- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.781
Bi gun girmedim masaallah döktürmüşsünüz
Oku oku bitmedi
Test tarihini bekleyen arkadaşların ins hepsi hamiledir
Konuşun bol bol bebislerle
Ben bisey yaptım bak sizinlede paylaşayım fikir olsun
Ilaçların sirasını atlayacağım diye korkuyorum da biraz
Eki Görüntüle 1375740
canım proluton iğne 4. gün olmuyo musun senin listede 5. gün oluyo, nahide hemşire 4. gün olucaksın dediği için ben olduğum günden sayıyorum 4. gün oluyorum.? bi de sen bant kullanmıyor musun?Bi gun girmedim masaallah döktürmüşsünüz
Oku oku bitmedi
Test tarihini bekleyen arkadaşların ins hepsi hamiledir
Konuşun bol bol bebislerle
Ben bisey yaptım bak sizinlede paylaşayım fikir olsun
Ilaçların sirasını atlayacağım diye korkuyorum da biraz
Eki Görüntüle 1375740
Kızlar @catlove87 veCan sesi ni gördüm sanırım ikisinin transferi de bitmiştir şimdiye bebişleri almış dinleniyorlardır kendileri gibi O kadar sure bizi beklemene mi,
O kadar sure bizi beklemene mi, yoksa ellerinle yaptigin o sirin bebek kurabiyelerine mi daha cok minnettarim bilemedim. Transfer oncesi o kadar kendimi tuttuktan sonra yerken aglatacak anlamda bir hediye oldu sirin bebek kurabiyelerin. Allah hepimizin gonlundekini biliyor. Sana ve hepimize tekrar bunu diliyorum :) Tekrar cok tesekkurler canim. Bu arada sansli gunummus. transferden sonra catlove ile ayni odadaydik. O da seninde tanidigin gibi cok sekerdi. Simdi dinlenmeye devamKızlar @catlove87 veCan sesi ni gördüm sanırım ikisinin transferi de bitmiştir şimdiye bebişleri almış dinleniyorlardır kendileri gibi güzel bebişleri olsun inşallah
O kadar sure bizi beklemene mi, yoksa ellerinle yaptigin o sirin bebek kurabiyelerine mi daha cok minnettarim bilemedim. Transfer oncesi o kadar kendimi tuttuktan sonra yerken aglatacak anlamda bir hediye oldu sirin bebek kurabiyelerin. Allah hepimizin gonlundekini biliyor. Sana ve hepimize tekrar bunu diliyorum :) Tekrar cok tesekkurler canim. Bu arada sansli gunummus. transferden sonra catlove ile ayni odadaydik. O da seninde tanidigin gibi cok sekerdi. Simdi dinlenmeye devam
ben sabah akşam 2 şer tane aç karnına içiyorum canımBen estrofemi tok iciorum...acmi icilmesi gerekio
ben sabah akşam 2 şer tane aç karnına içiyorum canım
kaan bey özellikle aç içirtiyor canım ümit hanım sana tokmu dedi?Ben estrofemi tok iciorum...acmi icilmesi gerekio
canım olduğun günü saymaman gerekiyor yani bugün olduysan salı olman gerekiyor istersen bi daha sor sana yazık zaten çok actıyor daha sık yaptırmış oluyorsun.canım proluton iğne 4. gün olmuyo musun senin listede 5. gün oluyo, nahide hemşire 4. gün olucaksın dediği için ben olduğum günden sayıyorum 4. gün oluyorum.? bi de sen bant kullanmıyor musun?
canım benimde salı günü kontrolüm varAmin canım inşallah az kaldı bakalım kızları da gördüm çok tatlılar maşallah rabbim kucaklarına kendileri gibi güzel bebekler versin inşallah...
ayyy ne güzel bebeler anneciklerine kavuştular canları sıkılmıştır onların oralarda şimdi sıcacık yuvalarında kardeş kardeş oyunlar oynuyorlardırTesekkurler canim, aldim bebeleriAnneleri ve kuzulari yatiyoruz :)
inşallah nasip kısmet olur canım.Aynıymış canım bizim seninle sorunumuz. Bizimle aynı durumda olan bir arkadaşım transfere kadar üç kez gîttiğini söylemişti. Ben de daha yolun başındayım. Yaşayıp göreceğiz Allah nasîp kısmet ederse
canım olduğun günü saymaman gerekiyor yani bugün olduysan salı olman gerekiyor istersen bi daha sor sana yazık zaten çok actıyor daha sık yaptırmış oluyorsun.