..

canım inşallah minik mucizen sana sımsıkı tutunmuştur ve kat kat artmıştır değerlerin.dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…