Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

İlk görüşme için gittiğimde sigara kullandığımı söylemiştim. Bana gülerek şimdi söyleyeceklerimden sigara sağlığa faydalıymış sonucunu çıkarma ama, içtiğin sigara östrojeni baskıladığı için kistlerin büyüyememiş demişti. O günden bu yana yine de eskiye nazaran yol katettim. Ama yazdığın ilacı not edeceğim. Belki başka birine bir iyilik etmiş oluruz
Keşke tedavi öncesinde bıraksaymışsınız sizleri çok iyi anlıyorum uzun yıllar içip bırakıyorum hadi demek kolay asıl zoru bırakmak gerçekten. Tedavinizde baya ilerlemişsiniz öncesi olsaydı Kaan beyin bana önerdiği ilaçla bırakmanızı tavsiye ederdim etkili bir ilaçtı champix başlangıç paketiydi ilaca başladığım 10. günü bırakmıştım ama ilaçtan etkili olan şey beyninizde bitirmek ilacın sonraki aşamalarını kullanmadım bile. Belki de bırakırsınız inşallah bırakırsınız :KK70:

Zülfü livaneli: serenad, canan tan:hasret, Ahmet Altan : son oyun, Ayşe Kulin: birgün sinan akyüz : şahika & Feraye, bunlar son zamanlarda kitaplığımın baş köşesine oturan kitaplar. Bunlar da duygusallık, hafif tarih, romantizm gibi duygular işlenmiş. Özel olarak şu içerikte olsun dediğin kitap varsa ona göre bakabilirim okuduklarımdan.
Kızlar bende kitap almak istiyorum transfer zamanı okurum diye güzel sürükleyici bir kitap önerirmisinz?

canım sende finale geldin. inşallah güzel haberler alırız sendende. ve güzel haberlerle başlangıç yaparsın. ben belki yanlış biliyorum ama genetiğe gittiklerinde zaten 5. gün embriyosu olmaları gerekiyor. benim bir arkadaşımın da öyle olmuştu. ordan hatırlıyorum. hayırlısı canım. rabbim gönlüne göre verir inşallah.
Evet canım final cok sukur
Cok heyecanlıyım yarın bebislerimiz cozdurulecek
Size guzel haberler verip mutluluğumu paylaşmayı Okadar istiyorum ki
Insaallah Rabbim nasip eder
Guzel dileklerin icin sagol
Sevgiyle

Benim
Günaydın herkese.
Ahmet Ümit in tüm kitaplarını tavsite ederim.

Kızlar opunun 9. günündeyim , hala şikayetlerim geçmedi. Karnım coook şiş , yeni kalktım ac karnına su içerken resmen canım yandı. Yatarsam iyiyim ama kalkınca 2 ye bükülüyorum. Yarın gideceğim doktora. Gecmezse gel demişti. Internrtte de bunun en en fazla 10 gün surecegini okumuştum, geçmiyor.
Benimde oldu âma sen baya çektin be kuzum
Bencede muayene git
Icin rahatlar en azından
Tekrar gecmis olsun

Benim

Benimde oldu âma sen baya çektin be kuzum
Bencede muayene git
Icin rahatlar en azından
Tekrar gecmis olsun
canım senden fazla yumi toplanmıştı sanırım. ohss olmuş olabilirsin. Kaan .Bey.e bu şikayetlerinden bahsedersen seni doğru şekilde yönlendirebilir. belki de görmek ister. sanırım serum filan veriyorlar yanlış bilmiyorsam.

