Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

İlk görüşme için gittiğimde sigara kullandığımı söylemiştim. Bana gülerek şimdi söyleyeceklerimden sigara sağlığa faydalıymış sonucunu çıkarma ama, içtiğin sigara östrojeni baskıladığı için kistlerin büyüyememiş demişti. O günden bu yana yine de eskiye nazaran yol katettim. Ama yazdığın ilacı not edeceğim. Belki başka birine bir iyilik etmiş oluruz

Zülfü livaneli: serenad, canan tan:hasret, Ahmet Altan : son oyun, Ayşe Kulin: birgün sinan akyüz : şahika & Feraye, bunlar son zamanlarda kitaplığımın baş köşesine oturan kitaplar. Bunlar da duygusallık, hafif tarih, romantizm gibi duygular işlenmiş. Özel olarak şu içerikte olsun dediğin kitap varsa ona göre bakabilirim okuduklarımdan.
Kızlar bende kitap almak istiyorum transfer zamanı okurum diye güzel sürükleyici bir kitap önerirmisinz?

Evet canım final cok sukur
Cok heyecanlıyım yarın bebislerimiz cozdurulecek
Size guzel haberler verip mutluluğumu paylaşmayı Okadar istiyorum ki
Insaallah Rabbim nasip eder
Guzel dileklerin icin sagol
Sevgiyle

Benim
Benimde oldu âma sen baya çektin be kuzum
Bencede muayene git
Icin rahatlar en azından
Tekrar gecmis olsun

Benim

Benimde oldu âma sen baya çektin be kuzum
Bencede muayene git
Icin rahatlar en azından
Tekrar gecmis olsun

Teşekkürler ilgine. Yarın gideceğim

Canım önerilerini dikkate alacağım ben şuan zülfü livaneli mutluluk adlı romanını okuyorum serenad'ıda okumak istiyorum çok methediyorlar

Serenadı okuduktan sonra haftalarca o insanları rüyamda gördüm. Yetmedi kurtulanlar hakkında epeyce bilgi topladım. Kitabın etkisinden kurtulmam aylar sürdü. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Herkesin okuması gereken bir bestsel bence.
Canım önerilerini dikkate alacağım ben şuan zülfü livaneli mutluluk adlı romanını okuyorum serenad'ıda okumak istiyorum çok methediyorlar

Esra-86 ilgine tesekkurler. Beni takip etmene de sevindim. Yarın mutlaka gideceğim normal değil çünkü bu kadarı.
Bu arada telefonumda virus var sanırım bazen yazı yazdirmiyor sayfayi yeniliyor sürekli cevaplar gec olursa kusura bakmayin

Günaydın arkadaşlar.... Hava çok güzel herkesin günü güzel geçsin.... Bugün hiç sigara içmedim ve bundan sonra da içmeyi düşünmüyorum Dün akşam uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımla görüştüm bana bir kitap verdi Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu diye şu an o kitabı öne aldım onu okuyorum keyifli bir kitap ve destekleyici tavsiye ederim benim gibi sorun yaşayan arkadaşlarıma :)

Tebrikler istemek başarmanın yarısıdır :)

inşallah öyle olur kaan beyde umutsuz olma dedi zaten ve bi ton vitamin verdi ve ilk defa bi doktordan incir ve keçiboynuzu tavsiyesi aldım
Bende incir yemiştim bol bol birde bal çörek otu tarçın keçiboynuzu pekmezini hem kendin hem de eşin kullanabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…