Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

blue-eyes canım yaşın kaçtı sorun neydi birde kaçıncı denemendi çok soru sordum sanırım

Aşkolsun ne demek yaşım 33 sebepsizdi bizim ama yaş ilerleyince zorladı tabii.. Valla transfer olarak ilk.. Ondan önce mayıs ayı gibi denedik ama 12 yumurtanın hic biri döllenmedi.. Kaan bey bile şok olmuştu sonra eylülde denedik yumurtalarım cevap vermedi çünkü ben gonal f'ciyim o zaman başka iğneler vermişti hatta kaan beye dedim bi daha yine gonal f verin ben gonal f'ciyim dedim tamam ozaman not alalım demişti bu sonda 10yumurtada 4 döllenme oldu.. En iyilerini yerleştirdiler.. Rabbimden dileğim katlanarak devam etmesi

Yok nedenini söylemedi canım.. Cuma günü tekrarlayalım dedi cuma baktıracağız.. Hepimizin tedavisi farklı herhalde ondan.. Ama aklına takıldıysa mesajla sor.. Atlayacağını sanmıyorm Kaan beyin.. Bu arada çok teşekkürler...

[QUOTEue-eyes, post: 38825111, member: 624168"]Aşkolsun ne demek yaşım 33 sebepsizdi bizim ama yaş ilerleyince zorladı tabii.. Valla transfer olarak ilk.. Ondan önce mayıs ayı gibi denedik ama 12 yumurtanın hic biri döllenmedi.. Kaan bey bile şok olmuştu sonra eylülde denedik yumurtalarım cevap vermedi çünkü ben gonal f'ciyim o zaman başka iğneler vermişti hatta kaan beye dedim bi daha yine gonal f verin ben gonal f'ciyim dedim tamam ozaman not alalım demişti bu sonda 10yumurtada 4 döllenme oldu.. En iyilerini yerleştirdiler.. Rabbimden dileğim katlanarak devam etmesi [/QUOTE]
Sabrın sonu selametmiş rabbim bu uğurda emek veren herkese anneliği tattırsın inşallah

Sabrın sonu selametmiş rabbim bu uğurda emek veren herkese anneliği tattırsın inşallah[/QUOTE]

Bu arada hepsinden önce 3 aşılamamda da bahsetmişmiydim ???

Şaka bi yana aynen öyle canım.. Sabırsız biriydim ve Rabbim bana sabrı öğretti..

Kızlar yeni histosu olan arkadaşlar ilk ne zamana randevu verdiler bantlara ilaçlara ne zaman başlanıyor ?

Histosu bugün biten biri olarak ::) antibiyotik, D vitamini, estrofem verildi. Bunlara binaen hala kullandığım bemiks c, ve b12, euthyrox var. Ayrıca dostinex kullanıyorum son iki tane kaldı. Bantlara 4 gün sonra başlayacağım. 4 gün arayla değiştireceğim. 23 Ocak'ta ise yeniden kontrole gideceğim canım. Unutmadan şunu da ekleyeyim. Ben aanestezinin etkisindeyken kan almışlar. Progestrona bakıldı. Hastaneden arayıp değerlerin normal olduğunu bildirdiler. Dr. Tahlil istedi. Prolaktin değerime bakıp ilaç ilave edebiliriz duruma göre haberleşiriz diye ayrıldık hastaneden. QUOTE="agapo, post: 38825889, member: 622296"]Kızlar yeni histosu olan arkadaşlar ilk ne zamana randevu verdiler bantlara ilaçlara ne zaman başlanıyor ?[/QUOTE]

Merak etme canım senden de güzel haberler alıcağımıza inanıyorum ben.. Ümidini kaybetme.. Dualarım sizinle... Bu arada çok teşekkürler
Canim cok ama cokkkk sevindim.bundan sonrasida sorunsuz gitsin insallah.allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.darisi bizlerin basinaaa

dım dım dımm canım artık finaldesin. inşallah herşey çok güzel geçecek ve güzel haberler alacağı? bu arada perşembe bende ordayım inşallah görüşürüz.
Günaydın, çok mutlu olurum. Saat 2'de oradayım bende, inşallah final mutlu sonla biter [/QUOTE]
Canım sabah 10.da randevum. Sanırım görüşemeyiz üzüldüm ama seviniyorum da bebişlerini alacaksın. 2 tanemi koyulacak? inşallah seni hiç bırakmazlar

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.. Kalbim yerinden çıkacak neredeyse... Gün içinde gidicez ama zamanını henüz bilmiyorum.. Akşama kadar sizi bilgilendireceğim.. Dua edin lütfen.. Sizi seviyorummmm
Canım çok ama çok sevindim. Tebrik ederim inşallah bebeğini kucağına aldığın günlere de şahit oluruz. Rabbim senin yüzünü güldürdü bizim içimde dua et canım hamilelerin duası kabul olurmuş.

Çok teşekkür ederim canım... Her zaman dualarımdasınız.. Umarım herşey yolunda gider hepimiz için...

Kızlar yeni histosu olan arkadaşlar ilk ne zamana randevu verdiler bantlara ilaçlara ne zaman başlanıyor ?
Canim ben histo olduktan sonra estrofem kullandim iki hafta sonra duphaston kullandim adetliykem ucuncu gunu yani crsmba gunu kntrlum vardi persembe estrofeme basladim tekrar dun de banta..

Canım cok ama cok sevindi m. Darısı bizim başımıza olsuninşallah. :)

Kızlar yarın sabah opum var. Dualarımız eksik etmeyin olur mu. Cok heyecanlıyım, biraz da korkuyorum.

Canım inan bana derlerdi inanmazdım ne op ne histoyu beklemek kaldı ki uyumaktan korkan biri olarak söylüyorum bunu , en acısı o 10 gün beklemek... Hele bugün geçmek bilmedi 2 saat oldu arayan yok soran yok tel açtım iki kere bilgilenemedim eee bi de aile arıyor her çaldığında irenbe sanıyorum.. 3 saatin sonunda kaan beye mesaj cektimde öyle öğrendim.. O yüzden hicbiseyden korkma canım

Gönülden kutluyorum sağlıkla kucağına al inşallah Uzun zamandır yazmıyorum ama sürekli takipteyim Geçen hafta iğnelere başladık bitince kontrolüm var eğer herşey yolunda giderse bu ay opum var kızlar yumurtalık rezerv sorunu olan arkadaşlar iğnelerden önce kaç taslağınız vardı benim 2 tane gördü Kaan Bey azmı sizce?

Korkma. Ben de heyecanliydim ama oldu bitti. Ameliyata girinci 5 dk icinde uyutuyorlar zaten . Ağrı sızı olmuyor. Sonrasında ağrı oluyor. O kadar
Peki sizlere de bir kagıt verip okuyun imzalanan dediler mi. Açıkcası beni orada yazanlar korkuttu. Daha önce hiç korkmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…