Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

mesajın için çok teşekkür ederim canım..zorlu bir süreç neyazıkki fiyatlarla dahada zorlaşıyor işte, peki tedavi ne kadar sürüyor ?

canım merhaba geçmiş olsun inşallah Rabbim size meleğinizi biran önce gönderir. arkadaşımızın yazdığı fiyatlara ek olarak size pgt yapılması uygun olur tabi bunu ben değil doktorlar daha iyi bilir ama eşinizde kromozomal bir bozukluk olduğu için embriyolardan sağlıklı genetiğe sahip olanını bulup koymaları gerekir. onun fiyatı konusunda hiçbir fikrim yok. ama düşüklerinizin nedeni embriyolarınızda kromozomal bozukluk olması . doktorumuzla ücretsiz ön görüşme yapabilirsiniz en azından ne yapabileceğiniz hakkında bilgi alırsınız ona göre birikim yapar yada kredi vs. gibi bir kaynak bulursunuz. aklınıza takılan olursa her zaman sorabilrisiniz bize.

Slm kizlar napionuz... Artik.herseyden suphelenir oldum 3-4 gecedir ruyamda kisir goruyorum. Boyle olan oldumu aranizda))) ins. Bebisim benimledir
ooo merhaba canım miniğine iyi bakıyonmu bakayım sen kısır derken ? bildiğimiz kısırmı yapıver ye canın çekmiş senin belli

mesajın için çok teşekkür ederim canım..zorlu bir süreç neyazıkki fiyatlarla dahada zorlaşıyor işte, peki tedavi ne kadar sürüyor ?
Kışiden kişiye değişiyor ben tedaviye ekimde başladım 2ayvitamin desteği aldık ocak sonu transferim olucak nasipse

Kizlar dualariniz ve guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim
Ewimize geldik cok şükür
Ben 1 mi 2 mi embriyo konusunda cok kararsizdim son ana kadar, kaan bey ameliyathanede sordu size birakiyorum bn kararsizim dedim. Oda bana sen karar vercen yok sora bn ikiz istememistim yok efendim cok zormus deme dedi sadece ikiz olursa kizmam dedim oda iki tane transfer etti.
Ewe gelene kdr ki taxiyle geldik ama ayakta oldugum sürece sanki bebisler kayip gtcek gibi hissettim korktum oyleki ilk wc ye merkezden ayrilirken girdim.
Banada kaan bey 10 gun sora test yaptr dedi, guzel dilekler ve dualarla transferimizi gerceklestrdik cok şükür artik bol bol dua edecegiz. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

teşekkür ederim mesajınız için,maalesef durumumuz pek içaçıcı değil oyüzden çok geçmeden tedaviye başlamamız gerekiyor, ön görüşmeyi yapacağımız doktor kim biraz daha ayrıntı verirmisiniz?

[QUOTEhayırdn4545, post: 38659877, member: 608575"]Slm kizlar napionuz... Artik.herseyden suphelenir oldum 3-4 gecedir ruyamda kisir goruyorum. Boyle olan oldumu aranizda))) ins. Bebisim benimledir[/QUOTE]
Canım hayırdır inşallah transferin kaçıncı günündesin?

hoşgeldiinnn tazecik anne adayı :) artık içinde iki tane minnoş var ahh o kayıp düşecek korkusu şimdi düşününce gülüyorum ama ben ilk wc ye gidince tamam gittiler demiştim ama şükür biri hale benimle sıpacım benim canım için rahat olsun rahim onları orda tutuyor özel güçleri varmış geri sayım başlasın bakalım

canım bu topikte hemen hemen herkes kaan bozkurt un hastası sanada tavsiyemiz tabikide o olur.çok çok iyi bir doktor eşiniz içinde belki kendisi yönlendirme yapar. bir an önce gidin yolunuzu çizin. izmirdemisin bilmiyorum ama önümüzdeki hafta için randeu alıp gidebilirsiniz.

