- 4 Ocak 2015
- 140
- 438
- 38
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.941
Bende belimin üstüne iki yana yapistirdimKızlar iyi hafta sonları ben yarın bantlara başlıyorum nereye yapıştırdınız en çok rahat olan yer neresi bilgilendirirseniz sevinirim :)
Ben hic içmedim bilemem ama içeceğin zaman bebegini duşunHaklısın bende kendime yakıştıramıyorumAma çok uzun yıllardır kullandığım için şu an çok zorlanıyorum tedaviye başladığımızdan bu yana minimuma indirdim 2 gündür 3 tane içiyorum ama içime çekmiyorum... bir önerisi olan var mı bu seferde aşırı stres oluyorum napmalıyım şaşırdım
Haklısın bende kendime yakıştıramıyorumAma çok uzun yıllardır kullandığım için şu an çok zorlanıyorum tedaviye başladığımızdan bu yana minimuma indirdim 2 gündür 3 tane içiyorum ama içime çekmiyorum... bir önerisi olan var mı bu seferde aşırı stres oluyorum napmalıyım şaşırdım
Bebeğin için bu aşamaya geldiysen bir yolunu bulman gerekiyor ama canım.Haklısın bende kendime yakıştıramıyorumAma çok uzun yıllardır kullandığım için şu an çok zorlanıyorum tedaviye başladığımızdan bu yana minimuma indirdim 2 gündür 3 tane içiyorum ama içime çekmiyorum... bir önerisi olan var mı bu seferde aşırı stres oluyorum napmalıyım şaşırdım
Evet Kaan Bey embriyo transfer edildiğinde 17 günlük düşünebilirsiniz demişti. Dolayısıyla test günü 1 aylık oluyor.bu konuya açıklık getiriyom satınıza göre hesaplamıyorsunuz 3. gün embriyolarında transfer gününü saymıyorsun 11. gün tam 4 haftalık oluyormuş kaan beye sormuştum benimde kafam çok karışmıştı böyle dedi. o dört haftanın başlangıç gününe gidip sat belirlersiniz.
bu aradablue-eyes canım senin için dua ediyorum inşallah değerin katlanarak artar bundan sonrası içinn.. ben çok ilginç örnekler okumuştum yani seninki olmayacak diye birşey yok aksine kaan beyin dediği durum eğer olursa değerin gayet güzel diyebiliriz..
Eki Görüntüle 1378236
Durumu degisen var mı. Ben histo bekliyorum. Eski isimlerden hamile olan var mı? Alttan alttan sıra bana geliyor .:)
canım seninkinide P phoyt ninkinide düzelttim bir sonraki paylaşımda doğru olacak evet biraz zor oluyor kalabalığız unutuyorum isimleri karıştııryorum anlık düzeltmemiyorum yayınlayacağım zaman aklımdakileri güncelliyorum.Ben de transfer hazırlığındayım phoyt. Sanırım son gelişmeler henüz güncellenmedi. Ama Allah var. Sayımız kalabalık. Değişiklikleri takip etmek gün geçtikçe zorlaşıyor.
Bebeğin için bu aşamaya geldiysen bir yolunu bulman gerekiyor ama canım.
Sigaranın onda yaratabileceği sorunları düşün lütfen sigarayı her eline aldığında. Hiç bir tat buna değmez. Sağlıkla kucağına alacağın bebeğini düşünmeye çalış olur mu .
Ben hiçbir zaman başlamadım bencede canım acil bırakman şart doktorumuzda bu konuda uyarmış olmalı hem anne adayı hem baba adayı bu süreçte sigaradan uzak durmalı cıııızzzzzHic yakistiramadim zuzucu ne bu tedavide ne de baska sekilde bir bayan asla sigara kullanmamali bence .heleki tup bebek noktasindaysan
Canım senin parlak zekana hayranım emeğine sağlık senin oğlan ilk önce bizim isimlerden başlayacak konuşmaya bu gidişlerica ederim kızlar elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum inşallah kısa bir süre içinde hepinizin karşında hamile yazar da takibi daha kolay olur
@feza2484 sende benim gibi transfer hazırlığındasın kontrolün ne zaman insallah transferimiz aynı gün olur sen bantlara başladın mı?
Canım benim 26 ocak kontrolüm bantlara yarın başlıyorum ya aynı gün ya da arkaarkaya olucak transferlerimiz ne güzel olur aynı odada olsak sen bantları nereye yapıştırdın herkesten fikir alıyorum da23 Ocak'ta randevum var agapo. Bantlara dün başladım. Evet umarım aynı güne denk gelir. Burada ki iki arkadaşımız oda arkadaşı olmuşlar. Belki bizde aynı şansı yakalayabiliriz.
25 eylul cikti hesaplamada yaptim kabul etmedi ilk basta ama duzelttim oldu gerci dr bir hafta erken aliriz dedi 35 haftam var yani kismetse.eylulun ortalari gibi.kurban bayramindan once.e gözüküyor imza alanında takvimin..16.09.2015 görünüyor... yanlış mı bu tarih?