Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Aydin kadindogum , ilce devlet hast. Bir de aydın medline hast. 3 hastanede farkli farklı yapılıyordu, bazıları sadece özelde vardı. Ama hic ugrasmadik. Sonuçları toplarken eşim kosusturdu :)

agapo cnm bgn histon varmış sanırım geçmiş olsun. yumurta toplanması ve transfer olacak arkadaşlar hakkımızda hayırlısı.
bir süre buralarda olmayacağım biraz kafamı dağıtmak istiyorum ama kalbim ve aklım hep sizinle.
dün akşam 8de kaan bey aradı çok şaşırdım ilk hastalanmam da gidicem gelişmeleri haberdar ederim allaha emanet dualarda buluşmak ümidiyle

Hayırlı olsun tedaviniz çok sevindim kesinlikle doğru bir karar verdiniz :) Ben testleri devlet hast. yaptırdım yeni kanunla bakabilecekleri test sayısı azalmıştı şu an hatırlamıyorum ama yarısını bir yaptırdım diğer yarısını 20 gün sonra daha önce özelde yaptırmak istedim ancak çok para tuttu ssk anlaşması olanlar yapabilirler belki emin değilim

Dualarımdasın canım hayırlısıyla olacak inşallah mini mini bebişlerin güzel haberlerini bekliyorum :)

Canım biraz kafanı dinlemek bence de iyi olacak... En azından en baştan almıcaksın.. İğne yemiceksin, op yok.. Allah'a şükür 3 tane kardan bebeklerin var.. Onlara odaklan...yakında,pek yakında seninleler...

Yarına 11:40 da randevum var arkadaşlar, histo ile rahim çizme zamanımızı belirleyeceğiz inşallah. O saatlerde orada olacak var mı

merhaba arkadaşlar. Uzun süredir giremiyorum foruma. Müfettiş var öldüm yorgunluktan. Öncelikle aramıza yeni katılan varsa hoş geldiniz demek istiyorum. Histosu olan arkadaşlar hadi geçmiş olsun bir adım daha yaklaştınız mutlu sona. M Mormutfakli canım her şeyin hayırlısı lütfen üzülme. Rabbim en kısa sürede nasip etsin sana anneliği inşallah. Transferi olacak arkadaşlarıma da şimdiden hayırlı olsun diyorum. Bir süre daha uzak kalıcam sizlerden. Sevgiyle kalın hepinize kucak dolusu sevgiler:)

özele gidersek çok para istiyorlar devlete gidersek tersliyorlar birde üstüne sınırlama getirmişler,,valla iki arada kalıp çekeceğimizi çekiyoruz yani bende ssk anlaşması olan özele gitmeye karar verdim canım:/

Ben 9 eylülün polikliniğe gidiyorum hep karşıyaka nikah sarayı karşısı çok iyi davranıyorlar, doktorları da çok iyi. Ssk anlaşması olan yer bulduysan süper daha önceki senelerde medikalparkta yaptırmıştım sadece muayene ücreti ile ek ücret vermemiştim testlere.

Hayırlı olsun inşallah sende bebeklerini kulaklarindan tutup getirirsin Rabbim yar ve yardimcin olsun dualarım seninle.darısı başımıza insallah

Canım çok teşekkürederim evet histoyu atlattım çok şükür iyiyim biraz değişiklir senin icin iyi olur canım gez gel kafani dağıt bebeklerin seni bekliyor annelerini özlediler

sağol canım.peki kaan beyin verdiği testleri direkt doktora göstersem bu testleri yazarmı,birde özele gitmeyi düşünüyordum özelde kadın doğuma gitsem testler ücretli mi yoksa ssk karşılarmı ?
Canim testlerin hepsini para vermeden yaptrdim ben devlet hastanesi kadin dogum bolumu yapiyo sadece iki tanesini yapmadi onlar icinde arastirmaya gttim bu d falan olani yapiyo arastirma hemnde cikiyo sonuclar hic para verme derim

cnm haydi hayırlısı olsun.Ben yarın 12.30 gibi orda olucam.13.30 da transfer dediler.Sen de oralarda olursan bakarsın karşılaşırız.Çoook heyecanlıyım

Yarına bende muayene için orada olacağım 11:40 benim randevum inşallah karşılaşırız. Eğer göremezsem de dualarım seninle olacak güzelim çok öpüyorum :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…