Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

@cansesi C catlove bebişlerinize kavuşmuşsunuzdur insallah sizi hic bırakmazlar güzel haberlerinizi bekliyoruz laughnow sende transfere bir adım daha yaklaşıyorsun histon su gibi gecer insallah

Amin canım inşallah az kaldı bakalım kızları da gördüm çok tatlılar maşallah rabbim kucaklarına kendileri gibi güzel bebekler versin inşallah...

Tebrik ederim cok başarılı bir ölçek.

canım proluton iğne 4. gün olmuyo musun senin listede 5. gün oluyo, nahide hemşire 4. gün olucaksın dediği için ben olduğum günden sayıyorum 4. gün oluyorum.? bi de sen bant kullanmıyor musun?

Kızlar @catlove87 ve Can sesi ni gördüm sanırım ikisinin transferi de bitmiştir şimdiye bebişleri almış dinleniyorlardır kendileri gibi O kadar sure bizi beklemene mi,
Kızlar @catlove87 ve Can sesi ni gördüm sanırım ikisinin transferi de bitmiştir şimdiye bebişleri almış dinleniyorlardır kendileri gibi güzel bebişleri olsun inşallah
O kadar sure bizi beklemene mi, yoksa ellerinle yaptigin o sirin bebek kurabiyelerine mi daha cok minnettarim bilemedim. Transfer oncesi o kadar kendimi tuttuktan sonra yerken aglatacak anlamda bir hediye oldu sirin bebek kurabiyelerin. Allah hepimizin gonlundekini biliyor. Sana ve hepimize tekrar bunu diliyorum :) Tekrar cok tesekkurler canim. Bu arada sansli gunummus. transferden sonra catlove ile ayni odadaydik. O da seninde tanidigin gibi cok sekerdi. Simdi dinlenmeye devam

Ay bebişi aldın geldin demek şimdi sıra da dinlenme var güzelce bak ona annesi inşallah senin gibi güzel bakan gözleri ve yüreği olur :) Beklediğime değmişsiniz gerçekten çok sevindim tanıştığımıza ayrıca kurabiyeleri beğendiğinize mutlu oldum, inşallah daha çok yaparım bebişlerinize Çok şanslıymışsınız sıkılmamışsınızdır İnşallah hayırlısıyla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi Allah dediğiniz gibi gönlümüzdekileri biliyor gerçekten

canım proluton iğne 4. gün olmuyo musun senin listede 5. gün oluyo, nahide hemşire 4. gün olucaksın dediği için ben olduğum günden sayıyorum 4. gün oluyorum.? bi de sen bant kullanmıyor musun?
canım olduğun günü saymaman gerekiyor yani bugün olduysan salı olman gerekiyor istersen bi daha sor sana yazık zaten çok actıyor daha sık yaptırmış oluyorsun.

Proluton iğne sanırım transfer oncesi yapılıyor. Nasıl can yakıyor. ? Ben dün decapeptyl depot oldum igne yeri hala acıyor, iğnesi cok kalındi.

inşallah nasip kısmet olur canım.
rabbim yüzümüzü güldürsün.
bu arada o arkadaşın bebeişine kavuştumu peki.

canım olduğun günü saymaman gerekiyor yani bugün olduysan salı olman gerekiyor istersen bi daha sor sana yazık zaten çok actıyor daha sık yaptırmış oluyorsun.

Canım ben bugün oldum mesela ama bir daha pazartesi olacağım, salı değil.. Bugün perşembe çünkü tabii onunda 4 günde birse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…