- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.961
ekisin ki zatenListeye beni de ekler misin canım
daha aramadılar canım dün çalışılacaktı ama belki geç çıkmıştı sonuç bugün ararlar belki inşallah soğalasıngözünaydın cnm... aynı gün bile arayabiliyorlar... hayırlısıyla herşey normal çıkar inşallah kanda daa...
aynen yaaa sinir oluyorum onaO kadın aşmış canım ya. Onu görünce kanal değiştiriyorum ben saçmalıyor çünkü:)
selam cnm benim histodan sonra hemen rahim kalınlaştırmaya başladık.Fakat bazı arkadaşlar histodan sonraki adette transfer hazırlıklarına başlamış.Kişiden kişiye değişiyor,ama neye göre değişiyor ben de anlamış değilim
Canım ya kusura bakma. Ben ikinci sayfayı görmemişim. Çok sağol. Hamişlerin çoğalması dileğiyleekisin ki zaten
İnşallah canım onlar birer kaliteli embriyoya dönüşecekler içini ferah tutu sana katılıyorum her aşaması heyecanKizlar aradilar bugun 7 yumurta toplanmisti 5 tanesi dollenmis tabi kalitelimi durumlari ne bilgi vermediler cuma gunu belli olcakmis.endileseliyim insallah kaliteli olurlar ne zormus ya yumurta oluscakmis dollencekmi kaliteli olucakmi hicbiseyi bukadar heycanla beklememistim insallah hersey yolunda gider hepimize guzel haberleri almak nasip olur ..
Biz bu sefer malesef denk gelemeyeceğiz benim randevum 14ocak histom varGünaydın. Güzel anne yine denk geliyoruz. 14.15' de bizim randevumuz var.Belki transfer günü belirlenecek :)
Dogru söylüyorsun canim aslında kkalite önemli.aksam 18:30 da randevum var.bakalim nasil cikacak sonuç.çok heyecanliyim. Canim senin birincide bir suru yumisin olmuş.neden ikinci toplamaya gittiniz?[/QUOTE]="Esra-86, post: 38713336, member: 649719"]Canım bence sayıdan cok kalite önemli
Benim iki kez yumurtam toplandı
Ilkinde 9 yumurta vardı 6 si dollendi
Ikincisinde 12 yumurtam vardı iki tanesi dollendi
O yüzden Say'ı degil kalite önemli hic canını sıkma sen Rabbim sağlıkla versin canım
Merhabalar canım arkadaşlarım,
uzun zamandır yazamadım hatırlarsanız bende fsh yüksekti ama amh normaldi, Balıkesir'deki doktor yumurta rezervlerimin tükenmeye başladığını normal yoldan hamile kalmamın zor olduğunu söylemişti.
Geçen hafta salı ilk muayenemi oldum. Doktorumuz çok sıcak karşıladı ve çok güzel haberler verdi. Önemli olan amh ve benim ultrasonda göreceğim yumurta sayısı dedi.
Ultrasonda 1 tarafta 10 diğerinde 4 yumurta saydı, bir sürü vitamin (B, C, Çinko, D, İnofolik) verdi ve rahim filmi de çekelim eğer tüpler açıksa tüp bebeğe ihtiyaç olmayabilir, sen bu vitaminleri biraz kullan yine olmazsa ve tüplerin açıksa önce aşılama deneriz dedi.
Yollar karlı olduğundan rahim filmine bir sonraki ay geleceğim. Aranızda çektiren oldu mu? Anestezili mi önerirsiniz?
Dogru söylüyorsun canim aslında kkalite önemli.aksam 18:30 da randevum var.bakalim nasil cikacak sonuç.çok heyecanliyim. Canim senin birincide bir suru yumisin olmuş.neden ikinci toplamaya gittiniz?
Waowwww nasıl yaptın bunu super
Dogru söylüyorsun canim aslında kkalite önemli.aksam 18:30 da randevum var.bakalim nasil cikacak sonuç.çok heyecanliyim. Canim senin birincide bir suru yumisin olmuş.neden ikinci toplamaya gittiniz?
Oh oh masaallah hadî hayırlı olsunmerhaba kızlarrr
cycas maşallah o ne liste bu arada testlerinin gzl cıkmasına cok sewindim.
ozlem_hakaan şeker yüklemesi için tv lerde cok zararlı diyolar bu konuda sen ve kaan bey ne düşünüyor sanırım yaptıracaksın?
bu arada transfer sonrası kabızlık şikayeti yaşayan çok oluyomuş bnm tam tersi maşallah :)
birde az önce irenbeyi aradım transfer günü 3 embriyo çözdürülmüştü bnm 2 si transfer edildi diğerinin durumuyla ilgili bilgi verilcekti daha dönmemişlerdi. azönce aradım çok şükür 6. günde tekrar dondurulmuş.
Ben de sabirsizlandim merakla bekliyorum iyi haberler olsun insallahBugün test sonucu alacak olan arkadaşlar heyecanla bekliyoruz hamilelik haberleriniz hadi bizi sevindirin
canım sana opu sonrası yapman için decapeptyl verdimi ? onu yaptıysan eğer şimdi adet olacaksın yaa ondan sonra histeroskopi olacak bir daha adet olamanı beklemeyeceksin rahim kalınlaştırmaya başlayacaksın eğer o iğneyi olmadıysan histo sonrası olursan belki kısa bir süre sonra adet olaman için ilaç verecek öyle başlayacak. iki farklı yol var yani iğneye bağlı birazcıkBen dün kaan bey'e transfer için yaklaşık bir tarih verebilir misiniz ona göre çalışma programımı ayarlayacağım diye yazdım. Hatta bu ay sonu için çıkan bir görevlendirmeyi ona göre iptal ettireceğiz dedim. Merak etme ay sonuna denk gelmez diye cevap verdi. Ben de anlamadım işin seyri ne kadar ya da nasıl sürecek diye
Aminnnnn :) Daha güzel bir his olabilir mi ki..Duyar inşallah canım:) Hareketlerini hissetmeye başladım çok şükür artık. Allah sizlere de nasip etsin.
inşallah herkesin karşısında hamiş yazar inşallahCanım ya kusura bakma. Ben ikinci sayfayı görmemişim. Çok sağol. Hamişlerin çoğalması dileğiyle