Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

ozlem_hakaan insaallah canım dua et bize bebisinle cok bu aralar cok umutsuzum ilaçlar mı psikolojimi etkiliyor bilmiyorum
Canım dularım her zaman sizinle. Evet ilaçlar sanırım hormonları alt üst ettiği için insan bu duygu yoğunluğuna giriyor. Ama asla umutsuzluğa kapılma. Bu çok önemli bence. Günde 2 vakit "kün" vakti var. Bu da demek oluyor ki sürekli dua edicez rabbimden dileyeceğiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah.

Cevabını görünce çok sevindim kaderdaşım. Decapeptyl verdi. Vurduk. Adet oldum şuan 3.günümdeyim. 12.si pzt. Histo var. Demek ki hemen kalınlaştırmaya geçilecek. Hadi hayırlısı bakalım.

Cevabını görünce çok sevindim kaderdaşım. Decapeptyl verdi. Vurduk. Adet oldum şuan 3.günümdeyim. 12.si pzt. Histo var. Demek ki hemen kalınlaştırmaya geçilecek. Hadi hayırlısı bakalım.
hemen değil canım arada bi 5-6 gün dinlenme molası olacak antibiyotik kullanacaksın enfeksiyon riskine karşı sonra başlıyorsun benim öyle olmuştu

Selam kizlar.zaman gecmiyo bir turlu daha cok basindayim benustune bide berbat grip oldum.bu gun istenilen testleri yaptirdim 1 hafta sonra alacagim sonuc ondam sonra kaan beyin yanina hoppp.bir an once baslasin artik yaa nasil umutluyum bir bilseniz.tabi sizlerin sayesinde her hamile haberi umudumu daha cok artiriuor tabi kaan beye olan guvenimidr( tabi once rabbimin sayesinde)

Arkadaşlarım özellikle hamile kalan arkadaşlarım transfer sonrası belirtileriniz var mıydı? Varsa söyler misiniz?
Yok canım bende olmadı olmuyor da zaten. Kendinde bir belirti arayıp canını sıkma sakın. Daha 2 haftadır hareketlerini hissediyorum bende:) düşün artık gerisini:)

Arkadaşlarım özellikle hamile kalan arkadaşlarım transfer sonrası belirtileriniz var mıydı? Varsa söyler misiniz?
canım belirtiyi çok fazla arama sonuçta belirtlerimizin çoğu b hcg hormono sayesinde oluyor oda 7-8. günden sonra hatta belkide 9. günden sonra kana geçiyor dolayısıyla belirtiye takılma bende bir takım değişiklikler vardı ama onlar kullandığımız ilaçlardanda olabilir söyleyim ama yok diye sakın evham yapma 5.günden sonra göğüs ağrım 6.günden sonrada kasıklarımda batma şeklinde ağrcıklarım olmuştu başka birşey yoktu sanırım

Insaallah canım hadi hayırlı olsun... UMut en güzeli
Bol bol yumişin olsun insaallah

canım heyecanını anlıyorum ama bunlar tatlı heyecanlar sabret emin adımlarla mutlu sonra erişeceksin

Ben yeniyim diye herhalde bazen sizi birbirinize karıştırıyorum da ... Sen hepimizi tek tek masaallah pek guzel olmus
ahh ahh bende karıştırıyorum unutunca ismine bakıp son yazdığı mesajlara bakıyorum canım en azından böyle derlitoplu oluyor kim nerede ne yapıyor biliyoruz

Tamam sevgili arkadaşlarım.. Kafayı yicem ondan soruyorum yanlıs anlamayın beni.. Çünkü regl öncesi migrenim olurdu simdi yine başladı da tırsaklık geldi.. Ama normal devam etseydi 2 gün sonra regliydim.. Alışkanlıktan mı migrenim oldu anladım.. Onun dısında kasıkta ve karında batmalarım ama cok az oluyo gögüs ağrım var.. Hakkımızda hayırlsıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…