Teşekkürler ilgine. Yarın gideceğim

Zülfü livaneli: serenad, canan tan:hasret, Ahmet Altan : son oyun, Ayşe Kulin: birgün sinan akyüz : şahika & Feraye, bunlar son zamanlarda kitaplığımın baş köşesine oturan kitaplar. Bunlar da duygusallık, hafif tarih, romantizm gibi duygular işlenmiş. Özel olarak şu içerikte olsun dediğin kitap varsa ona göre bakabilirim okuduklarımdan.
Canım önerilerini dikkate alacağım ben şuan zülfü livaneli mutluluk adlı romanını okuyorum serenad'ıda okumak istiyorum :KK66:çok methediyorlar

Serenadı okuduktan sonra haftalarca o insanları rüyamda gördüm. Yetmedi kurtulanlar hakkında epeyce bilgi topladım. Kitabın etkisinden kurtulmam aylar sürdü. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Herkesin okuması gereken bir bestsel bence.
Canım önerilerini dikkate alacağım ben şuan zülfü livaneli mutluluk adlı romanını okuyorum serenad'ıda okumak istiyorum :KK66:çok methediyorlar

Esra-86 Esra-86 ilgine tesekkurler. Beni takip etmene de sevindim. Yarın mutlaka gideceğim normal değil çünkü bu kadarı.
Bu arada telefonumda virus var sanırım bazen yazı yazdirmiyor sayfayi yeniliyor sürekli cevaplar gec olursa kusura bakmayin

Günaydın arkadaşlar.... Hava çok güzel herkesin günü güzel geçsin.... Bugün hiç sigara içmedim ve bundan sonra da içmeyi düşünmüyorum :KK66: Dün akşam uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımla görüştüm bana bir kitap verdi Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu diye şu an o kitabı öne aldım onu okuyorum keyifli bir kitap ve destekleyici tavsiye ederim benim gibi sorun yaşayan arkadaşlarıma :)
yıllarca içtim ve çok pişmanım. evlenmeden önce bırakmaya karar verdim. hem eşim hemde çocuk isteğim bırakma kararı vermeme neden oldu. herşeyden önce bırakabilmeyi istemelisin. yani herşey beyinde bitiyor. bana eşim kokunu alamıyorum dediğinde içime oturmuştu bu sözü. sonra daha büyük heyecan içimde yeşerdi. BEBEK. bunun için bırakmalıyım dedim. daha sağlıklı bir gebeliğe adım atar çocuğumu da zehirlemem diye düşünmüştüm. nitekim evlenmeden önce bıraktım. nikotin sakızı kullanmıştım. sağlık bakanlığından destek aldım. onu hatırlatacak herşeyden uzak durdum çay kahve vs. aklıma geldiğinde de sakız çiğnedim. ve hep bebeğimi düşündüm. iyiki bırakmışım çocuk yapmaya karar verdiğimizde ve neden olmuyor dediğimizde yıllardır içtiğimin benim yumilerime nasıl zarar verDiğini anladım. keşke zamanı geri alabilseydim bu konuda ve hiç başlamasaydım. 3 yıldır içmiyorum. çok şükür . şimdi sen tüp bebek tedavisindesin ve az içiyorum diyerek kendini rahatlatıyorsun sanki. o bir nefes ne kadar zarar veriyor bir düşün. bebek için bir sürü fedakarlık gösteriyorsun eminim. ama yapacağın en önemli fedakarlık bence sigarayı bir kerede bırakman olacak. azaltarak mümkün değil. biraz uzun oldu ama yaşayan biri olarak pişmanlığımı görmeni ve yardımcı olabilmeyi istedim. hayırlısı olsun arkadaşım.

Günaydın arkadaşlar.... Hava çok güzel herkesin günü güzel geçsin.... Bugün hiç sigara içmedim ve bundan sonra da içmeyi düşünmüyorum :KK66: Dün akşam uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımla görüştüm bana bir kitap verdi Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu diye şu an o kitabı öne aldım onu okuyorum keyifli bir kitap ve destekleyici tavsiye ederim benim gibi sorun yaşayan arkadaşlarıma :)
Tebrikler istemek başarmanın yarısıdır :)

inşallah öyle olur kaan beyde umutsuz olma dedi zaten ve bi ton vitamin verdi ve ilk defa bi doktordan incir ve keçiboynuzu tavsiyesi aldım :KK48:
Bende incir yemiştim bol bol birde bal çörek otu tarçın keçiboynuzu pekmezini hem kendin hem de eşin kullanabilirsiniz :KK66:

X