Benim herhangi bir sorunum yok. Tum testleri yaptırıp gittim. Hepsi iyi sonuc verdi. Sebepsiz infertilite dedi. Adetin 3. günü gittim yumurtaliklarima baktı sayısı iyi dedi. Vitamin vs verdi kullandim gecen hafta tekrar gittim yumurtalarin cok iyi durumda dedi. Esim de odadaydi ama o yokmus gibi davrandi. Ne selam verdi ne de bilgi verdi. Artık
tup bebek islemibe başlıyoruz dedi. Hizla ilaç yazdı bunları al gel hemsire anlattsin dedi. Ama bize daha once hiç bir bilgi vermemisti . Allah tan parayla gitmiştik rezil olmadık. Indik aşağıya .kapida ağladım ağladım islemlerden vazgecmistim. Esim de üzüldü halime ama duygusalligim tavan yapmıştı. Kendi kendimize telkinler verdik. Ama cok üzüldüm biz yokmusuz gibi davrandi.birileri çağırdı bir sey demeden odadan çıktı gitti.neyse Izmir i sel alıyor sağa mi sola mi derken sola gittik bir eczaneye gittik. Irenbeyle anlaşmalı olduğunu söyledi indirim yaptı. Ama klinikten kimse bize bir şey söylemedi. Tekrar döndük hemsire hanim iyi davrandi ama Kaan beyin tutumunu sevmedim. Dilerim günlük bir seydir.