- 22 Ekim 2013
- 632
- 1.112
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.761
Bekliyorum sizi çıktım benHarika olur, görüşmez üzere :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyorum sizi çıktım benHarika olur, görüşmez üzere :)
Bekliyorum tatlım seni deÇoook teşekkürler canım İnşallah karşılaşırız
sağol canım ben asıl yumurtalar dondurulduktan sonra transfere kadar kaç kere gidiliyor onu merak ediyorum yani izin durumu için canımm.canım ben onu daha dün hesapladım ben şuan 13 haftalık hamileyim bve geblik kontrollerinede şuana kadar oraya gittim toplam 14 kez gitmişsiz. gebelik önceside 10 kez gittim. ama bu durumuna göre değişir. mesela sizde sorun neydi eğer yumurta rezerv azlığı ise daha fazla gidebilirsin.
transferide sayarsak ben 5 kez gitmişim canımsağol canım ben asıl yumurtalar dondurulduktan sonra transfere kadar kaç kere gidiliyor onu merak ediyorum yani izin durumu için canımm.
bu arada problem eşimde canım hız ve morfoloji problemi.
evet canım 20 ocak test günüm... içim çok karışık. heyecan çookkk. ben ce de yer kavgası var içerde... bazı kasılıyo karnım ben mi belirti arıyom bilmiyom :)Canım 10.günmü bakıcaksın?? Çok heyecanlı... İnşallah hepsi yer kavgası yapıyordur, ben buraya yerleşicem diye
anladım canım çok sağol.transferide sayarsak ben 5 kez gitmişim canım
canım inşallah bebeklerin sımsıkı tutunur sana ve annelerini hiç bırakmazlar inşallah.evet canım 20 ocak test günüm... içim çok karışık. heyecan çookkk. ben ce de yer kavgası var içerde... bazı kasılıyo karnım ben mi belirti arıyom bilmiyom :)
evet canım inşallah hepimizin duaları kabul olsun... Kaan Bey iyi bir doktor hepimiz onu çok seviyoruz ve inanıyoruz... umarım sen de bu yolda meleğine kavuşursun... uzun ve meşakkatli bu süreçte bizi bizden başka anlayan olmuyor, hepimizin hakkında hayırlısı....canım inşallah bebeklerin sımsıkı tutunur sana ve annelerini hiç bırakmazlar inşallah.
3 tanemi transfer edildi sana?
Canım salı bende ordayım. Saat 11:00 de. Görüşürüz inşallahCanım teşekkür ederim her şey yolunda çok şükür histo gününü aldık salıya inşallah başlıyoruz
aaa 2 fazla transfer olmuyo diye biliyodum ben 3de koyuyorlarmı.evet canım inşallah hepimizin duaları kabul olsun... Kaan Bey iyi bir doktor hepimiz onu çok seviyoruz ve inanıyoruz... umarım sen de bu yolda meleğine kavuşursun... uzun ve meşakkatli bu süreçte bizi bizden başka anlayan olmuyor, hepimizin hakkında hayırlısı....
canım benim yaş 36, 3 embriyom vardı 1 tane 1. kalite 2 tane 2.kalite ve ben bir daha denememeye karar verdim, ilk denemem de hem yaş 33 tü 1 adet transfer olmuştu ama olmadı, inşallah bu sefer olur....aaa 2 fazla transfer olmuyo diye biliyodum ben 3de koyuyorlarmı.
doğru söylüyorsun canım çok zorlu bir yol ama sonundaki mutluluk tarifi olmayan bişey.
sonunda yüzümüzü güldürsün rabbim.
inşallah canım bebeklerin bu sefer seni sımsıkı tutsun bir dahada bırakmasınlar inşallah.canım benim yaş 36, 3 embriyom vardı 1 tane 1. kalite 2 tane 2.kalite ve ben bir daha denememeye karar verdim, ilk denemem de hem yaş 33 tü 1 adet transfer olmuştu ama olmadı, inşallah bu sefer olur....
Süper 10 30da benim randevu görüşürüz canım :*Canım salı bende ordayım. Saat 11:00 de. Görüşürüz inşallah
Aynıymış canım bizim seninle sorunumuz. Bizimle aynı durumda olan bir arkadaşım transfere kadar üç kez gîttiğini söylemişti. Ben de daha yolun başındayım. Yaşayıp göreceğiz Allah nasîp kısmet edersesağol canım ben asıl yumurtalar dondurulduktan sonra transfere kadar kaç kere gidiliyor onu merak ediyorum yani izin durumu için canımm.
bu arada problem eşimde canım hız ve morfoloji problemi.