Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ben dün kaan bey'e transfer için yaklaşık bir tarih verebilir misiniz ona göre çalışma programımı ayarlayacağım diye yazdım. Hatta bu ay sonu için çıkan bir görevlendirmeyi ona göre iptal ettireceğiz dedim. Merak etme ay sonuna denk gelmez diye cevap verdi. Ben de anlamadım işin seyri ne kadar ya da nasıl sürecek diye

İnşallah canım onlar birer kaliteli embriyoya dönüşecekler içini ferah tutu sana katılıyorum her aşaması heyecan

Dogru söylüyorsun canim aslında kkalite önemli.aksam 18:30 da randevum var.bakalim nasil cikacak sonuç.çok heyecanliyim. Canim senin birincide bir suru yumisin olmuş.neden ikinci toplamaya gittiniz?[/QUOTE]

Cunku bizim hikayemiz zor ...
Bizim eşimle Talasemi tasiyicisiyiz, hasta değiliz sadece kan değerlerimiz düşük ama iki taşıyıcısının cocuğu % 25 hasta oluyor ve Onur boyu kan nakli vs. Hastenede gecen bir omur...
Iki yolu var ya tup bebek yaptırıp bir suru embriyondan genetik test ile hasta olanlar tespit edilip sagliklilar konulacak( ki biz bu yolu tercih ettik) ya da normal yolla hamile kalıp 3. Ayda yapılacak test ile hastaysa kürtajla alincak bu yolu hic istemedim. Koskoca uç ay alışirim nasıl kıyarım bebeğime ... Cok embriyo Olmalı ki genetikte elenecek bide 5. Gun transferi olacak oraya gelene kadar kac tane kalacak kim bilir? Bu Say'ı bile az yani... Elimizde sağlam embriyo kalacak mı düşünmekten uyuyamiyorum. Kaan bey bir kere daha toplayalım dedi ama ben istemedim. Cok yoruldum artık
Hayırlısı nasipte varsa olacak

Ben anestezi almadan yaptırdım. Önce şunu ekleyeyim canım çok azdır. Hatta güleceksiniz belki ama bu iğnelerden birinde göbeğimden azıcık kanın çıktığını görünce bayılmıştım . Eşim çocuk sahibi olacağız diye ellerimin arasında öldün sandım demişti :)) bu kadar korkak olmama rağmen ben dayandım. Çok acılı değil. Şiddetli adet sancısı gibi düşün. Ama daimi bir sancı değil. Sadece basınçlı su verdiklerinde anlık bir sancı oluyor. Tek püf nokta kendinizi kasmayacaksınız. Ben anestezi istemiştim. Sonra bir arkadaşımı aradım. O da kıl dönüğünü çıkartırken bayılan bir dostumdu :)) sakın korkma yay bacakları kasma kendini oldu bitti diyeceksin deyip beni yüreklendirdi. Yeniden çektirsen anestezi ister misin diye sorarsan çok samimiyim, hayır istemem...

Dogru söylüyorsun canim aslında kkalite önemli.aksam 18:30 da randevum var.bakalim nasil cikacak sonuç.çok heyecanliyim. Canim senin birincide bir suru yumisin olmuş.neden ikinci toplamaya gittiniz?

Bizim eşimle Talasemi tasiyicisiyiz, hasta değiliz sadece kan değerlerimiz düşük ama iki taşıyıcısının cocuğu % 25 hasta oluyor ve Onur boyu kan nakli vs. Hastenede gecen bir omur...
Iki yolu var ya tup bebek yaptırıp bir suru embriyondan genetik test ile hasta olanlar tespit edilip sagliklilar konulacak( ki biz bu yolu tercih ettik) ya da normal yolla hamile kalıp 3. Ayda yapılacak test ile hastaysa kürtajla alincak bu yolu hic istemedim. Koskoca uç ay alışirim nasıl kıyarım bebeğime ... Cok embriyo Olmalı ki genetikte elenecek bide 5. Gun transferi olacak oraya gelene kadar kac tane kalacak kim bilir? Bu Say'ı bile az yani... Elimizde sağlam embriyo kalacak mı düşünmekten uyuyamiyorum. Kaan bey bir kere daha toplayalım dedi ama ben istemedim. Cok yoruldum artık
Hayırlısı nasipte varsa olacak[/QUOTE]
Allah yardımcınız olsun. Hayat mucizelerle dolu. Rabbim de size bu mucizeyi nasip etsin inşallah.

Dogru söylüyorsun canim aslında kkalite önemli.aksam 18:30 da randevum var.bakalim nasil cikacak sonuç.çok heyecanliyim. Canim senin birincide bir suru yumisin olmuş.neden ikinci toplamaya gittiniz?

Hayırlısı nasipte varsa olacak[/QUOTE]
İçini ferah tut canım emin olki onların arasında bebeğin sana kavuşma gününü bekleyecek stres daha zararlı senin için

Oh oh masaallah hadî hayırlı olsun
Oda annesini beklesin orda

canım sana opu sonrası yapman için decapeptyl verdimi ? onu yaptıysan eğer şimdi adet olacaksın yaa ondan sonra histeroskopi olacak bir daha adet olamanı beklemeyeceksin rahim kalınlaştırmaya başlayacaksın eğer o iğneyi olmadıysan histo sonrası olursan belki kısa bir süre sonra adet olaman için ilaç verecek öyle başlayacak. iki farklı yol var yani iğneye bağlı birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…