-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.821
Canim cok uzuldum yazdiklarina sen hissettiklerini yazmissin gercekten seni cok iyi anliyorum Allah bebegini kavusturur insallah saglikli bir sekilde de kucagina alirsinkaynanamdan medet ummuyorum tabiki yıllardır altlı üslü oturduğumuz için ve tabi çocuksuz tek gelin benim herkesin düşüncesi şu benim hiç bir işim gücüm yok,herkesin çoluk çocukla eviyle meşgul herkesin bahanesi olabilir ama ben göze batıyorum mecburum herşeye misafir gelir in aşağıya diye kaba bir uslupla çağırılıyorum.bahar temizliği bayram temizliği tahmin edersiniz yine ben göze batıyorum görümcelerin eltilerin içinde sap gibi kaldım.birde görümcelerim arıyor yetmezmiş gibi annemize yardım et benim çocuğumun okulu var diye ve daha neler neler.en kötüsüde eşim arkamda değil.
hayırlısıyla al gel bıdıklarını hadibugün büyük gün benim için çok heyecanlıyım tavsiyelerinizi ve desteğinizi bekliyorum.bol bol dua edin olurmu.12 buçukta yola çıkıyoruz.annem ağlıyor aklı bende en az benim kadar yıprandı oda ee ne demişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye hafta sonu gelip iki gün kalıcak yanımda.dünden yemeklerimi yaptım temizliğimi de yaptım.
Allah yardımcın olsun canım kendini iyi hissedince bize yazbugün büyük gün benim için çok heyecanlıyım tavsiyelerinizi ve desteğinizi bekliyorum.bol bol dua edin olurmu.12 buçukta yola çıkıyoruz.annem ağlıyor aklı bende en az benim kadar yıprandı oda ee ne demişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye hafta sonu gelip iki gün kalıcak yanımda.dünden yemeklerimi yaptım temizliğimi de yaptım.
Günaydın arkadaşlar. Benim histeroskopi tarihim netleşti. 12 Ocak ta olacak. Tecrübeli arkadaşlara birşey danışmak istedim. Histeroskopiden 20 gün sonra ya da yeniden adet olmadan mı transfer yapılıyor. Şöyle ki benim Ocak 24-25 tarihlerinde sınav görevim var. Ona göre görev iptali yapmam gerekecek. Hastaneyi arayamadım. Toplamadan sonra zaten kaan bey'e birkaç kere ağrıdan dolayı rahatsızlık verdim zaten. Yeniden birşey sormaya utanıyorum.
ahhh canım benim keşke dediğin gibi olsada rahat rahat gerile gerile yazsam buraya ama bana inan gerçekten belli değil değerlerimle ilgili bi takım sorunlar var cuma biraz daha şekillenir umarım bende çok istiyorum buraya yazmayı ama bana inan ben bile bilmiyorum şu an kafam o kadar karışıkki böyle birşey görülmüş duyulmuş değil onuda biliyorum kaan bey bile şaşırdı benim durumuma hayırlı haberler veririm injşallah size.SWALLOW09 canım 1 hafta oldu ama hala bize bişey demedin.. Yoksa Hamilesin de nazar değmesin diye 3. Ayımı bekliyorsun
Canim kaan beyi sasirtacak kadar ne oldu cok merak ettim ayrica degerleri dusuk olupta sonradan yukselen cok fazla kisi ar sakin kendini stree soka dualarimiz seninle ben hamileligi 11 le baslayan cok fazla kisibiliyorum uzme kendiniahhh canım benim keşke dediğin gibi olsada rahat rahat gerile gerile yazsam buraya ama bana inan gerçekten belli değil değerlerimle ilgili bi takım sorunlar var cuma biraz daha şekillenir umarım bende çok istiyorum buraya yazmayı ama bana inan ben bile bilmiyorum şu an kafam o kadar karışıkki böyle birşey görülmüş duyulmuş değil onuda biliyorum kaan bey bile şaşırdı benim durumuma hayırlı haberler veririm injşallah size.
