- 26 Kasım 2013
- 243
- 618
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.901
Arkadaşlar ben pek iyi haber veremiyorum 10. Gün 35 14. Gün 65 çıktı.. Kaan Bey, suan için bisey diyemem ama düşük bi sonuc bu dedi.. Salı günü tekrar bakalım dedi.. Belki ikizdi birini kaybettiysen değerinde az ilerleme de olabilir dedi.. Ama benim umudum gitti...
canim 2 katina cikmis aslinda bekleyelim bakalim sali gunu insallah katlanir bebisin birakmaz srni moralini bozmamaya calis dualarim seninleArkadaşlar ben pek iyi haber veremiyorum 10. Gün 35 14. Gün 65 çıktı.. Kaan Bey, suan için bisey diyemem ama düşük bi sonuc bu dedi.. Salı günü tekrar bakalım dedi.. Belki ikizdi birini kaybettiysen değerinde az ilerleme de olabilir dedi.. Ama benim umudum gitti...
Arkadaşlar ben pek iyi haber veremiyorum 10. Gün 35 14. Gün 65 çıktı.. Kaan Bey, suan için bisey diyemem ama düşük bi sonuc bu dedi.. Salı günü tekrar bakalım dedi.. Belki ikizdi birini kaybettiysen değerinde az ilerleme de olabilir dedi.. Ama benim umudum gitti...
Cok üzüldüm canım
Ins en azından biri duruyordur
Moralini bozma psikolojin bu süreçte önemli
Seni seviyoruz ve yanındayız
M Mormutfaklisohann canlarım çok teşekkür ederim.. Kaan Bey en azından bi 100 küsür bekliyordum dedi.. İki katına katladı fakat 2 gün ara yok 4 gün var.. Ne olur dua edin benim içinde...
canım salı bende ordayım ama 4.30 orda olcam..nasıl gidiyo tedavin..benim pek iyi gitmiyo..2 tane gelişen yumurta var ama yavaş büyüyoCanım salı bende ordayım. Saat 11:00 de. Görüşürüz inşallah
Hamile arkadaşları gönülden tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah
Liste mükemmel görünüyor ellerine sağlıkBenim de bugün kontrolüm vardı iğnelere aynen devam ama henüz gelişmemiş daha önce sordum ama yanıt alamadım rezerv azlığı olan arkadaşlar iğnelerden sonra kaç yumurtanız oluştu..?
Tebrikkkk ederimmm...sagsaglim kucagina almak nasip olsun inşallah171 çok yüksek büyük ihtimal ikiz dedi zaten rahat durmuyorlar teyzesi kımıl kımıllar p.tesi tekrar kan tahlili bir hafta sonra da ultrasonla keseyi görücez ama o anı tarif edemem doktora kaç defa onaylattık hamilesin tadını çıkar dedi
Oyyyy harika haberler bunlarrr ya cok cok tebrik ederim saglikla kucagina al insallahhhhTesekkurler canim Allah isteyen herkese nasip eder insallah
Canim hamilelik tahvimi yapmaya calistim dogacak tarihi kabul etmiyor neden olabilir yalnis mi yapiyorum acababugün benim de kontrolüm vardı kızlar.. organ kontrolü yapıldı, çok şükür herşey normal gidiyor.. kıpraşıp tepikleyip duruyordu miniğim...2 hafta sonra da 4 lü tarama var... Allah'ım bu stres bitmiyor... kese, kalp, 2 li tarama, organ kontrolü , 4 lü tarama.. hep yüreğim ağzımda dolaşıyorum... hep bir endişe iyi mi diye....çok güzel ama bir o kadar zor bir süreç... inşallah hepinize nasip olsun bu tatlı endişeler...dualarım sizinle...
Canım pozitif düşün lütfen. İnanıyorum ki meleklerînden biri seninleArkadaşlar ben pek iyi haber veremiyorum 10. Gün 35 14. Gün 65 çıktı.. Kaan Bey, suan için bisey diyemem ama düşük bi sonuc bu dedi.. Salı günü tekrar bakalım dedi.. Belki ikizdi birini kaybettiysen değerinde az ilerleme de olabilir dedi.. Ama benim umudum gitti...
Canım sakin üzülme moralini yuksek tut Rabbimin izniyle herşey yoluna girer bu süreçte moral çok önemli biliyorsunArkadaşlar ben pek iyi haber veremiyorum 10. Gün 35 14. Gün 65 çıktı.. Kaan Bey, suan için bisey diyemem ama düşük bi sonuc bu dedi.. Salı günü tekrar bakalım dedi.. Belki ikizdi birini kaybettiysen değerinde az ilerleme de olabilir dedi.. Ama benim umudum gitti...
Herşey gönlünce olsun canim . Rabbim yardımcımız olsun hepimizinyarın ilk gidişim kaan beye kızlar dua edinde güzel bi başlangıç olsun sanki ilk defa bi doktora gidiyomuş gibi heyecanlıyım