- 25 Mart 2014
- 345
- 534
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.661
canım kaan bey ilk 3 gün istirahat diyor sonra normal yaşama devam, ağır kaldırmak uzanmak yok sadece... ben evdeyim ve şimdiden çok sıkıldım... yatıyorum kalkıyorum evin içinde geziniyorum.. yemek de yaptım sonra tekrar uzandım tv bilgisayar..... zaman geçmiyor yyalnız.... bazı arkadaşlar puzzle yapmıştı. ben de patk örmeye başladım bebiş patiği yapıcam becerebilirsem :)sohann efil79 çoook teşekkür ederim kızlar. Sohan cım İnşallah sen de sağlıkla bebeğini kucakladığın günleri görürsün.Efilcim senden de güzel haberler bekliyoruz.Canım neler yapıyosun yatıyor musun şimdi?Kaan Bey transfer sonrası neler yapın diyor?Ben rapor alayım yatayım diyorum ama bilemedim evde de zaman nasıl geçer
ben de kendime bi meşgale bulayım baricanım kaan bey ilk 3 gün istirahat diyor sonra normal yaşama devam, ağır kaldırmak uzanmak yok sadece... ben evdeyim ve şimdiden çok sıkıldım... yatıyorum kalkıyorum evin içinde geziniyorum.. yemek de yaptım sonra tekrar uzandım tv bilgisayar..... zaman geçmiyor yyalnız.... bazı arkadaşlar puzzle yapmıştı. ben de patk örmeye başladım bebiş patiği yapıcam becerebilirsem :)
Teşekkürler, dualarınız ulaşsın inşallah :) Umarım sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.Transferleri olucak arkadaslar dualarimiz sizinle
Teşekkürler canım, histo nasıl geçti. Haberlerini bekliyoruz :)İnşallah sizin içi n bol bol dua edicez bebişler annelerine kavuşucaklar sıcacık yuvalarına yerleşecekler zaten oldukça üşüdüler
Evet sona yaklaşıyoruz, heyecanını tahmin ediyorsundur ama ilk güzel haberleri sen vereceksin inşallah.
cnm haydi hayırlısı olsun.Ben yarın 12.30 gibi orda olucam.13.30 da transfer dediler.Sen de oralarda olursan bakarsın karşılaşırız.Çoook heyecanlıyım
haha agapo cum eşim de zaten bizim embriyoların dün çözdürüldüğünü duyunca -şimdi etrafa bakınıyorlardır bu benim annem mi şu babam mı acaba- diye dedi.Çok güldüm.İnşallah sizin içi n bol bol dua edicez bebişler annelerine kavuşucaklar sıcacık yuvalarına yerleşecekler zaten oldukça üşüdüler
Benim de transfer 14.00 da. Karşılaşırız gibi geliyor...
O saatlerde deli deli transfer heyecanıyla dolaşan kaç kişi olabilir ki
BU hafta hefsini devlette yaptirdim sadece d vitamini testini 80 tlye ozelde yaptirdim guzelim devlete para vermedim tahlil ocin ozele gitme derimmerhaba kızlar..sonunda kaan beyle görüşmeye gittik ve tedaviye onunla devam etmeye karar verdik,gerçektende çok iyi bir doktor sorduğumuz soruları sıkılmadan ayrı ayrı cevapladı.burdanda sorularıma cevap veren kızlara çok teşekkür ediyorum.
arkadaşlar kaan bey bu testleri istedi hemogram,alt,ast,bun,kreatinin,tsh,ft3,ft4,prolaktin,homosistein,açlık kan şekeri bu testleri sizde yaptınız mı,yaptıysanız nerde ve ne kadara yaptırdınız yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ssk karsiliyor tup bebek icin dersen yapiyorlar mirin kirin ediyolar ama boşver maddi surecimiz zor zaten bide bunlara para verme derimsağol canım.peki kaan beyin verdiği testleri direkt doktora göstersem bu testleri yazarmı,birde özele gitmeyi düşünüyordum özelde kadın doğuma gitsem testler ücretli mi yoksa ssk karşılarmı ?
Ertesi gun veriyorlarsağol canım öyleyse bende devlette yapayım,peki sonuçlar devlette uzun sürülüyormuş ne kadar zamana sonuçları alabiliyoruz ki ?
Ertesi gun veriyorlar
Ben muglada yasiyorum canim cumartesi de kaan beye gidicem insallah ben testleri once yaptirdim sehir disindan gideceğim icin.devlete once bi git bu testleri onlarda rutin yapiyor zaten boşver soylensinlerhmm bende onların tersliklerini çekmeyeyim diye özele gideyim dedim ama sadece d vitamini 80 ise diğer tahlillere kimbilir nekadar alıcaklarhangi hastanede yaptın sen tahlillerini canım?
B
Ben muglada yasiyorum canim cumartesi de kaan beye gidicem insallah ben testleri once yaptirdim sehir disindan gideceğim icin.devlete once bi git bu testleri onlarda rutin yapiyor zaten boşver soylensinler
Evet canım ya canları sıkıldı çocukların orda soğukta ısınsınlar biraz anneciklerinin göbişindehaha agapo cum eşim de zaten bizim embriyoların dün çözdürüldüğünü duyunca -şimdi etrafa bakınıyorlardır bu benim annem mi şu babam mı acaba- diye dedi.Çok güldüm.İnşallah canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.Senin histo da iyi geçmiştir umarım bişeyin yoktur.
Canın histom iyi geçti şükür artık transfere doğru gidiyoruz sen yarın bebeklerine kavuşacaksın iki tanemi koydurucaksın?Teşekkürler canım, histo nasıl geçti. Haberlerini bekliyoruz :)
Devlette test sınırı var. En pahalı olanlarını devlette diğerlerini de özelde yaptır. D vit testi sadece ankara ve istanbulda yapılıyor. Ben tum testlerimi 3 ayri hastanede yaptırdım. Parasi da 170 civari tuttu. Ama hic uğraşmadan oldu. Gittim kan verdim sonucunu almaya gittim. D vit 1 haftada çıkıyor