Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

sağol canım ben asıl yumurtalar dondurulduktan sonra transfere kadar kaç kere gidiliyor onu merak ediyorum yani izin durumu için canımm.
bu arada problem eşimde canım hız ve morfoloji problemi.

sağol canım ben asıl yumurtalar dondurulduktan sonra transfere kadar kaç kere gidiliyor onu merak ediyorum yani izin durumu için canımm.
transferide sayarsak ben 5 kez gitmişim canım

Canım 10.günmü bakıcaksın?? Çok heyecanlı... İnşallah hepsi yer kavgası yapıyordur, ben buraya yerleşicem diye
evet canım 20 ocak test günüm... içim çok karışık. heyecan çookkk. ben ce de yer kavgası var içerde... bazı kasılıyo karnım ben mi belirti arıyom bilmiyom :)

evet canım 20 ocak test günüm... içim çok karışık. heyecan çookkk. ben ce de yer kavgası var içerde... bazı kasılıyo karnım ben mi belirti arıyom bilmiyom :)
canım inşallah bebeklerin sımsıkı tutunur sana ve annelerini hiç bırakmazlar inşallah.
3 tanemi transfer edildi sana?

canım inşallah bebeklerin sımsıkı tutunur sana ve annelerini hiç bırakmazlar inşallah.
3 tanemi transfer edildi sana?
evet canım inşallah hepimizin duaları kabul olsun... Kaan Bey iyi bir doktor hepimiz onu çok seviyoruz ve inanıyoruz... umarım sen de bu yolda meleğine kavuşursun... uzun ve meşakkatli bu süreçte bizi bizden başka anlayan olmuyor, hepimizin hakkında hayırlısı....

aaa 2 fazla transfer olmuyo diye biliyodum ben 3de koyuyorlarmı.
doğru söylüyorsun canım çok zorlu bir yol ama sonundaki mutluluk tarifi olmayan bişey.
sonunda yüzümüzü güldürsün rabbim.

aaa 2 fazla transfer olmuyo diye biliyodum ben 3de koyuyorlarmı.
doğru söylüyorsun canım çok zorlu bir yol ama sonundaki mutluluk tarifi olmayan bişey.
sonunda yüzümüzü güldürsün rabbim.
canım benim yaş 36, 3 embriyom vardı 1 tane 1. kalite 2 tane 2.kalite ve ben bir daha denememeye karar verdim, ilk denemem de hem yaş 33 tü 1 adet transfer olmuştu ama olmadı, inşallah bu sefer olur....

canım benim yaş 36, 3 embriyom vardı 1 tane 1. kalite 2 tane 2.kalite ve ben bir daha denememeye karar verdim, ilk denemem de hem yaş 33 tü 1 adet transfer olmuştu ama olmadı, inşallah bu sefer olur....
inşallah canım bebeklerin bu sefer seni sımsıkı tutsun bir dahada bırakmasınlar inşallah.

Aynıymış canım bizim seninle sorunumuz. Bizimle aynı durumda olan bir arkadaşım transfere kadar üç kez gîttiğini söylemişti. Ben de daha yolun başındayım. Yaşayıp göreceğiz Allah nasîp kısmet ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…