Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Heyecan durumum inişli çıkışlı canım.Sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi, rahat olmaya çalışıyorum ama arada geliyorlar

Arkadaşlar,
Size bir şey sormak istiyorum. Umut fakirin ekmeği işte :)
Hatırlarsanız ben geçen ay kontrole gitmiştim ve Kaan Bey normal yolla da olabileceğini söylemişti.
Şimdi bu ay baya iyi çalıştık:)
Ve benim adetime 10 gün olmasına rağmen kasık ağrısı, göğüslerde hassasiyet ve inanılmaz gaz problemi oluştu.
Aranızda daha önce hamilelik geçiren varsa onlara soruyorum. Adet tarihinden önce böyle belirtiler olabiliyor mu? Yoksa daha önceki 7 ayda da olduğu gibi kendimi mi dinleyip belirtiler üretiyorum ne dersiniz? Bir yandan da daha önceki aylarda kafamdan ürettiğim belirtiler adetimden 2 gün önce başlıyordu.

tek tek alıntı yapamıyorum. M Mormutfakli canım çok üzüldüm ama sen güçlü dur her zaman rabbim bir gün hayırlısıyla mükafatını verecektir. Allah yardımcımız olsun. Can sesi canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Bebişlerin seni hiç bırakmasın inşallah dualarım seninle canım. laughnow bugün seninde randevun varmış inşallah transfer hazırlığı içinde güzel bir başlangıc olur. Hayırlısı olsun Arkadaşım. Ve bugün Haber bekleyen, sonuç alacak olan ve kontrolü olan arkadaşlarım inşallah herşey yolunda gider. Bu arada bugün en erken Randevusu olup kimseyi göremeyecek olan ben, herkese günaydın der.

Aynı durumdayım canım. Rahat olumlu olmaya çalışıyorum sürekli. Şunu öğlene kadar çözmeliyiz :)
Günaydın Kızlar.... Bebişlerinizle tanışacak bedeniniz, illaki heyecanlanacaksınız ama iyiyi düşünün... artık sizinle beraber olacaklar ve inşallah sımsıkı tutunup sizi bırakmayacaklar... Alın gelin bebişlerinizi....

Canım histom iyi geçti çok şükür herşey yolunda sen neler yapıyorsun yavrucuklarınla
canım iyi olmana sevindim, meleklerimin hayalini kuruyorum, benimle olduklarını düşünüp onlarla konuşuyorum, acaba 1 tanesi mi 2 si mi 3 ümü benimle, onları düşünüp vakit geçirmeye çalışıyorum, evde de vakit pek geçmiyor daha 5 gün var.... belki yarın iş yerine giderim... örgü de sarmadı beni......

Canım 10.günmü bakıcaksın?? Çok heyecanlı... İnşallah hepsi yer kavgası yapıyordur, ben buraya yerleşicem diye

canım ben onu daha dün hesapladım ben şuan 13 haftalık hamileyim bve geblik kontrollerinede şuana kadar oraya gittim toplam 14 kez gitmişsiz. gebelik önceside 10 kez gittim. ama bu durumuna göre değişir. mesela sizde sorun neydi eğer yumurta rezerv azlığı ise daha fazla gidebilirsin.

Canım teşekkür ederim her şey yolunda çok şükür histo gününü aldık salıya inşallah başlıyoruz

kızlar catlove87 Can sesi kızlar dularım sizinle hayırlısı ile bebişlerini alın gelin bu arada hemşirelere diyin aynı odaya çıkartsınlar sizi sornasında iki saat sıkıcı oluyor sohbet edersiniz. aynı zamanlarda oalcak transferiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…