Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canim Kaan bey gercekten harika bir doktor senin soyledigin gibi beni de cumartesi cagirdi ve tam tam 5+5oluyor insallah bende gorurum

Canım estağfurullah ne demek istediğin zaman istediğini sorabilirsin tabiki. Normal evet. Çünkü benim ilk kahverengi lekeyle başladı. Başta çok yoğun bir lekelenmeydi. Sonra giderek azaldı ama 10 gün felan sürdü. Tam geçti ok çok şükür dedik ki kanama oldu bu seferde. Ama lekelenme için gittiğimde uyarmıştı Kaan Bey "adet kanaması gibi kanamanda olabilir bu çok normal sakın endişelenme" diye. Sen dinlenmene ve hamileliğin keyfini çıkarmaya bak. İnşallah yavrumuzun minik kalbinide sağlıkla görürsünüz:)

Nehircim seninle hemen hemen birbirimize yakin bebisler

Evet Kaan Bey muhteşem bir insan. Hep diyorum onu anlatmaya kelimeler yetmez diye:) Merak etme görürsün sende keseni Allahın izniyle.
Sizlerin böyle yazdığınızı gördükçe ne kadar doğru bir dr seçimi yaptığımı görüp,şükrediyorum. İnşallah ben de günün birinde sizlerle buradan mutluluğumu paylaşırım

Yazdıklarınızı okuyunca gözyaşlarımı tutamadım. Ne olur güçlü olun ve sizi kimsenin üzmesine izin vermeyin. Pozitif düşünün. Çok yakında sizin için herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum. Bebiş size güç verecek. Dualarım sizinle

Ben perşembeye kadar ilac kullanip beklemede oldugumdan artık soracağım bir şey yok, dua ediyorum. Okudukça da dualarınıza destek ortak oluyorum.

Buradaki herkesin bebek sahibi olmak için ne kadar çaba gösterdiğini görünce tatlı bir burukluk kaplıyor içimi. . Dilerim herkes hamile haberini Mart ayına kadar alır verir.
Hayırlı haberler olsun inşallah

Amin hepimiz için inşallah

Herkese merhabalar.arkadaşlar is yoğunluğundan buraya cok az yaxabiliyorum ama sizi hep takip ediyorum.öncelikle yeni yiliniz kutlu olsun.Rabbim hepimizi en kisa sürede minik mucizelerimize kavustursun...yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Ben ignelere baslamistim.geçtiğimiz cumartesi kontrolün vardi. 6 yumurtam büyüyordu.ignelere devam ediyorum yarin yine kontrolum var.lütfen dua edin bu alti yumurta azalmamis olsun.sayi nasil arkadaşlar ?bana az gibi geldi biraz endiseliyim

Her şey nasip meselesi canım. Benimde 5 yumurta toplandı. Hepsi döllendi ama dört tanesi donduruldu ve rabbime şükür hamileyim. İçini ferah tut. Sayının çokluğu değil kaliteli olması önemli olan. İnşallah hepsi toplanır ve güzel birer embriyo olurlar.

m_arica, post: 38711318, member: 618367"]Her şey nasip meselesi canım. Benimde 5 yumurta toplandı. Hepsi döllendi ama dört tanesi donduruldu ve rabbime şükür hamileyim. İçini ferah tut. Sayının çokluğu değil kaliteli olması önemli olan. İnşallah hepsi toplanır ve güzel birer embriyo olurlar.[/QUOTE]
Aminn canimm inşallahhepsi toplanir .ozlemcim senin toplamadan önceki kontrollerde kaç sayiyordu kaan bey?

Aminn canimm inşallahhepsi toplanir .ozlemcim senin toplamadan önceki kontrollerde kaç sayiyordu kaan bey?[/QUOTE]
Canım benim 7 tane felandı. Ama Kaan Bey en kalitelilerini aldım demişti uyanınca bana. Bugün facebookta kendi profilinde tek bir yumurtadan dünyaya gelen 3 yaşında bir kız çocuğunun resmi vardı:) Maşallah Allah herkese nasip etsin. Hayat mucizelerle dolu yeterki umudumuzu kaybetmeyelim.

Bomba gibiyim hazırım diyosun :) hadi hayırlısı bakalım aldın geldin bile bebekleri inşallah

OTE="laugnow, post: 38711990, member: 522203"]İnşallah kaliteli ve sağlıklı kardan bebeklerin olur canım benim dualarım seninle....[/QUOTE]
Cok Tesekkur ederim canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…