- 3 Ocak 2015
- 64
- 204
- 41
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.841
Canim Kaan bey gercekten harika bir doktor senin soyledigin gibi beni de cumartesi cagirdi ve tam tam 5+5oluyor insallah bende gorurumCanım hamileliğin belli olduğunda yani 12.gün hcg baktırdığında 4 haftalık hamile sayılıyorsun. Bunu baz alırsak 5,5 haftalıkken keseyi gördük. Sonra kanamam oldu o zamanda 7 haftaya girmek üzereydi. Apar topar Kaan Bey'e gittik kanama olunca ama çok şükür iyiydi bebeğim. Kalp atışını da o gün gördük. Başta ikiye katladı sonra bir hayli katlayarak gitti. Net olarak değerleri hatırlamıyorum ama keseyi gördüğümüzde 4000 küsürlerdeydi.
Canım estağfurullah ne demek istediğin zaman istediğini sorabilirsin tabiki. Normal evet. Çünkü benim ilk kahverengi lekeyle başladı. Başta çok yoğun bir lekelenmeydi. Sonra giderek azaldı ama 10 gün felan sürdü. Tam geçti ok çok şükür dedik ki kanama oldu bu seferde. Ama lekelenme için gittiğimde uyarmıştı Kaan Bey "adet kanaması gibi kanamanda olabilir bu çok normal sakın endişelenme" diye. Sen dinlenmene ve hamileliğin keyfini çıkarmaya bak. İnşallah yavrumuzun minik kalbinide sağlıkla görürsünüz:)Ozlemcim meraba onumde ornek sensin diye sana soruyorum kusura bakma. Biliosun 1 ocakta kanamayla uyanmistim 5. Haftsmda ilkindi saatlerinde kesilmisti . Iki gundur acik kahverengi akintim var . Kaan beye yazdim normal dedi. Cuma kalp atisi gormeye gidicez. Senin de kanadsn sonra kahverengi akinti oldu mu 5 gundur istirahat halindeyim zaten
Nehircim seninle hemen hemen birbirimize yakin bebislerOzlemcim meraba onumde ornek sensin diye sana soruyorum kusura bakma. Biliosun 1 ocakta kanamayla uyanmistim 5. Haftsmda ilkindi saatlerinde kesilmisti . Iki gundur acik kahverengi akintim var . Kaan beye yazdim normal dedi. Cuma kalp atisi gormeye gidicez. Senin de kanadsn sonra kahverengi akinti oldu mu 5 gundur istirahat halindeyim zaten
Evet Kaan Bey muhteşem bir insan. Hep diyorum onu anlatmaya kelimeler yetmez diye:) Merak etme görürsün sende keseni Allahın izniyle.Canim Kaan bey gercekten harika bir doktor senin soyledigin gibi beni de cumartesi cagirdi ve tam tam 5+5oluyor insallah bende gorurum
Insallah canim insallah keseler kalp atislari derken kucahimiza aliriz bebislerimizi Allah transferi olan arkadaslara da mujdeler verir insallahEvet Kaan Bey muhteşem bir insan. Hep diyorum onu anlatmaya kelimeler yetmez diye:) Merak etme görürsün sende keseni Allahın izniyle.
Oyle canim saglikla beraber kucagimiza da alirz insallah. ..Nehircim seninle hemen hemen birbirimize yakin bebisler
Sizlerin böyle yazdığınızı gördükçe ne kadar doğru bir dr seçimi yaptığımı görüp,şükrediyorum. İnşallah ben de günün birinde sizlerle buradan mutluluğumu paylaşırımEvet Kaan Bey muhteşem bir insan. Hep diyorum onu anlatmaya kelimeler yetmez diye:) Merak etme görürsün sende keseni Allahın izniyle.
İnşallah canım:)Sizlerin böyle yazdığınızı gördükçe ne kadar doğru bir dr seçimi yaptığımı görüp,şükrediyorum. İnşallah ben de günün birinde sizlerle buradan mutluluğumu paylaşırım
Yazdıklarınızı okuyunca gözyaşlarımı tutamadım. Ne olur güçlü olun ve sizi kimsenin üzmesine izin vermeyin. Pozitif düşünün. Çok yakında sizin için herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum. Bebiş size güç verecek. Dualarım sizinlebugün büyük gün benim için çok heyecanlıyım tavsiyelerinizi ve desteğinizi bekliyorum.bol bol dua edin olurmu.12 buçukta yola çıkıyoruz.annem ağlıyor aklı bende en az benim kadar yıprandı oda ee ne demişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye hafta sonu gelip iki gün kalıcak yanımda.dünden yemeklerimi yaptım temizliğimi de yaptım.
Amin hepimiz için inşallahBen perşembeye kadar ilac kullanip beklemede oldugumdan artık soracağım bir şey yok, dua ediyorum. Okudukça da dualarınıza destek ortak oluyorum.
Buradaki herkesin bebek sahibi olmak için ne kadar çaba gösterdiğini görünce tatlı bir burukluk kaplıyor içimi. . Dilerim herkes hamile haberini Mart ayına kadar alır verir.
Hayırlı haberler olsun inşallah
Her şey nasip meselesi canım. Benimde 5 yumurta toplandı. Hepsi döllendi ama dört tanesi donduruldu ve rabbime şükür hamileyim. İçini ferah tut. Sayının çokluğu değil kaliteli olması önemli olan. İnşallah hepsi toplanır ve güzel birer embriyo olurlar.Herkese merhabalar.arkadaşlar is yoğunluğundan buraya cok az yaxabiliyorum ama sizi hep takip ediyorum.öncelikle yeni yiliniz kutlu olsun.Rabbim hepimizi en kisa sürede minik mucizelerimize kavustursun...yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Ben ignelere baslamistim.geçtiğimiz cumartesi kontrolün vardi. 6 yumurtam büyüyordu.ignelere devam ediyorum yarin yine kontrolum var.lütfen dua edin bu alti yumurta azalmamis olsun.sayi nasil arkadaşlar ?bana az gibi geldi biraz endiseliyim
Aminn canimm inşallahhepsi toplanir .ozlemcim senin toplamadan önceki kontrollerde kaç sayiyordu kaan bey?[/QUOTE]m_arica, post: 38711318, member: 618367"]Her şey nasip meselesi canım. Benimde 5 yumurta toplandı. Hepsi döllendi ama dört tanesi donduruldu ve rabbime şükür hamileyim. İçini ferah tut. Sayının çokluğu değil kaliteli olması önemli olan. İnşallah hepsi toplanır ve güzel birer embriyo olurlar.
Her zaman dualarım sizlerle. Hadi sende güzel haberler ver bize inşallah.Amin canim.allahim hepimizin kucaklarini o mycizelerle doldursun inşallah.moral verdiğin için çok tesekkur ederim.yarin için dualarinizi eksik etmeyin olur mu...
bugün büyük gün benim için çok heyecanlıyım tavsiyelerinizi ve desteğinizi bekliyorum.bol bol dua edin olurmu.12 buçukta yola çıkıyoruz.annem ağlıyor aklı bende en az benim kadar yıprandı oda ee ne demişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye hafta sonu gelip iki gün kalıcak yanımda.dünden yemeklerimi yaptım temizliğimi de yaptım.
Amin canim.allahim hepimizin kucaklarini o mycizelerle doldursun inşallah.moral verdiğin için çok tesekkur ederim.yarin için dualarinizi eksik etmeyin olur mu...