- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.981
nasıl yaptın derken teknik olarak mı excellde yapıyorum buraya atıyorum diğer yanını soruyorsan ben değil hepimiz yapıyoruzWaowwww nasıl yaptın bunu super
Canım dularım her zaman sizinle. Evet ilaçlar sanırım hormonları alt üst ettiği için insan bu duygu yoğunluğuna giriyor. Ama asla umutsuzluğa kapılma. Bu çok önemli bence. Günde 2 vakit "kün" vakti var. Bu da demek oluyor ki sürekli dua edicez rabbimden dileyeceğiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah.ozlem_hakaan insaallah canım dua et bize bebisinle cok bu aralar cok umutsuzum ilaçlar mı psikolojimi etkiliyor bilmiyorum
canım sana opu sonrası yapman için decapeptyl verdimi ? onu yaptıysan eğer şimdi adet olacaksın yaa ondan sonra histeroskopi olacak bir daha adet olamanı beklemeyeceksin rahim kalınlaştırmaya başlayacaksın eğer o iğneyi olmadıysan histo sonrası olursan belki kısa bir süre sonra adet olaman için ilaç verecek öyle başlayacak. iki farklı yol var yani iğneye bağlı birazcık
hemen değil canım arada bi 5-6 gün dinlenme molası olacak antibiyotik kullanacaksın enfeksiyon riskine karşı sonra başlıyorsun benim öyle olmuştuCevabını görünce çok sevindim kaderdaşım. Decapeptyl verdi. Vurduk. Adet oldum şuan 3.günümdeyim. 12.si pzt. Histo var. Demek ki hemen kalınlaştırmaya geçilecek. Hadi hayırlısı bakalım.
Hadi hayırlı haberler ver bize inşallah:)desteğiniz ve dualarınız için teşekkür ederim arkadaşlar sabırla test gününü bekliyorum
Ellerine saglik canim.hamile yazilari bol bol olsun insallah
Ben yeniyim diye herhalde bazen sizi birbirinize karıştırıyorum da ... Sen hepimizi tek tek masaallah pek guzel olmusnasıl yaptın derken teknik olarak mı excellde yapıyorum buraya atıyorum diğer yanını soruyorsan ben değil hepimiz yapıyoruz
Yok canım bende olmadı olmuyor da zaten. Kendinde bir belirti arayıp canını sıkma sakın. Daha 2 haftadır hareketlerini hissediyorum bende:) düşün artık gerisini:)Arkadaşlarım özellikle hamile kalan arkadaşlarım transfer sonrası belirtileriniz var mıydı? Varsa söyler misiniz?
canım belirtiyi çok fazla arama sonuçta belirtlerimizin çoğu b hcg hormono sayesinde oluyor oda 7-8. günden sonra hatta belkide 9. günden sonra kana geçiyor dolayısıyla belirtiye takılma bende bir takım değişiklikler vardı ama onlar kullandığımız ilaçlardanda olabilir söyleyim ama yok diye sakın evham yapma 5.günden sonra göğüs ağrım 6.günden sonrada kasıklarımda batma şeklinde ağrcıklarım olmuştu başka birşey yoktu sanırımArkadaşlarım özellikle hamile kalan arkadaşlarım transfer sonrası belirtileriniz var mıydı? Varsa söyler misiniz?
Insaallah canım hadi hayırlı olsun... UMut en güzeliSelam kizlar.zaman gecmiyo bir turlu daha cok basindayim benustune bide berbat grip oldum.bu gun istenilen testleri yaptirdim 1 hafta sonra alacagim sonuc ondam sonra kaan beyin yanina hoppp.bir an once baslasin artik yaa nasil umutluyum bir bilseniz.tabi sizlerin sayesinde her hamile haberi umudumu daha cok artiriuor tabi kaan beye olan guvenimidr( tabi once rabbimin sayesinde)
canım heyecanını anlıyorum ama bunlar tatlı heyecanlar sabret emin adımlarla mutlu sonra erişeceksinSelam kizlar.zaman gecmiyo bir turlu daha cok basindayim benustune bide berbat grip oldum.bu gun istenilen testleri yaptirdim 1 hafta sonra alacagim sonuc ondam sonra kaan beyin yanina hoppp.bir an once baslasin artik yaa nasil umutluyum bir bilseniz.tabi sizlerin sayesinde her hamile haberi umudumu daha cok artiriuor tabi kaan beye olan guvenimidr( tabi once rabbimin sayesinde)
ahh ahh bende karıştırıyorum unutunca ismine bakıp son yazdığı mesajlara bakıyorum canım en azından böyle derlitoplu oluyor kim nerede ne yapıyor biliyoruzBen yeniyim diye herhalde bazen sizi birbirinize karıştırıyorum da ... Sen hepimizi tek tek masaallah pek guzel olmus
hayırlı haberler alırsın inşallahiyi aksamlar arkadaslar benimde bugun toplamam gerceklesti 7 tane alindi bakalim kardan bebege donusuceklermi dualarinizi bekliyorum 3 gun sonra belli olucakmis..
İgneler ilaclar yapıyor canım sen yumurta toplama asamasındaydın demi ?ozlem_hakaan insaallah canım dua et bize bebisinle cok bu aralar cok umutsuzum ilaçlar mı psikolojimi etkiliyor bilmiyorum
Çok marifetlidir o bu formun muhtarıdır ayrıca olmasa biz napardıksıl yaptın derken teknik olarak mı excellde yapıyorum buraya atıyorum diğer yanını soruyorsan ben değil hepimiz yapıyoruz
Insallah canim benimhayırlı haberler alırsın inşallah