Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım cok geçmiş olsun.. Bi an önce git Kaan Bey'e de hepimiz bi rahat ohh çekelim :))

Kızlar ben duphastonu 31 aralıkta son içtim ve bıraktım ben ilaca akşam başlamışım en son 1ocak akşam içmem gerekiyormuş yani 1tane hap kalmış acaba birşey olurmu ki

geçmiş olsun canım kendini yormaman gerek kesinlikle dinlen dualarım seninle

Cok cok gecmis olsun isin konumun el verecek durumdaysa bi muddet rapor alip dinlensen ii olur hem senin icin hem minigin icin..rabbim yardımcınız olsun

Canım Kaan Bey'e gidip bir kontrol ettirsen daha rahat edeceksin. Strese girmemeye çalışmalısın. Şuan bebeğe en zarar verecek şey bu biliyorsun.

Agapo benim 3 gün sonra gelmişti. Eğer aynı seyrederse en son 31'in de içtiğinden, seninde akşama doğru başlayabilir. Değişkenlik gösterme olasılığı olabilir tabi..
Canım şimdi merkezi aradım 1haftaya kadar gelmesini bekliyoruz dediler ben birde ilacın birtanesini içmeyi unutmuşum sorun olmaz dediler bakalım beklenen misafir ne zaman gelicek

Ben Kaan beyi buradan buldum , sizlerin olumlu düşünceleri ile de umutla gittim ancak kendisini hic sevmedim. Ilgisiz , soğuk . Ama işini iyi yapiyordur umarım diye bir sey söylemiyorum kendisine.

Benim herhangi bir sorunum yok. Tum testleri yaptırıp gittim. Hepsi iyi sonuc verdi. Sebepsiz infertilite dedi. Adetin 3. günü gittim yumurtaliklarima baktı sayısı iyi dedi. Vitamin vs verdi kullandim gecen hafta tekrar gittim yumurtalarin cok iyi durumda dedi. Esim de odadaydi ama o yokmus gibi davrandi. Ne selam verdi ne de bilgi verdi. Artık tup bebek islemibe başlıyoruz dedi. Hizla ilaç yazdı bunları al gel hemsire anlattsin dedi. Ama bize daha once hiç bir bilgi vermemisti . Allah tan parayla gitmiştik rezil olmadık. Indik aşağıya .kapida ağladım ağladım islemlerden vazgecmistim. Esim de üzüldü halime ama duygusalligim tavan yapmıştı. Kendi kendimize telkinler verdik. Ama cok üzüldüm biz yokmusuz gibi davrandi.birileri çağırdı bir sey demeden odadan çıktı gitti.neyse Izmir i sel alıyor sağa mi sola mi derken sola gittik bir eczaneye gittik. Irenbeyle anlaşmalı olduğunu söyledi indirim yaptı. Ama klinikten kimse bize bir şey söylemedi. Tekrar döndük hemsire hanim iyi davrandi ama Kaan beyin tutumunu sevmedim. Dilerim günlük bir seydir.

Ilaclari aldım gobekten igne oluyorum. Bitince görecek ona gore soyleyecekmis. 1 ay sonra da transfer yapacak. Inşallah uğurlu gelir Irenbe bana. Olumsuz dusuncelerimi silmeye çalışıyorum. Kaan bey icin burada soylenenlerin dogruluk payi illaki vardır diye düşünüyorum.
Hepiniz için Rabbim en güzelini gönlünüzden gecenin en hayırlısını versin inşallah.

