- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.881
blue-eyes tahlil sonucun nasıl çıktı canım hadi güzel haberler ver bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşimin spermi az dı yaş 27 iki tane 1.kalite yerleştirildiCanım yaşın kaçtı birde sorun neydi 3tanemi yerleştirilmişti kusura bakma çok soru sordum
171 çok yüksek büyük ihtimal ikiz dedi zaten rahat durmuyorlar teyzesi kımıl kımıllar p.tesi tekrar kan tahlili bir hafta sonra da ultrasonla keseyi görücez ama o anı tarif edemem doktora kaç defa onaylattık hamilesin tadını çıkar dediaaaa senin ikiz mi canım belli oldu mu ay çok sevindim:)))) ne güzel haberler geliyor maşallah maşallah:)
çok cok ağladım annemde yanımızdaydı o benden çok ağladı allah isteyen herkese nasip etsin.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsınız
Ne güzel yaaa , benim kaburgamin en altından gobegimin altına kadar şiş. Resmen 3 aylık hamile gibiyim. Sanırım prova yaptırıyor Rabbimcanım benim ilk gün çok az kanamam oldu geçti.ilk 2 gün de çok sık tuvaletim geldi.bugün 3. gün hiç bir sorunum kalmadı.
Ben de aglamak istiyorumçok cok ağladım annemde yanımızdaydı o benden çok ağladı allah isteyen herkese nasip etsin.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsınız
Harika bir haberrr çok sevindim canimmm gözün aydinnnn hem de cifter çifter tebrikler Rabbim kucağına almayı nasip etsin darisi başımıza insallahHAAAAMİİİİLEEEEYİİİİİM
Gözün aydın :)kızlar bir mutlu haber de ben vereyim.salı günü 6 yumurtam toplanmıştı.4' ü döllenmişti.4'ü de dondurulmuş.3 tanesi 8 hücreli, 1 tanesi 12 hücreli. hepsi birinci kalite mi dedim,evet dediler ama 12 hücreli fazla değil mi?
Canım biz de burda ağladık mutluluktan:)çok cok ağladım annemde yanımızdaydı o benden çok ağladı allah isteyen herkese nasip etsin.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsınız
Yavas yavas sıra bana geliyor sanırım
Hayirli olsun canim çok sevindim Allah kucagina almayi nasib etsinSONUÇ 171 CIKTI.BÜYÜK İHTİMAL İKİZ DEDİ KAAN BEY
Gozunaydin canimkızlar bir mutlu haber de ben vereyim.salı günü 6 yumurtam toplanmıştı.4' ü döllenmişti.4'ü de dondurulmuş.3 tanesi 8 hücreli, 1 tanesi 12 hücreli. hepsi birinci kalite mi dedim,evet dediler ama 12 hücreli fazla değil mi?
Insallah canim insallah hepimiz saglikli kucagimiza aliriz bebislerimizisohann demek ikizler geliyor çok güzel bir haber insallah ikisinide sagsaglim kucaklarsın
bugün socaktım unutmuşum... yarın msj atcameymen4545 Canım sana doktorun tokmu dedi banada kaan bey hep aç karnına diyor bence sor
ay ne güzellll ya allah bizede nasip etsin inş.HAAAAMİİİİLEEEEYİİİİİM