- 7 Eylül 2014
- 303
- 844
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.461
Kızlar, sormayın kanamam kahverengiye döndü derken, bugün akşam birden oluk oluk bacaklarımdan aktı kırmızı kan. Yine acile gittim. Şimdi döndüm eve. Sanırım bugün işe gidip yorulmamam lazımdı. Allahım şu mübarek günde onu bana bağışlasın, elimden duadan başka gelen bişey yok
İnşallah canım içini ferah tut bide senin için bol bol dua ediyoruzAmin inşallah canım.. 3.gün dondurulmuştu.. Dua edip duruyorum :))
İnşallah canım içini ferah tut bide senin için bol bol dua ediyoruz
Kızlar, sormayın kanamam kahverengiye döndü derken, bugün akşam birden oluk oluk bacaklarımdan aktı kırmızı kan. Yine acile gittim. Şimdi döndüm eve. Sanırım bugün işe gidip yorulmamam lazımdı. Allahım şu mübarek günde onu bana bağışlasın, elimden duadan başka gelen bişey yok
Simdiden hayirli olsunnn...evet oldu bi hafta once..peki senin?Canım seninle yakın tarihlerde olabilir transferimiz benimde şubat tstiline yakın olucak kısmetse senin histon oldumu ?
Cok cok gecmis olsun isin konumun el verecek durumdaysa bi muddet rapor alip dinlensen ii olur hem senin icin hem minigin icin..rabbim yardımcınız olsunKızlar, sormayın kanamam kahverengiye döndü derken, bugün akşam birden oluk oluk bacaklarımdan aktı kırmızı kan. Yine acile gittim. Şimdi döndüm eve. Sanırım bugün işe gidip yorulmamam lazımdı. Allahım şu mübarek günde onu bana bağışlasın, elimden duadan başka gelen bişey yok
Ben adetimi bekliyorum duphastonu bıraktıktan ne kadar sonra adetin geldi ?Simdiden hayirli olsunnn...evet oldu bi hafta once..peki senin?
Canım Kaan Bey'e gidip bir kontrol ettirsen daha rahat edeceksin. Strese girmemeye çalışmalısın. Şuan bebeğe en zarar verecek şey bu biliyorsun.Kızlar, sormayın kanamam kahverengiye döndü derken, bugün akşam birden oluk oluk bacaklarımdan aktı kırmızı kan. Yine acile gittim. Şimdi döndüm eve. Sanırım bugün işe gidip yorulmamam lazımdı. Allahım şu mübarek günde onu bana bağışlasın, elimden duadan başka gelen bişey yok
Agapo benim 3 gün sonra gelmişti. Eğer aynı seyrederse en son 31'in de içtiğinden, seninde akşama doğru başlayabilir. Değişkenlik gösterme olasılığı olabilir tabi..Ben adetimi bekliyorum duphastonu bıraktıktan ne kadar sonra adetin geldi ?
Canım şimdi merkezi aradım 1haftaya kadar gelmesini bekliyoruz dediler ben birde ilacın birtanesini içmeyi unutmuşum sorun olmaz dediler bakalım beklenen misafir ne zaman gelicekAgapo benim 3 gün sonra gelmişti. Eğer aynı seyrederse en son 31'in de içtiğinden, seninde akşama doğru başlayabilir. Değişkenlik gösterme olasılığı olabilir tabi..
:))) süper günaydın canım.
