- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.501
Cancazim brn gorusmeye gittim dun.cok olumlu konustu ve vitaminlere basladik.birde testler istedi.3 hafta sonra tedavi icin yol belirleyecegiz
Sorun degil canim ne zaman istersen o zaman duzetlEvet canım ya biliyorum payalsinca farkettim bir sonrakinda duzeltirim bilgini :)bir arakaeasida eklemeyi unutmuaum onu farkettim cok kalabalikigiz artik gozumden kaciyor :)
inşallah kızlar inşallahHemen yaz oldu mu? Çok gisssli bi operasyon gibi.. Umarım güle güle pozitif pozitif anlatırsın bize... İNŞALLAHHHH
blue-eyes canım cok yatnakta iyi eegil kan dolasimi yavasliyormus ama ilk iki gun daha dikkatli ol benim cumartesi olmustu transfer pazar esim eve degildi kalkip kahvalti hazilamistim kendime yemke falan hazirlmaistim yani yattim ama kendi isimide kendim yapmistim
Teşekkür ederim ilgine. Ben kaan bey ve irenbe ile ilgili tüm sayfaları okudum zaten veni kendisine yonlendiren de siz oldunuz . Dilerim her şey yolunda gider.canım aramıza hoşgeldin bende diğer arkadaşların yazdığından farklı birşey yazamcağım..
bazı insanları ilk bakışta çok soğuk sevimsiz buluruz ama onları tadıkça bunda çok yanıldığımızı farkederiz kaan beylede aynen bu durumu yaşayacaksın eğer çok çok eski sayfalara ve irenbenin topiğine bakarsan bir çok kişinin ve benimde ilk başta böyle düşündüğümü görebilirsin ama kesinlikle kaan bey öyle biri değil seni senden daha çok düşünen biri ama bu aralar acayip yoğun ben artık onun yoğun olmasına üzülüyorum.. yılbaşı akşamıda çok hastaymış kendisi Rabbim doktorumuza acil şifalar versin ona ihtiyacı olan birçok anne aday adayı var. sende tanıdıkça fikrin değişecek. tedavin hayırlı olsun
Allah yardımcın olsun inşallahKizlar bugun beni unutmayin. Dualarinizi bekliyorum
Beni de yaptiginiz o listeye dahil eder misiniz? Su an yumurtalik geliştirici ilaclar alıyorum. Subatta transferim olacak inşallah
Dualarımızdasın canım miniklerin sana sımsıkı sarılsınlar inşallahKizlar bugun beni unutmayin. Dualarinizi bekliyorum
Mrb cnm bende hatta esimde senin gibi düşünmüştük biraz sert gelmişti kaan bey soru sormaya cekiniyoduk kizar gibi cvpliyodu acikcassi hatta hemsiresine sorardik bazi şeyleri ama boşver sonuca odaklan tedavisi iyi çok iyi bi doktor pozitif sonuç aldiginda hic onemsemezsin tavrini çok yoğuno yyüzden belki deo öyle oluyo bazenTeşekkür ederim ilgine. Ben kaan bey ve irenbe ile ilgili tüm sayfaları okudum zaten veni kendisine yonlendiren de siz oldunuz . Dilerim her şey yolunda gider.
allah yardımcın olsun şu anda inşallah bebişin ya da bebişlerin sana geliyodur :)Birazdan cikicaz ewden, nasipse 3 te transferim
Canım çok geçmiş olsun inşallah evlat özleminiz son bulur ve bebeğinize kavuşursunuz 8bin lirayı biraz geçiyor canım 8-10 bin arası gibi tedavi masrafları kişiye göre değişiyor ancak merkeze 4500 iğneler 1500 civarı vitaminler 1000 histeroskopi 1000 izmir dışındaysan yol masrafı kalıcak yerin yoksa otel masrafı istanbuldaki merkezlerden daha uygun olduğunu söyleyebilirimmerhaba arkadaşlar,eşimle 1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz 2 defa normal yolla hamile kaldım fakat ikiside düşükle sonuçlandı,düşüklerin nedenini bulmak için bir yıldır çekme kalmadı,yaptığımız onca testler sonucunda eşimde sperm azlığı şekil bozukluğu ve morfolojisinin 0 olduğunu öğrendik onu düzeltmeye uğraşırken genetik testler yaptık eşimde klinefelter olduğunu buyüzden spermi etkilediğini azosperm olabileceğini söylediler tüp bebekten başka çaremiz olmadığını bunda bile şansımızın çok düşük olduğunu söylediler,iki defa hamile kalmamı ise doktorlar şaşkınlıkla karşıladı,manevi olarak çökmüş durumdayız maddi olarakta pek iyi durumda değiliz,yorumlarınızı okudum içimde bi umut oldu tek çaremizede burda deneyelim istedim fakat çok pahalımı irenbe tüp bebek fiyatları ne kadar ekstadan yapacağımız ödemeler varmı yardımcı olursanız çok sevinirim,zaman aleyhimize işliyor erkenden karar verip başlamamız gerekiyorAllah kimseyi evlat özlemiyle sınamasın kucaklarmızı boş bırakmasın inşallah..