İçimde bir his var be o his bana hepCanim kaan beyi sasirtacak kadar ne oldu cok merak ettim ayrica degerleri dusuk olupta sonradan yukselen cok fazla kisi ar sakin kendini stree soka dualarimiz seninle ben hamileligi 11 le baslayan cok fazla kisibiliyorum uzme kendini
Insallah canim benim insallah hersey yolunda giderİçimde bir his var be o his bana hepSWALLOW09 hamile diyor. Rabbim utandırmasın inşallah:)
Canım benimde o tarihte sınav görevim var ben almadım
Benim rahim Çizme oldu sma sanırım transfer sonrasına denk gelecek eger maddi acıdan cok ihtiyacın yoksa dinlen cunku ilaçlar ya karnımızı ya Başımızı ağrıtıp duruyor
Kesin tarih istiyorsan Kaan beye msj cek durumunu anlat hemen Dönüyor zaten aramaktan cok daha iyi cunku arada derede yazıyor hemen ama aradığında hemen dönemiyor
amiiin inşallah belki malum oluyordur sizeİçimde bir his var be o his bana hepSWALLOW09 hamile diyor. Rabbim utandırmasın inşallah:)
Ozlemcim baya yol almissiniz Allah kucagina almayi da nasip etsin insaalah kacla basladi hamileliginİçimde bir his var be o his bana hepSWALLOW09 hamile diyor. Rabbim utandırmasın inşallah:)
Çok şükür canım. Allah sizlere de nasip etsin. 12.gün 153 hcg ile başladık. Tabi ben soruyu yanlış anlamadıysam:)Ozlemcim baya yol almissiniz Allah kucagina almayi da nasip etsin insaalah kacla basladi hamileligin
Cok sukur canim dogru anlamissin cok guzel degerin ben onuncu gun verdim tahlili Kaan bey onuncu gun yaptir demisti testi bi de uc gun sonra verdim ikiz ihtimali olabilirmis cumartesi keseyi gormeye gidicez Rabbim hayirlisiyla gormeyi nasip eder insallah sen kacinci gun gordun keseyi ve diger testin kacti canimÇok şükür canım. Allah sizlere de nasip etsin. 12.gün 153 hcg ile başladık. Tabi ben soruyu yanlış anlamadıysam:)
ahhh canım benim keşke dediğin gibi olsada rahat rahat gerile gerile yazsam buraya ama bana inan gerçekten belli değil değerlerimle ilgili bi takım sorunlar var cuma biraz daha şekillenir umarım bende çok istiyorum buraya yazmayı ama bana inan ben bile bilmiyorum şu an kafam o kadar karışıkki böyle birşey görülmüş duyulmuş değil onuda biliyorum kaan bey bile şaşırdı benim durumuma hayırlı haberler veririm injşallah size.
Canım hamileliğin belli olduğunda yani 12.gün hcg baktırdığında 4 haftalık hamile sayılıyorsun. Bunu baz alırsak 5,5 haftalıkken keseyi gördük. Sonra kanamam oldu o zamanda 7 haftaya girmek üzereydi. Apar topar Kaan Bey'e gittik kanama olunca ama çok şükür iyiydi bebeğim. Kalp atışını da o gün gördük. Başta ikiye katladı sonra bir hayli katlayarak gitti. Net olarak değerleri hatırlamıyorum ama keseyi gördüğümüzde 4000 küsürlerdeydi.Cok sukur canim dogru anlamissin cok guzel degerin ben onuncu gun verdim tahlili Kaan bey onuncu gun yaptir demisti testi bi de uc gun sonra verdim ikiz ihtimali olabilirmis cumartesi keseyi gormeye gidicez Rabbim hayirlisiyla gormeyi nasip eder insallah sen kacinci gun gordun keseyi ve diger testin kacti canim
Ozlemcim meraba onumde ornek sensin diye sana soruyorum kusura bakma. Biliosun 1 ocakta kanamayla uyanmistim 5. Haftsmda ilkindi saatlerinde kesilmisti . Iki gundur acik kahverengi akintim var . Kaan beye yazdim normal dedi. Cuma kalp atisi gormeye gidicez. Senin de kanadsn sonra kahverengi akinti oldu mu 5 gundur istirahat halindeyim zatenCanım hamileliğin belli olduğunda yani 12.gün hcg baktırdığında 4 haftalık hamile sayılıyorsun. Bunu baz alırsak 5,5 haftalıkken keseyi gördük. Sonra kanamam oldu o zamanda 7 haftaya girmek üzereydi. Apar topar Kaan Bey'e gittik kanama olunca ama çok şükür iyiydi bebeğim. Kalp atışını da o gün gördük. Başta ikiye katladı sonra bir hayli katlayarak gitti. Net olarak değerleri hatırlamıyorum ama keseyi gördüğümüzde 4000 küsürlerdeydi.