Süper canım.. Bana da aynısını sormuştu bende 2 demiştim.. Artık beklemekten başka çaremiz yok.. Hakkımızda hayırlısı olsun ...

burada yazılanları okuyunca kaan beye gitmek istemiştim fakat ücretsiz ön görüşme yaptığını bilmiyordum siz söyleyince başka bir doktor diye düşünmüştüm,teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için,tek iyi olan durumum izmirdeyim, peki randevu için irenbeden mi yoksa doktorun özel bi numarası var mı canım?

irenbeyi arayıp alabilrisin canım ama eğer görüşme sırasında usg ile muayene olursan ücret ödüyorsun. aman sonra yalan dediler olmasın. biz ilk gittiğimizde ilk görüşmemi olsun yoksa muayene olalım mı karar vermemiştik muayene olup ücret ödemiştik. muayene ücretleri 200 lira ama her gidişinde ödemiyorsun. hatta tedaviye başlayınca ilk 500 tüp bebek ücretinden ödeme yapıyorsun opuya kadar bir daha ücret ödemiyorsun. opu günü kalanını ödüyrsun. sonra transfere kadar yine ödemiyorsun. keseyi görmeye gittiğinizde ödüyorsunuz sonra

o zaman en yakın zamana randevuyu alayım ben inşallah iyi şeyler duyarız,olumsuz okadar şey duyuyoruzki umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.canım söylediğin pgt testini irenbede yapıyorlar mı ?

Merhabalar tatlım hoş geldin aramıza tedavin hayırlı olsun en doğru kararı verdiğini büyük bir içtenlikle söyleyebiliyorum bende. Kaan bey ilk başta çoğu arkadaşa öyle görünüyordu. Ancak kendisi o kadar cana yakın bir insan ki tanıdıkça ne demek istediğimi anlayacaksın. Çok yoğun çalışıyor gerçekten yeni yılda hastaydı telefondan bir şey sormak için aramıştım kendisini ve o gün serum bağlanmıştı ve ona rağmen çalışıyordu. Tahminimce henüz iyileşemeden işe dönmesi gerekti o nedenle ilgi gösterememiştir. Yoksa biz ne zaman gitsek mutlaka eşimle de benimle de ilgilenir. Hatta paylaşamadan edemeyeceğim beni bir olay çok etkilemiştir ve Kaan beyin samimiyetine sonsuz güvenmişimdir. Tüp bebek tedavisinde ilk negatif sonucumu aldığımda ağlamamak için kendimi tutarken onun yüz ifadesini de görmeliydin benden daha çok üzülmüştü kendisi ve benden daha emindi pozitif sonuç alacağıma. Uzun süre benimle ilgilendi lütfen ağlayacaksan burada ağla başka kimseye gidip ağlama derken onun gözlerinin dolduğunu da görmüştüm. O gün dedim ama Kaan bey sayesinde ANNE olacağım. Benden daha çok inanıyor benimde inanmam gerek diye. İnşallah onun hastası olan ve tedavi gören hiçbir arkadaşım eli boş ya da karnı boş :) çıkmayacak o hastanenin kapısından Kafana takılan herhangi bir şey olursa seve seve yanıtlarım. Tekrar hoş geldin aramıza

Ben tedavi olduğumu şimdilik kimse ile paylaşmadim. Sonucu merak ediyorlar sorsam mi sormasam mi halleri beni geriyor, bir de olumsuz olunca , üzülüyorum.

Canım benim kimseyle paylaşma tedavini ben bir öncekinde paylaştığıma çok pişman oldum annem, kız kardeşim ve benim gibi tedavi görmeye hazırlanan bir arkadaşım dışında kimseye söylemedim bu sefer. Öncekinde de çok kimseyle paylaşmadım ama gerçekten çok rahatsız ettiler beni. Gerek kalmadığı müddetçe sakla bir şey olup sıkılıp üzüldüğünde yaz buraya bu kızlar insana ilaç gibi geliyor gerçekten

Canım benim irenbe gerçekten güzel bir klinik yalnız ondan da öte Kaan bey dört dörtlük bir doktor kesinlikle tavsiye ederim. Bu süreç zor ne yazık ki hem maddi hem de manevi zorluklarıyla karşı karşıya kalıyorsun. İrenbenin ücreti 4500 bunun haricinde iğne ve ilaç kullanımı olacak bir de irenbede yapılan bazı testler olacak. İğne ve ilaç kullanımına göre fiyatta artış olacaktır inşallah sonucunda biz mutlu olalım da gerisinin bir önemi kalmıyor. Ayrıca belirtmek isterim ki para odaklı değil tedavi odaklı bir doktora ve merkeze sahibiz. İnşallah Rabbim isteyen herkese versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…