Canım öncelikle hoş geldin aramıza. Tedavin hayırlı olsun. Hem senin duygu yoğunluğuna üzüldüm hem de Kaan Bey o kadar iyi bir insanki yazmazlık yapamadım. Yaklaşık 1 yıl önce tanıştık Kaan Bey'le. Rabbime şükürler olsunki önce Allahın sonra onun sayesinde anne adayıyım. Bu topikteki hemen hemen herkeste onun hastası zaten. İnan bana bende dahil burdaki arkadaşların çoğ Kaan Bey'i ilk tanıdığımızda soğuk geldiğini söyleyeceğizdir. Ama sana terddütsüz söylerimki tanıdıkça bunu düşündüğüne insanı pişman ediyor:) Bizzat ben 8.yılında anne adayı olabildim sayesinde. Daha önce gittiğim hekimleri,ticari oyunlarını,bana yaşattıkları maddi manevi çöküntüleri anlatmayacağım bile. Eşime demiştim acaba burdadamı olumsuz sonuç alıcaz diye. O hiç tereddüt etmedi "hayır dedi ben Kaan Bey'e inanıyorum" dedi hep. Seni çok iyi anlayabiliyorum ve saygı duyuyorum. Ama bilmeni isterimki tedavi sürecinde inanmak ve doktoruna güvenmek çok önemli. Eğer bu sağlanmazsa psikolojik olarak baştan kaybetmeye hazırsın demektir. Lütfen azcık sabret. Kaan Bey çok başarılı ve bu nedenle hastası çok. İnan bana bırak yemek yemeyi su içmeden çalıştığı günlere şahit oldum. Bence sen onun ya çok yoğun ya da çok keyifsiz olduğu bir güne denk geldin Yoksa şeker gibi biri. Sadece orda değil sosyal medya platformlarında bile ne geyikler yapıyoruz kendisiyle. Abim olsa ancak bu kadar severdim kendisini. Her hastaya rutin bir uygulama değil farklı tedavi uygulamaları sunuyor. Çok zeki bir insan esasında olan biten her şeyin farkında ve takibinde sadece siz bunu hissedemeyebiliyorsunuz. Örneğin 2 hafta önce kontrolüm vardı. Çok yoğundu o gün. Girdi çıktı,transfere gitti geldi vs her seferinde beni gördü ama seslenmedi. Yaklaşık 45 sk sonra hemşirelere " ya özlem 1 saattir burda hala neden almıyoruz hemen hazırlayın" dedi. Sen sanıyorsunki beni görmüyor hayır canım o yoğunluğun içinde bile inan bana her şeyin farkında. Sende onu tanıdıkça eminim bir gün bize burdan yazıcaksın "arkadaşlar çok haklıymışsınız" diye:) Lütfen moralini her ne olursa olsun bozma ve kimsenin seni üzmesine izin verme. Bana özel mesaj bölümünden de istediğin kafana takılan her şeyi sorabilirsin severek yanıtlarım. Allah senin ve senin gibi emek veren bir umutla bekleyen bütün arkadaşlarımın yardımcısı olsun. İnşallah bizlere en kısa sürede güzel haberler verirsin. Sevgiler:)

Canim merhaba
Oncelikle cok dogru bi tercih yapmissin irenbeye gelerek
Ben aslinda ayni merkezde refik beyin hastasiyim ama kendisinin rahatsizligindan dolayi su an kaan beyle götürüyorum süreci. Bende refik beyle kiyasladigimda kendisini soguk buldum ama onemli bizim icin basarilari degil mi ki burdaki arkadaslarimin soylediklerinden ve benimde kaan beyle daha onceki karsilasmalarimdan yola cikarak senin yasadigin durumun gunluk bi durum oldugunu dusunuyorum. Yani herzmn boyle degil. Hepimiz oyle degilmiyiz eşref saati meselesi yani :)
Merkezin bilgi vermesi konusunda haklisin banada kimse bisey dememisti forumdan okuduklarimla hareket ettim bende. Bizler ztn burda en cok birbirimize boyle konularda danisiyoruz. Acip sormaya cekindigimiz yada merak ettiklerimizi
Aramiza hosgeldin, aklina takilan herseyde bize yaz. Hepimiz elimizden geldigince destek olmak isteriz :)

Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun kaan bey baya bir yoğun o yüzden size çok vakit ayıramamıştır özel ilgi olayı herkesin beklentisine göre değişiyor ancak şuna emin olki kaan bey tedavinin iyi sonuçlanması için elinden gelen herşeyi yapıyor ve sonu güzel oluyor önyargılı davranma lütfen tanıdıkça kaan beye karşı düşüncerin değişecek doktoruna güven herşey çok güzel olacak canım için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…