- 26 Kasım 2013
- 243
- 618
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.601
Bu arada irenbedemi baktırdın ?
Yok evimize yakin egepol hastanesi var orda baktirmistim cnm
Tekrar hepinize cok tesekkur ederim destekleriniz icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada irenbedemi baktırdın ?
aynen dediğin gibi canım ben hala korkular içindeyim derin bi oh çekemiyorum her an bişey olurmu korkusu var her kontrol öncesi kalbi atıyormu diyorum. Rabbim hepize sağlıklı bebişler nasip etsin.Canım yemin ediyorum çok üzüldüm.. Eminim ki benden kücüksündür daha çok şansın var yani .. biz 3-4 yıl boyunca uğraştık.. Cuma günü değerim için dua edip duruyorum.. Hamile kalsak bile değerdi keseydi kalp atışıydı diyene kadar insan kendini hamile sanabileceğini sanmıyorum açıkcası.. Zor bi sürecten geçiyoruz.. Kaldı ki dondurulmuşların var benimkiler yasamadılar, çokta üzülmüştüm.. Herşeyin hayırlısı hepimiz için
Kizlar malesef guzel haberler veremiyorum.
Hayirlisi buymus.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Herzmn hepiniz dualarimdasiniz benide unutmamaniz dilegiyle...
aynen dediğin gibi canım ben hala korkular içindeyim derin bi oh çekemiyorum her an bişey olurmu korkusu var her kontrol öncesi kalbi atıyormu diyorum. Rabbim hepize sağlıklı bebişler nasip etsin.
Hayirlisi buymus.
Hatırlar gibiyim, umarım bugün herşey senin için yolunda gidiyordur. Haberlerini bekliyoruz.Emin olamadım canım. Benim ustunde siyah tayt pembe kazak vardı. TV'nin karşısında oturuyordum.
aynen canım hiç bitmiyor bu endişe ama sağlıklı olduğunu görünce dünyanın en mutlu insanı oluyorum.ben de yaşadım bunları ama bize bak umut dol olur mu arkadaşım hepimiz daha önce bikaç defa negatifi gördük ama şimdi hamileyiz yeterki vakti saati gelsin. cycas yalnız değilmişim demekki ben de her kontrolden sonra mutlu oluyorum ama bi sonraki kontrole kadar endişelerim hiç bitmiyor rabbim tüm kardeşlerime sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Cok sukur geride 3 tane dondurulmusum var. Coksukur yasimiz genc ve yumurta rezerv problemimiz yok
Bnm tuplerimden biri kapali esiminde morfoloji düsük
Aslinda kaan bey bnden cok umutluydu. Basari sansi enyuksek grupsun rahim harika yasindan dolayi diyordu ama tabiki Allahin takdiri daha vakti var demek.
Hayirlisi herseyin...
Canim benim gercekten cok uzuldum insallah en kisa surede kavusursun bebeklerine bol bol dua et tatlimYok evimize yakin egepol hastanesi var orda baktirmistim cnm
Tekrar hepinize cok tesekkur ederim destekleriniz icin
blue-eyes canim cok tebrik ederim seni saglikla kucagina alirsin insallah
Hayirlisi buymus.
Canim oncelikle hosgeldin aramizs.3 defa istanbulda denedim ve sonuc negatif emin ol maddi manevi uzak olmasi daha cok yipratiyor.bu sefer bende kaan beyle basladim bir gorus derim icine sinenerse oylr karar ver canim.insallah senin icinde hayirlisi olsuncok teşekkür ederim cavabin için bende cesareet edemiyorumm istanbula. senin rezervin cok iyi maşallah benim o kadar değil ama şükür yine.
Allahtan hayırlısı canım moralini bozma. sen hiç belirti yok birşey hissetmiyorum diyordun dimiKizlar malesef guzel haberler veremiyorum.
Hayirlisi buymus.
Allahtan hayırlısı canım moralini bozma. sen hiç belirti yok birşey hissetmiyorum diyordun dimi
Evet cnm hic belirti hissetmiyordum
Allahtan hayırlısı canım moralini bozma. sen hiç belirti yok birşey hissetmiyorum diyordun dimi
ewet bide esimde gelemicek benle iyice stres olucam. aslında haklısınız allah verecekse heryerde verir ama suratsiz doktorlar insanı daha cok geriyorCanim oncelikle hosgeldin aramizs.3 defa istanbulda denedim ve sonuc negatif emin ol maddi manevi uzak olmasi daha cok yipratiyor.bu sefer bende kaan beyle basladim bir gorus derim icine sinenerse oylr karar ver canim.insallah senin icinde hayirlisi olsun
ewet bide esimde gelemicek benle iyice stres olucam. aslında haklısınız allah verecekse heryerde verir ama suratsiz doktorlar insanı daha cok geriyor[/Q
seninde hayırlısi olsun tedavin:)
Canım hayırlı olsun çok sevindim öpüyorumKızlarrrrrrr,,, Kader Dostlarımmmm HAMİLEYİMMMM Kaan Bey aradı 35 değerin ama sakın az gibi gelmesin 10.gün erken baktırdık sana dedi.. Herşey yolunda ilaçlarına devam omega3 hariç dedi... Cuma tekrarlıyalım dedi..Hala hayalde gibiyim... İnanamıyorum... Kaan Bey merak etme dese de değerim az geldi gözüme.. Bu kadarda pinpirikli olmayım demi? Bilemedim sonucta endişelenme dedi Kaan Bey... Rabbim kucağıma almayı nasip etsin... Ve Rabbiim hepimizi Anne Yapsın İnşallahhh.. Sizi Seviyorummm