- 4 Ocak 2015
- 453
- 826
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.681
Canım ben de testlerimi üniversite hastanesinde yaptırdım. Hiç para ödemedimizmirde mi yaptırdın canım ?
Aydınizmirde mi yaptırdın canım ?
Çok teşekkür ederim.. Darısı başınıza inşallah...
merhaba kızlar..sonunda kaan beyle görüşmeye gittik ve tedaviye onunla devam etmeye karar verdik,gerçektende çok iyi bir doktor sorduğumuz soruları sıkılmadan ayrı ayrı cevapladı.burdanda sorularıma cevap veren kızlara çok teşekkür ediyorum.
arkadaşlar kaan bey bu testleri istedi hemogram,alt,ast,bun,kreatinin,tsh,ft3,ft4,prolaktin,homosistein,açlık kan şekeri bu testleri sizde yaptınız mı,yaptıysanız nerde ve ne kadara yaptırdınız yardımcı olursanız çok sevinirim.
agapo cnm bgn histon varmış sanırım geçmiş olsun. yumurta toplanması ve transfer olacak arkadaşlar hakkımızda hayırlısı.
bir süre buralarda olmayacağım biraz kafamı dağıtmak istiyorum ama kalbim ve aklım hep sizinle.
dün akşam 8de kaan bey aradı çok şaşırdım ilk hastalanmam da gidicem gelişmeleri haberdar ederim allaha emanet dualarda buluşmak ümidiyle
Günaydın canlaaaaarrYarın transferim var malum çook heyecanlıyım.Dün 6 adet embriyomu çözdüler şimdilik sorun yok,bir daha 5. gün yani yarın açıp bakacağız dediler.5. güne kadar hergün bakmıyorlamış.Bakalım yarına kaç tane dayanabilecek Yarın 1 hafta rapor alıcam.Pozitif sonuç alan arkadaşlarım Siz devamlı yattınız mı ilk günler?Nasıl bir süreç geçirdiniz?
agapo cnm bgn histon varmış sanırım geçmiş olsun. yumurta toplanması ve transfer olacak arkadaşlar hakkımızda hayırlısı.
bir süre buralarda olmayacağım biraz kafamı dağıtmak istiyorum ama kalbim ve aklım hep sizinle.
dün akşam 8de kaan bey aradı çok şaşırdım ilk hastalanmam da gidicem gelişmeleri haberdar ederim allaha emanet dualarda buluşmak ümidiyle
Hayırlı olsun tedaviniz çok sevindim kesinlikle doğru bir karar verdiniz :) Ben testleri devlet hast. yaptırdım yeni kanunla bakabilecekleri test sayısı azalmıştı şu an hatırlamıyorum ama yarısını bir yaptırdım diğer yarısını 20 gün sonra daha önce özelde yaptırmak istedim ancak çok para tuttu ssk anlaşması olanlar yapabilirler belki emin değilim
özele gidersek çok para istiyorlar devlete gidersek tersliyorlar birde üstüne sınırlama getirmişler,,valla iki arada kalıp çekeceğimizi çekiyoruz yanibende ssk anlaşması olan özele gitmeye karar verdim canım:/
Canim inş guzel geçer herşey.bebislerimiz bizi anne olarak seçerler:) senin için çok sevindim ve dualarim seninle@catlove87 benim de trasfer yarın. Beklenen gün geldi bizim için, umarım beklenen sonuca da ulaşırız
Hayırlı olsun inşallah sende bebeklerini kulaklarindan tutup getirirsinGünaydın canlaaaaarrYarın transferim var malum çook heyecanlıyım.Dün 6 adet embriyomu çözdüler şimdilik sorun yok,bir daha 5. gün yani yarın açıp bakacağız dediler.5. güne kadar hergün bakmıyorlamış.Bakalım yarına kaç tane dayanabilecek Yarın 1 hafta rapor alıcam.Pozitif sonuç alan arkadaşlarım Siz devamlı yattınız mı ilk günler?Nasıl bir süreç geçirdiniz?
Canım çok teşekkürederim evet histoyu atlattım çok şükür iyiyim biraz değişiklir senin icin iyi olur canım gez gel kafani dağıt bebeklerin seni bekliyor annelerini özledileragapo cnm bgn histon varmış sanırım geçmiş olsun. yumurta toplanması ve transfer olacak arkadaşlar hakkımızda hayırlısı.
Canim testlerin hepsini para vermeden yaptrdim ben devlet hastanesi kadin dogum bolumu yapiyo sadece iki tanesini yapmadi onlar icinde arastirmaya gttim bu d falan olani yapiyo arastirma hemnde cikiyo sonuclar hic para verme derimsağol canım.peki kaan beyin verdiği testleri direkt doktora göstersem bu testleri yazarmı,birde özele gitmeyi düşünüyordum özelde kadın doğuma gitsem testler ücretli mi yoksa ssk karşılarmı ?
Canım histom iyi geçti çok şükür herşey yolunda sen neler yapıyorsun yavrucuklarınlaagapo canım histo nasıl geçti, herşey yolundadır umarım...
cnm haydi hayırlısı olsun.Ben yarın 12.30 gibi orda olucam.13.30 da transfer dediler.Sen de oralarda olursan bakarsın karşılaşırız.Çoook heyecanlıyım
Yarına bende muayene için orada olacağım 11:40 benim randevum inşallah karşılaşırız. Eğer göremezsem de dualarım seninle olacak güzelim çok öpüyorum :*