- 7 Eylül 2014
- 303
- 844
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.521
tebrik ederimmmm!! hayırlısı olsun inşallah rabbim sonuna kadar her kontrolde sevindirsin ve sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. 2 gün sonra yakında bi yerde tekrarla bence o yükselişi gördükçe için rahatlıyo :) omega3'ü niye kesmen gerektiğini söyledi mi? ben aynen devam ediyorum
Tebrikler! !!!! Allah isterse her şey olur. Sen değerini düşünüp germe kendini hep POZITIF düşün. ..
Bizlere de dua et artij sen de hamilesin duan kabul olur
Sabrın sonu selametmiş rabbim bu uğurda emek veren herkese anneliği tattırsın inşallah[/QUOTE][QUOTEue-eyes, post: 38825111, member: 624168"]Aşkolsun ne demekyaşım 33 sebepsizdi bizim ama yaş ilerleyince zorladı tabii.. Valla transfer olarak ilk.. Ondan önce mayıs ayı gibi denedik ama 12 yumurtanın hic biri döllenmedi.. Kaan bey bile şok olmuştu sonra eylülde denedik yumurtalarım cevap vermedi çünkü ben gonal f'ciyim o zaman başka iğneler vermişti hatta kaan beye dedim bi daha yine gonal f verin ben gonal f'ciyim dedim tamam ozaman not alalım demişti bu sonda 10yumurtada 4 döllenme oldu.. En iyilerini yerleştirdiler.. Rabbimden dileğim katlanarak devam etmesi
Canim cok ama cokkkk sevindim.bundan sonrasida sorunsuz gitsin insallah.allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.darisi bizlerin basinaaaMerak etme canım senden de güzel haberler alıcağımıza inanıyorum ben.. Ümidini kaybetme.. Dualarım sizinle... Bu arada çok teşekkürler
Günaydın, çok mutlu olurum. Saat 2'de oradayım bende, inşallah final mutlu sonla biterdım dım dımmcanım artık finaldesin. inşallah herşey çok güzel geçecek ve güzel haberler alacağı? bu arada perşembe bende ordayım inşallah görüşürüz.
Canım çok ama çok sevindim. Tebrik ederim inşallah bebeğini kucağına aldığın günlere de şahit oluruz. Rabbim senin yüzünü güldürdü bizim içimde dua et canım hamilelerin duası kabul olurmuş.Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.. Kalbim yerinden çıkacak neredeyse... Gün içinde gidicez ama zamanını henüz bilmiyorum.. Akşama kadar sizi bilgilendireceğim.. Dua edin lütfen.. Sizi seviyorummmm
Canım çok ama çok sevindim. Tebrik ederim inşallah bebeğini kucağına aldığın günlere de şahit oluruz. Rabbim senin yüzünü güldürdü bizim içimde dua et canım hamilelerin duası kabul olurmuş.
Canim ben histo olduktan sonra estrofem kullandim iki hafta sonra duphaston kullandim adetliykem ucuncu gunu yani crsmba gunu kntrlum vardi persembe estrofeme basladim tekrar dun de banta..Kızlar yeni histosu olan arkadaşlar ilk ne zamana randevu verdiler bantlara ilaçlara ne zaman başlanıyor ?
Tebrikkk ederimmm rabbim devamini kismet etsinnn degerin katlanarak artsin saglikli bi gebeligin saglikla gelen bebegin olsunnn insallahÇok teşekkür ederim canım... Her zaman dualarımdasınız.. Umarım herşey yolunda gider hepimiz için...
Aaaa, hadi karşılaşamadık desene, seslenseydin keşke.
Evet canım siyah kazak, pantolon ve bot vardı. Saçlarımda tepeden topuzdu.
Sen nasıldın, belki hatırlayabilirim.
Kızlarrrrrrr,,, Kader Dostlarımmmm HAMİLEYİMMMMKaan Bey aradı 35 değerin ama sakın az gibi gelmesin 10.gün erken baktırdık sana dedi.. Herşey yolunda ilaçlarına devam omega3 hariç dedi... Cuma tekrarlıyalım dedi..Hala hayalde gibiyim... İnanamıyorum... Kaan Bey merak etme dese de değerim az geldi gözüme.. Bu kadarda pinpirikli olmayım demi? Bilemedim sonucta endişelenme dedi Kaan Bey... Rabbim kucağıma almayı nasip etsin... Ve Rabbiim hepimizi Anne Yapsın İnşallahhh.. Sizi Seviyorummm
Kızlar yarın sabah opum var. Dualarımız eksik etmeyin olur mu. Cok heyecanlıyım, biraz da korkuyorum.
Korkma. Ben de heyecanliydim ama oldu bitti. Ameliyata girinci 5 dk icinde uyutuyorlar zaten . Ağrı sızı olmuyor. Sonrasında ağrı oluyor. O kadarKızlar yarın sabah opum var. Dualarımız eksik etmeyin olur mu. Cok heyecanlıyım, biraz da korkuyorum.
Kızlarrrrrrr,,, Kader Dostlarımmmm HAMİLEYİMMMMKaan Bey aradı 35 değerin ama sakın az gibi gelmesin 10.gün erken baktırdık sana dedi.. Herşey yolunda ilaçlarına devam omega3 hariç dedi... Cuma tekrarlıyalım dedi..Hala hayalde gibiyim... İnanamıyorum... Kaan Bey merak etme dese de değerim az geldi gözüme.. Bu kadarda pinpirikli olmayım demi? Bilemedim sonucta endişelenme dedi Kaan Bey... Rabbim kucağıma almayı nasip etsin... Ve Rabbiim hepimizi Anne Yapsın İnşallahhh.. Sizi Seviyorummm
Peki sizlere de bir kagıt verip okuyun imzalanan dediler mi. Açıkcası beni orada yazanlar korkuttu. Daha önce hiç korkmuyorum.Korkma. Ben de heyecanliydim ama oldu bitti. Ameliyata girinci 5 dk icinde uyutuyorlar zaten . Ağrı sızı olmuyor. Sonrasında ağrı oluyor. O kadar