Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canimmm sakinnnn ha umudum gitti ne demek. Sen rabbime sigin ve dua et hakkinda hayirlisi icin uzulme sakin psikolojini morelini yuksek tut. Dualarim seninle...

canim 2 katina cikmis aslinda bekleyelim bakalim sali gunu insallah katlanir bebisin birakmaz srni moralini bozmamaya calis dualarim seninle

Cok üzüldüm canım
Ins en azından biri duruyordur
Moralini bozma psikolojin bu süreçte önemli
Seni seviyoruz ve yanındayız

M Mormutfakli sohann canlarım çok teşekkür ederim.. Kaan Bey en azından bi 100 küsür bekliyordum dedi.. İki katına katladı fakat 2 gün ara yok 4 gün var.. Ne olur dua edin benim içinde...

Canim inanki kendim icin ettigim herduanin ardindan Hepimiz icin ediyorum.
Sende bol bol dua et ve esma husnalardan cek. Nolur guclu ol

Umudunu sakin kaybetme , sonuçta hamilelik değeri var. Bur bir olsun sağlıklı olsun

Canım benim moralini bozma dur bakalım Salı gününü bekleyelim sabırla inşallah bebeğin seninledir :)

Ben sorduğun zaman fark etmemişim canım kusura bakma. Benim yumurtalarım da azdı ilk ay istediğimiz gibi aynı anda büyümediler toplayamadık hatta. Sonraki ay 10 adet toplanmıştı baya fark etti ama kişiden kişiye değişebiliyor bu durum inşallah kaliteli güzel yumurtaların olur.

Tebrikkkk ederimmm...sagsaglim kucagina almak nasip olsun inşallah

Reactions: cvz
Canim hamilelik tahvimi yapmaya calistim dogacak tarihi kabul etmiyor neden olabilir yalnis mi yapiyorum acaba

Canım pozitif düşün lütfen. İnanıyorum ki meleklerînden biri seninle

Canım sakin üzülme moralini yuksek tut Rabbimin izniyle herşey yoluna girer bu süreçte moral çok önemli biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…