Canım öncelikle hoş geldin aramıza. Tedavin hayırlı olsun. Hem senin duygu yoğunluğuna üzüldüm hem de Kaan Bey o kadar iyi bir insanki yazmazlık yapamadım. Yaklaşık 1 yıl önce tanıştık Kaan Bey'le. Rabbime şükürler olsunki önce Allahın sonra onun sayesinde anne adayıyım. Bu topikteki hemen hemen herkeste onun hastası zaten. İnan bana bende dahil burdaki arkadaşların çoğ Kaan Bey'i ilk tanıdığımızda soğuk geldiğini söyleyeceğizdir. Ama sana terddütsüz söylerimki tanıdıkça bunu düşündüğüne insanı pişman ediyor:) Bizzat ben 8.yılında anne adayı olabildim sayesinde. Daha önce gittiğim hekimleri,ticari oyunlarını,bana yaşattıkları maddi manevi çöküntüleri anlatmayacağım bile. Eşime demiştim acaba burdadamı olumsuz sonuç alıcaz diye. O hiç tereddüt etmedi "hayır dedi ben Kaan Bey'e inanıyorum" dedi hep. Seni çok iyi anlayabiliyorum ve saygı duyuyorum. Ama bilmeni isterimki tedavi sürecinde inanmak ve doktoruna güvenmek çok önemli. Eğer bu sağlanmazsa psikolojik olarak baştan kaybetmeye hazırsın demektir. Lütfen azcık sabret. Kaan Bey çok başarılı ve bu nedenle hastası çok. İnan bana bırak yemek yemeyi su içmeden çalıştığı günlere şahit oldum. Bence sen onun ya çok yoğun ya da çok keyifsiz olduğu bir güne denk geldinIlaclari aldım gobekten igne oluyorum. Bitince görecek ona gore soyleyecekmis. 1 ay sonra da transfer yapacak. Inşallah uğurlu gelir Irenbe bana. Olumsuz dusuncelerimi silmeye çalışıyorum. Kaan bey icin burada soylenenlerin dogruluk payi illaki vardır diye düşünüyorum.
Hepiniz için Rabbim en güzelini gönlünüzden gecenin en hayırlısını versin inşallah.
Benim herhangi bir sorunum yok. Tum testleri yaptırıp gittim. Hepsi iyi sonuc verdi. Sebepsiz infertilite dedi. Adetin 3. günü gittim yumurtaliklarima baktı sayısı iyi dedi. Vitamin vs verdi kullandim gecen hafta tekrar gittim yumurtalarin cok iyi durumda dedi. Esim de odadaydi ama o yokmus gibi davrandi. Ne selam verdi ne de bilgi verdi. Artık tup bebek islemibe başlıyoruz dedi. Hizla ilaç yazdı bunları al gel hemsire anlattsin dedi. Ama bize daha once hiç bir bilgi vermemisti . Allah tan parayla gitmiştik rezil olmadık. Indik aşağıya .kapida ağladım ağladım islemlerden vazgecmistim. Esim de üzüldü halime ama duygusalligim tavan yapmıştı. Kendi kendimize telkinler verdik. Ama cok üzüldüm biz yokmusuz gibi davrandi.birileri çağırdı bir sey demeden odadan çıktı gitti.neyse Izmir i sel alıyor sağa mi sola mi derken sola gittik bir eczaneye gittik. Irenbeyle anlaşmalı olduğunu söyledi indirim yaptı. Ama klinikten kimse bize bir şey söylemedi. Tekrar döndük hemsire hanim iyi davrandi ama Kaan beyin tutumunu sevmedim. Dilerim günlük bir seydir.
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun kaan bey baya bir yoğun o yüzden size çok vakit ayıramamıştır özel ilgi olayı herkesin beklentisine göre değişiyor ancak şuna emin olki kaan bey tedavinin iyi sonuçlanması için elinden gelen herşeyi yapıyor ve sonu güzel oluyor önyargılı davranma lütfen tanıdıkça kaan beye karşı düşüncerin değişecek doktoruna güven herşey çok güzel olacak canım için rahat olsunIlaclari aldım gobekten igne oluyorum. Bitince görecek ona gore soyleyecekmis. 1 ay sonra da transfer yapacak. Inşallah uğurlu gelir Irenbe bana. Olumsuz dusuncelerimi silmeye çalışıyorum. Kaan bey icin burada soylenenlerin dogruluk payi illaki vardır diye düşünüyorum.
Hepiniz için Rabbim en güzelini gönlünüzden gecenin en hayırlısını versin inşallah.