Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

günaydın kızlar gece hafif açık kahve rengi leke geldi doktor önemli değil dedi ama sizce neden olabilir iğnemi 3 günde bire indirdi
canım bizlerde olması çok çok normal ilk haftalarda dondurulmuş embriyo olduğu için vucüt işleyisinin dışına çıkıyorlar hormonlarla destekleniyor ya rahim ondan oluyor istirahete devam et benim 6 haftalıkken olmuştu birde geçen gün oldu geçen gün olan yüreğimi ağzıma getirdi. yarın kontrolüm var inşallah bebişim iyidir.

İnşallah böyle tatlı bir anneye kavuşmak için sabırsızlanıyorlardır hayırlı haberlerle dön bize

Hayırlısı olsun bebişlerine adım adım yaklaşıyorsun. güzel haberlerle dönmen dileğiyle canımmm...

Hayırlısıyla güzel haberleri alırsın inşallah.. Asıl kanı verdikten sonra sonuç çıkana kadar dakikaları sayacaksın... Insallah emeklerine, beklediğine değer...

ya bende sen ne zaman test yaptırcaksın diye merak etmiştim transfer tarihini unutmuşum hadi hayırlı haberlerinibekliyoruz merkezdemi yaptıracaksın yoksa başka bi yerdemi?

ya bende sen ne zaman test yaptırcaksın diye merak etmiştim transfer tarihini unutmuşum hadi hayırlı haberlerinibekliyoruz merkezdemi yaptıracaksın yoksa başka bi yerdemi?
inşallah güzel haberler olsun ... yok canım merkeze gitmem sanırım, burada yaptırırım....

İnşallah canım hamilelik haberini alırız yarın.Kaç tane yerleştirilmişti ?

Merhaba arkadaşlar. Mutlu haftalar olsun hepimiz için . Daha yolun çok başında biri olarak bir soru sormak istiyorum sizlere. Kaan bey reglinin ikinci veya üçüncü günü gel demişti. Bugün yarın regl olacağım. Bu gidişimde sadece muayene mi edecek, yoksa îğnelere başlatır mı? Sizlerîn nasıl olmuştu

Ben ucuncu gunu gitmistim ogun baslatmisti canim ignelere..zaten oncesinde muayene ediyo duruma gore baslatiyodur mutlaka.

Ben ucuncu gunu gitmistim ogun baslatmisti canim ignelere..zaten oncesinde muayene ediyo duruma gore baslatiyodur mutlaka.
Canım bu herhalde 2.adet kontrolün eğer yumurta rezervinde azalma varsa vitaminler kullandırıyor 2-3 ay hemen ignelere baslamiyor 3adette görmek istiyor yumurta taslaklarını srnin kac tane taslak saymıştı adette ?

Bu kadar özeni hakedecek inşallah annesi. Eminim annelerini çoook beğenmişlerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…