Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Arkadaşlar ben pek iyi haber veremiyorum 10. Gün 35 14. Gün 65 çıktı.. Kaan Bey, suan için bisey diyemem ama düşük bi sonuc bu dedi.. Salı günü tekrar bakalım dedi.. Belki ikizdi birini kaybettiysen değerinde az ilerleme de olabilir dedi.. Ama benim umudum gitti...:KK61:
canım sakın moralini bozup umudunu yitirme.. bizim en güçlü dayanağımız o umut... belki sadece biri gittiği için değer düşüktür, diğeri sımsıkı tutunmuştur annesine... 1 tane olsun sağlıklı olsun..inşallah salı günü güzel haberler alacaksın...

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.. Zaten ben ikizdi tekti diye hic bakmıyorum.. Yeterki sağlıklu bi evladımız olsun.. Dün aksamdan beri nette araştırıyorum benim gibi olupta düzelen varmı diye?? Bi kaç tane buldum.. Ama genelde ya dış ya da kimyasal gebelik çıkıyor.. Rabbim hayırlısını versin...

@Mormutfakli sohann sohann canlarım çok teşekkür ederim.. Kaan Bey en azından bi 100 küsür bekliyordum dedi.. İki katına katladı fakat 2 gün ara yok 4 gün var.. Ne olur dua edin benim içinde...
Canım güçlü olmak zorundasın sakın ümidini yitirme inşallah bir tane bebişin seninledir ben cok okudum değeri düşük çıkıpta sonradan yükselen çok senin icin bol bol dua ediyoruz

Canım güçlü olmak zorundasın sakın ümidini yitirme inşallah bir tane bebişin seninledir ben cok okudum değeri düşük çıkıpta sonradan yükselen çok senin icin bol bol dua ediyoruz

Merak etmeyin daha iyiyim.. Salıya kadarda dinlenicem ve dua edicem.. Sizden de Allah razı olsun.. Benimde dualarım sizinle.. Çok sağolun

Arkadaşlar konuyla alakası varmı biliyorum ama mesela benim transferim 1 hafta geç oldu .. Normal yolla döllenme olsaydı 1 hafta öncesinden olacaktı.. Benim son adetim 11 aralık ama hamileysem bile 1 hafta geç.. Yani 21 aralık adet olmus gibi oluyorum.. Çünkü adet olmam gereken zaman benim 7.günümdü.. Bilmem anlatabildim mi? cvz cvz sende benim gbi olabilirsin yani.. Ondan istedigin tarih çıkmıyordur

Hamile arkadaşları gönülden tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah :KK9:
Liste mükemmel görünüyor ellerine sağlık :KK71:Benim de bugün kontrolüm vardı iğnelere aynen devam ama henüz gelişmemiş :cry:daha önce sordum ama yanıt alamadım rezerv azlığı olan arkadaşlar iğnelerden sonra kaç yumurtanız oluştu..?
Canım benimde yaşıma göre rezervim azalmış iğnelere başlamadan 6taslak görünüyordu başladıktan sonra 3-4adet toplarız diyordu kaan bey ama arkadan gelen taslaklar vardı 5tane toplandı 3üolgun yumurtaydı 2si döllenip donduruldu beni bekleyen 2tane kardan bebeğim var :KK66:sende moralini bozma süpriz yapabiliyor yumiler :KK66:

Arkadaşlar konuyla alakası varmı biliyorum ama mesela benim transferim 1 hafta geç oldu .. Normal yolla döllenme olsaydı 1 hafta öncesinden olacaktı.. Benim son adetim 11 aralık ama hamileysem bile 1 hafta geç.. Yani 21 aralık adet olmus gibi oluyorum.. Çünkü adet olmam gereken zaman benim 7.günümdü.. Bilmem anlatabildim mi? cvz cvz sende benim gbi olabilirsin yani.. Ondan istedigin tarih çıkmıyordur
bu konuya açıklık getiriyom satınıza göre hesaplamıyorsunuz 3. gün embriyolarında transfer gününü saymıyorsun 11. gün tam 4 haftalık oluyormuş kaan beye sormuştum benimde kafam çok karışmıştı böyle dedi. o dört haftanın başlangıç gününe gidip sat belirlersiniz.
bu arada blue-eyes blue-eyes canım senin için dua ediyorum inşallah değerin katlanarak artar bundan sonrası içinn.. ben çok ilginç örnekler okumuştum yani seninki olmayacak diye birşey yok aksine kaan beyin dediği durum eğer olursa değerin gayet güzel diyebiliriz..

Kızlar iyi hafta sonları ben yarın bantlara başlıyorum nereye yapıştırdınız en çok rahat olan yer neresi bilgilendirirseniz sevinirim :)

bu konuya açıklık getiriyom satınıza göre hesaplamıyorsunuz 3. gün embriyolarında transfer gününü saymıyorsun 11. gün tam 4 haftalık oluyormuş kaan beye sormuştum benimde kafam çok karışmıştı böyle dedi. o dört haftanın başlangıç gününe gidip sat belirlersiniz.
bu arada blue-eyes blue-eyes canım senin için dua ediyorum inşallah değerin katlanarak artar bundan sonrası içinn.. ben çok ilginç örnekler okumuştum yani seninki olmayacak diye birşey yok aksine kaan beyin dediği durum eğer olursa değerin gayet güzel diyebiliriz..

Çok teşekkürler canım.. İnşallah rabbim yüzümü güldürür..

Yaş kaç canım birde sigara kullanıyor musun?

Canım benimde yaşıma göre rezervim azalmış iğnelere başlamadan 6taslak görünüyordu başladıktan sonra 3-4adet toplarız diyordu kaan bey ama arkadan gelen taslaklar vardı 5tane toplandı 3üolgun yumurtaydı 2si döllenip donduruldu beni bekleyen 2tane kardan bebeğim var :KK66:sende moralini bozma süpriz yapabiliyor yumiler :KK66:

Haklısın bende kendime yakıştıramıyorum :KK43: Ama çok uzun yıllardır kullandığım için şu an çok zorlanıyorum tedaviye başladığımızdan bu yana minimuma indirdim 2 gündür 3 tane içiyorum ama içime çekmiyorum... bir önerisi olan var mı bu seferde aşırı stres oluyorum napmalıyım şaşırdım :KK43:

Hic yakistiramadim zuzucu ne bu tedavide ne de baska sekilde bir bayan asla sigara kullanmamali bence .heleki tup bebek noktasindaysan

X