Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar bende kitap almak istiyorum transfer zamanı okurum diye güzel sürükleyici bir kitap önerirmisinz?
Sinan Yağmurun Aşkın meali 1 ve aşkın meali 2 çok sürükleyici ve rahatlatıcı kitaplar. Daha çok var aslında ama zevk meselesi ya beğenirmisiniz bilmem Kristin Hannah ın kitapları da çok güzel oluyor.

Günaydın arkadaşlar.... Hava çok güzel herkesin günü güzel geçsin.... Bugün hiç sigara içmedim ve bundan sonra da içmeyi düşünmüyorum :KK66: Dün akşam uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımla görüştüm bana bir kitap verdi Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu diye şu an o kitabı öne aldım onu okuyorum keyifli bir kitap ve destekleyici tavsiye ederim benim gibi sorun yaşayan arkadaşlarıma :)

Hadi inşallah çok sevindim :KK70:

kızlarr merhaba bende burdaki hafta içi kaan bey bu yolculuğa başlıycam inşallah.hafta içi ilk görüşmeye gidicem.hem heycan hem korku var inşallah sonu güzel olur.
bu arada benide listeye ekleyebilirsiniz.:KK68::KK68:
Hayırlı olsun guzel sonuçlansın tedavin canım
Aramıza hosgeldin
Bebekli bir yıl diliyorum

Canim sen suan 4 hafta 5 günlüksün gönlünü ferah tut insallah meleğin seninledir. Eger cok merak ediyorsan idrar testi yapip strese girme kan testi yaptir kaan bey biz stres olmayalim diye 4 güne bir istiyor ama beklerken stresin artiyorsa yaptir yarin canim.
cycas cycas canım sen daha hakimsin diye sana bisey sormak istiyorum.. Ben en son 11 aralıkta adet oldum.. Transferimde 2 ocakta oldu.. Yani adet olmam gerekirken 7.gündeydi transferim.. Şimdi ben kaçıncı haftadayım ??? tabii hala hamileysem.. Bugün idrar testi aldım ilk başta 5 dk boyunca bisey yoktu sonra silik çıktı.. Değerim katlanmadımı ki hala silik çıkıyor??? Salı günü test yapıcam ve çok korkuyorum..

Canim sen suan 4 hafta 5 günlüksün gönlünü ferah tut insallah meleğin seninledir. Eger cok merak ediyorsan idrar testi yapip strese girme kan testi yaptir kaan bey biz stres olmayalim diye 4 güne bir istiyor ama beklerken stresin artiyorsa yaptir yarin canim.

Canım çok teşekkür ederim cevabın icin.. Yoksa 5. Haftamı oldu diye panikledim.. Artık salıyı beklerim ama bugün pazar olmasaydı kesin kan testi yaptırırdım.. Neyse dualarınızı ne olur esirgemeyin... Tekrar teşekkürler canım:KK68:

Canım çok teşekkür ederim cevabın icin.. Yoksa 5. Haftamı oldu diye panikledim.. Artık salıyı beklerim ama bugün pazar olmasaydı kesin kan testi yaptırırdım.. Neyse dualarınızı ne olur esirgemeyin... Tekrar teşekkürler canım:KK68:

Günaydın kizlar, ,hepimize iyi-mutlu haftalar olsun.Hafta sonu giremedim, iş yerine gelir gelmez açtım, ne cok sey yazmışsınız :) Umutsuzluğa kapılma, minik mucizen hepimizin duasıyla, sana sımsıkı tutunduğunu bil. Olumsuzluklar düşünüp kendi kendinin moralini bozma Rabbim büyük ...

Kizlarrrrr hastaneye gidiyorum. Bizim minikleri genetiğe gönderiyoruz bugun.
Heyecanlıyım ve birazda Endişeli
Ama süslendim, bebeklerimi ilk keZ göreceğim cunku...
Aaa bu anne ne Süslü ne de guzel bari Büyüyüp bunun bebişi olalım desinler :emir_bebek:

Hayırlısı olsun canım.. Dualarımız seninle... Eminim ki bi sorun çıkmayacak...

günaydın kızlar gece hafif açık kahve rengi leke geldi doktor önemli değil dedi ama sizce neden olabilir iğnemi 3 günde bire indirdi

günaydın kızlar gece hafif açık kahve rengi leke geldi doktor önemli değil dedi ama sizce neden olabilir iğnemi 3 günde bire indirdi
Tabi sen daha hamileliğin başındasın kesen bile görünmedi ama benim 3,5 aylık hamile bir arkadaşımda olmuştu bir kaç gün de sürmüştü. Previa plesenta yani plesentanın üstte olması gerekirken aşağıda olma durumuymuş. Ben bir tek böyle bir örnek olay biliyorum. Ama seninki henüz başında olduğundan yerleşmelere de devam ediyor olabilir. Bence yorma kendini hamileliğinin tadını çıkar. Çünkü ciddi bir şey olsa bildiğin kırmızı yoğun bir kanaman olurdu.

Can
Canım telâşlanma
Kaan bey önemli bisey olsa söylerdi msen yat dinlen ama is falan yapma evde
Opuyorum sevgiler

• Beğen
Reactions: cvz
X