- 7 Eylül 2014
- 303
- 844
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.481
Ben de dun biraktim beklemedeyim:)bes gun sonra diye hesapliodu kaan hoca sanırım uc gun ile bi hafta arasi degisiklik gosterebiliyor duphaston sonrası..Ben adetimi bekliyorum duphastonu bıraktıktan ne kadar sonra adetin geldi ?
Merhaba, hoşgeldin grubumuza :) Umarım sende burada ki birçok anne adayımızdan bir olursun. Burada hayatımızın çok önemli bir dönemini birlikte paylaşan, destek olmaya çalışan bir grubuz. Birçoğumuz geçmişte meslek ilkesiz tedavi süreçlerinden geçtik maalesef. Emin ol bu kadar hassas bir dönemden geçtiğimiz bir dönemde doktorumuza inancımızın bu kadar sağlam olması tesadüfi değil. İlgisiz olmasıyla ilgili endişen, senin durum değerlendirmen ve tedavi sürecinle ilgiliyse bunun mümkün olmadığına emin olabilirsin. Genel tavırlarla ilgili olarak da, çok yoğun iş tempomuzun olduğu dönemlerde, bizler de zaman zaman tatsız olmuyor muyuz. İçin rahat olsun lütfen, bu kentte ki en güvenilir doktorla yol almaya başladın. Umarım sonucu da çok güzel olacak :)Benim herhangi bir sorunum yok. Tum testleri yaptırıp gittim. Hepsi iyi sonuc verdi. Sebepsiz infertilite dedi. Adetin 3. günü gittim yumurtaliklarima baktı sayısı iyi dedi. Vitamin vs verdi kullandim gecen hafta tekrar gittim yumurtalarin cok iyi durumda dedi. Esim de odadaydi ama o yokmus gibi davrandi. Ne selam verdi ne de bilgi verdi. Artık tup bebek islemibe başlıyoruz dedi. Hizla ilaç yazdı bunları al gel hemsire anlattsin dedi. Ama bize daha once hiç bir bilgi vermemisti . Allah tan parayla gitmiştik rezil olmadık. Indik aşağıya .kapida ağladım ağladım islemlerden vazgecmistim. Esim de üzüldü halime ama duygusalligim tavan yapmıştı. Kendi kendimize telkinler verdik. Ama cok üzüldüm biz yokmusuz gibi davrandi.birileri çağırdı bir sey demeden odadan çıktı gitti.neyse Izmir i sel alıyor sağa mi sola mi derken sola gittik bir eczaneye gittik. Irenbeyle anlaşmalı olduğunu söyledi indirim yaptı. Ama klinikten kimse bize bir şey söylemedi. Tekrar döndük hemsire hanim iyi davrandi ama Kaan beyin tutumunu sevmedim. Dilerim günlük bir seydir.
Allah yardımcın olsun canım. dualarımız seninle. Şansın bol olsun inşallah.Kizlar bugun beni unutmayin. Dualarinizi bekliyorum
Tamam canım, kaçta transferin :)Kizlar bugun beni unutmayin. Dualarinizi bekliyorum
canım aramıza hoşgeldin bende diğer arkadaşların yazdığından farklı birşey yazamcağım..Ben Kaan beyi buradan buldum , sizlerin olumlu düşünceleri ile de umutla gittim ancak kendisini hic sevmedim. Ilgisiz , soğuk . Ama işini iyi yapiyordur umarım diye bir sey söylemiyorum kendisine.
canııım seni hiç unuturmuyuz bana kalsa ben dün yapmıştım transferiniKizlar bugun beni unutmayin. Dualarinizi bekliyorum
rabbim o minikleri sağlıklı sıhatli kucağına aldığın günleride göstersin inşallah bu güzel haberleri aldıkça bizler hem sizin adınıza çok seviniyoruz hemde kendimiz için daha da ümitleniyoruzCanım çok teşekkür ederim... Amin insallah hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim..
Canim oncelikle hayirli olsun tedavin umarim minigine kavusursun sende.benimde ilk gorusmem dundu kaan beyle.farketmissindir cok yogun doktorumuxlz oradan oraya kosturuyor.birde refik bey izinliymis.bu yuzden onun hastalariylada ilgileniyor kaan bey.sana gergin anina denk geldi demek ki.ben cok memnun kaldim kendisinden ve ilgisinden.kafani takma bunlara.buradaki arkadaslar iyi diyorsa vardir bildikleri emin ol.ben bile onlarin sayesinde karar verdim ve cok memnunum.emin ol anlik bir ruh halidir kaan beyinkide kolay degil bir cok insanin hayallerinin yukunu tasiyor.kisacasi stres yapma ve olumlu dusun tamam canim.dualarimiz seninle arkadasimIlaclari aldım gobekten igne oluyorum. Bitince görecek ona gore soyleyecekmis. 1 ay sonra da transfer yapacak. Inşallah uğurlu gelir Irenbe bana. Olumsuz dusuncelerimi silmeye çalışıyorum. Kaan bey icin burada soylenenlerin dogruluk payi illaki vardır diye düşünüyorum.
Hepiniz için Rabbim en güzelini gönlünüzden gecenin en hayırlısını versin inşallah.
Cancazim brn gorusmeye gittim dun.cok olumlu konustu ve vitaminlere basladik.birde testler istedi.3 hafta sonra tedavi icin yol belirleyecegiz
Tamam canım, kaçta transferin :)
dualarımız seninle canımmKizlar bugun beni unutmayin. Dualarinizi bekliyorum
Canim dualarimiz ve rabbim seninle.alda gel bakalim minigini sicacik yuvasina.Kizlar bugun beni unutmayin. Dualarinizi bekliyorum
Canim ya cok detay vermedin ama merakla senin sonucu bekliyorum.sormayada cekiniyorum ama ne zaman belli olacak ne durumdasin
önümüzdeki haftaya az çok belli olur kızlar inanın sonucumu daha ben bile bilmiyorum ama netlik kazanınca uzun uzun anlatıcamCanim ya cok detay vermedin ama merakla senin sonucu bekliyorum.sormayada cekiniyorum ama ne zaman belli olacak ne durumdasin
Birazdan cikicaz ewden, nasipse 3 te transferim
önümüzdeki haftaya az çok belli olur kızlar inanın sonucumu daha ben bile bilmiyorum ama netlik kazanınca uzun uzun anlatıcam