- Konu Sahibi mavinehir17
- #6.541
tebrikler blue eyes çok sevindim değerin katlanarak devam etsin inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki sizlere de bir kagıt verip okuyun imzalanan dediler mi. Açıkcası beni orada yazanlar korkuttu. Daha önce hiç korkmuyorum.
tebrikler blue eyes çok sevindim değerin katlanarak devam etsin inş
Gönülden kutluyorum sağlıkla kucağına al inşallah Uzun zamandır yazmıyorum ama sürekli takipteyim Geçen hafta iğnelere başladık bitince kontrolüm var eğer herşey yolunda giderse bu ay opum var kızlar yumurtalık rezerv sorunu olan arkadaşlar iğnelerden önce kaç taslağınız vardı benim 2 tane gördü Kaan Bey azmı sizce?
Peki sizlere de bir kagıt verip okuyun imzalanan dediler mi. Açıkcası beni orada yazanlar korkuttu. Daha önce hiç korkmuyorum.
evet cnm 27 si gb tranfer olcak inş. bu sefer olcak...Hayırlısı olsun, zaten embriyolarda hazır olduğuna göre, tüp bebekte yolun çoğuda bitmiş. Transfer kalmış sadece sanırım. Bundan sonra ki doktor değişikliği de çok şey değiştirmeyebilir gibi. Banusu gibi bu sefer güzel gidecek inşallah herşey.
İnancını lütfen yüksek tut :)
Çok teşekkürler kızlar. Bana Moral vUOTE]
Canım rahat ol çok kolay bir işlem mışıl mışıl uyuyorsun bir bakmışsın gözünü açtığında yatağındasın insallah su gibi geçer opun
Canım senin transferinmi olmuştu yada hamilemiydin?kızlar iki gündür kalp çarpıntım var ve acıktığımda tansiyonum düşüyor sanki başım dönmeye başlıyor hafif mide bulantısı oluyor.çarpıntının sebebini araştırdım anemisi olan kadınlarda bebeğe daha fazla kan pompalamak için kalp daha hızlı çalışırmış ve bende aşırı kansızım ilaçlarla bir nebze düzeldi ama yinede az benim gibi olan varmıydı
Difrenbahyaost: 38830043 .!.:herkese slm.nolur birileri bana yardım etsin ben başka bir doktorda bir aşılama birtup bebek denedim malesef tutmadi.bende hasimato var birde rezerv azligi. bana istanbulda bahceci fulya diye bir merkez de erbil yagmur u tavsiye ettier. bugün telefonda konuştük acaip olumlu konusan psikolog gibi bir doktor neredeyse yarım saat bitmeyen sorularımi cevapladi. ama şöyle bir durum var ıst. fiyatlari burdan daha yüksek gittin kaldın geldin neredeysse iki katı olacak. ben kaan beyi de gormek istiyorum bir kezde olsa. benim için en önemli şey sabırlı ve açıklayici olmasi ama güler yüzle yapacak bunu birde ıst. da bir deneme burda iki deneme parasına geliyor sizce mantikli olan ne?
Öncelikle inşallah gönlüne göre olsun herşey burdaki arkadaşların çoğu kaan beyin hastasıyız işinde çok deneyimli ve çok pozitif biri gidin bi görüşün derim ücret konusuna gelince istanbuldaki merkezlerden daha uygunherkese slm.nolur birileri bana yardım etsin ben başka bir doktorda bir aşılama birtup bebek denedim malesef tutmadi.bende hasimato var birde rezerv azligi. bana istanbulda bahceci fulya diye bir merkez de erbil yagmur u tavsiye ettier. bugün telefonda konuştük acaip olumlu konusan psikolog gibi bir doktor neredeyse yarım saat bitmeyen sorularımi cevapladi. ama şöyle bir durum var ıst. fiyatlari burdan daha yüksek gittin kaldın geldin neredeysse iki katı olacak. ben kaan beyi de gormek istiyorum bir kezde olsa. benim için en önemli şey sabırlı ve açıklayici olmasi ama güler yüzle yapacak bunu birde ıst. da bir deneme burda iki deneme parasına geliyor sizce mantikli olan ne?
blue-eyes canım nasıl sevindim anlatamamAşkolsun ne demek yaşım 33 sebepsizdi bizim ama yaş ilerleyince zorladı tabii.. Valla transfer olarak ilk.. Ondan önce mayıs ayı gibi denedik ama 12 yumurtanın hic biri döllenmedi.. Kaan bey bile şok olmuştu sonra eylülde denedik yumurtalarım cevap vermedi çünkü ben gonal f'ciyim o zaman başka iğneler vermişti hatta kaan beye dedim bi daha yine gonal f verin ben gonal f'ciyim dedim tamam ozaman not alalım demişti bu sonda 10yumurtada 4 döllenme oldu.. En iyilerini yerleştirdiler.. Rabbimden dileğim katlanarak devam etmesi
Allah yardımcın oldun bol bol yumurtan olsun insKızlar yarın sabah opum var. Dualarımız eksik etmeyin olur mu. Cok heyecanlıyım, biraz da korkuyorum.