- 22 Ekim 2013
- 632
- 1.112
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.541
Slm kizlar napionuz... Artik.herseyden suphelenir oldum3-4 gecedir ruyamda kisir goruyorum. Boyle olan oldumu aranizda ))) ins. Bebisim benimledir
Kizlar dualariniz ve guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim
Ewimize geldik cok şükür
Ben 1 mi 2 mi embriyo konusunda cok kararsizdim son ana kadar, kaan bey ameliyathanede sordu size birakiyorum bn kararsizim dedim. Oda bana sen karar vercen yok sora bn ikiz istememistim yok efendim cok zormus deme dedisadece ikiz olursa kizmam dedim oda iki tane transfer etti.
Ewe gelene kdr ki taxiyle geldik ama ayakta oldugum sürece sanki bebisler kayip gtcek gibi hissettim korktum oyleki ilk wc ye merkezden ayrilirken girdim.
Banada kaan bey 10 gun sora test yaptr dedi, guzel dilekler ve dualarla transferimizi gerceklestrdik cok şükür artik bol bol dua edecegiz. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Arkadaşlar ben de Kaan Beyin hastasiyim ve su an 5 haftalik hamileyim kesinlikle muhteşem bir insan tavsiye ederim ilk denemede şükür minigimize kavusturdu bizi
Canim anlamadim neyi degistiricemCanım merhaba hosgeldin daha once neden hic yazmadin ama girisin süper oldu :) Rabbim.saglikla kucagina almayi nasil etsin. Bu arada hamilelik takvimi yapmaya calismissin ama cikmamis sanirim 2015 yerine 2014 yazdin
Arkadaşlar ben de Kaan Beyin hastasiyim ve su an 5 haftalik hamileyim kesinlikle muhteşem bir insan tavsiye ederim ilk denemede şükür minigimize kavusturdu bizi
Selam canim hosgeldin aramiza.kaan beyden sonuc alanlari dort gozle bekliyorum ve motive oluyorum.insallah bizlerde mutlu sona ulasirizArkadaşlar ben de Kaan Beyin hastasiyim ve su an 5 haftalik hamileyim kesinlikle muhteşem bir insan tavsiye ederim ilk denemede şükür minigimize kavusturdu bizi
Canim hosbuldum hepinize dua edicem Allah hepinizin yardimcisi olsun insallahSelam canim hosgeldin aramiza.kaan beyden sonuc alanlari dort gozle bekliyorum ve motive oluyorum.insallah bizlerde mutlu sona ulasiriz
Amin canım inşallah olursa bu benim ikinci bebeğim olucak nasipse :)Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Hoşgeldin canım aramıza inşallah bebeğine sağsağlim kavuşursun sorun neydi canım?Arkadaşlar ben de Kaan Beyin hastasiyim ve su an 5 haftalik hamileyim kesinlikle muhteşem bir insan tavsiye ederim ilk denemede şükür minigimize kavusturdu bizi
Bebeşinin iyi olduğuna çok sevindim gözünaydın canım allah birdaha yaşatmasınKizlar, ege uni acile gittik bu gece. bebegim gayet iyi cookkk sukurr.umarim hep boyle tutunur simsiki, hep guclu olur. kaan bey ne kadar sakinlestirsede panik yapmistim cok.ayaga kalktigim anda bacaklarimdan sar diye kan bosaliodu. Allahim bidaha yasatmasin.
transfer sonrasi 10.Gun kahve lekelenmeyle ogrendim gebeligi. Ve 5+5 te hafif kanamayla basladi ve cok siddetlendi. Basınıza gelirse panik yapmayın
Canım benim kimseyle paylaşma tedavini ben bir öncekinde paylaştığıma çok pişman oldum annem, kız kardeşim ve benim gibi tedavi görmeye hazırlanan bir arkadaşım dışında kimseye söylemedim bu sefer. Öncekinde de çok kimseyle paylaşmadım ama gerçekten çok rahatsız ettiler beni. Gerek kalmadığı müddetçe sakla bir şey olup sıkılıp üzüldüğünde yaz buraya bu kızlar insana ilaç gibi geliyor gerçekten
Mrb
- Slm arkadaşlar ben de kaan bey hakkındaki yorumlara bakarken bu sayfayla karşılaştım dünden beri bütün yorumlarinizi okudum hem çok rahatladim hem çok bilgilendim ağustos ayında tanıştık kaan beyle testler ,vitaminler, iğneler ,yumurta toplama ,histroskopi derken duphashon ve estrofem kullanmayı bıraktıktan 3 gun sonra adet gördüm bugün de kontrollerimi oldum estrofem ve bant verdi ayin 17de de tekrar kontrolum var daha sonraki süreçte de transfer tarihim belli olacak Rabbim ozlemini duyduğumuz bebislerimizi kucağınıza almayı nasip eder
Arkadaslar mrb
Bende Kaan beyin hastasıyım. Sizi Kaan beyle ilgili yazıları okurken buldum. Okadar guzel yazmışsınız ki... Okudukça yalniZ değilim dedim. Veeee aranıza katılmaya karar verdim. Yazdıkça rahatlarız heyecanımızı atarız. Ben cok duyguda Yapıya sahibim hele bu tedavide Saçma sapan herseye ağlıyorum bi bebek gordum mu ağlıyorum...
Gelelim benim hikayeme tüm sayfaları okuyamadım ama benim gibi olan var mı acaba?
Ben 1,5 yıllık Evliyim ve esim de bende talesemi taşıyıcısıyiz bu yüzden Normal yolla bebek sahibi olursak bebeğimizin %25 hasta olma ihtimali var. Bizde tup bebeğe karar verdik genetik yolla sağlıklı bebeklerimiz olsun diye... Aylardır vitamin vs. Tedavi oluyoruz 2 kez yumurta toplandı. Su an 8 embriyo var bunun 4 ü 1. Kalite. 5. Gun transferi olacak ama donduruldugunda 3 günlüktu bebislerim. Cok heyecanlıyım. Dun rahim Çizme operasyonu oldu. Ayin 13. Ünde muayeneye gideceğim. Sonra genetikten sağlıklı bebekler gelirse transfer olacak. Ya sağlıklı olmazlarsa diye cok korkuyorum. Benimle aynı durumda olan var mı ??? Simdiden teşekkürler
Hoşgeldiniz arkadaşlar hepimiz ayni yoldayiz ve birbirimizi en iyi biz anlariz tedaviniz hayirli olsun
- Slm arkadaşlar ben de kaan bey hakkındaki yorumlara bakarken bu sayfayla karşılaştım dünden beri bütün yorumlarinizi okudum hem çok rahatladim hem çok bilgilendim ağustos ayında tanıştık kaan beyle testler ,vitaminler, iğneler ,yumurta toplama ,histroskopi derken duphashon ve estrofem kullanmayı bıraktıktan 3 gun sonra adet gördüm bugün de kontrollerimi oldum estrofem ve bant verdi ayin 17de de tekrar kontrolum var daha sonraki süreçte de transfer tarihim belli olacak Rabbim ozlemini duyduğumuz bebislerimizi kucağınıza almayı nasip eder