Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba, hoşgeldin grubumuza :) Umarım sende burada ki birçok anne adayımızdan bir olursun. Burada hayatımızın çok önemli bir dönemini birlikte paylaşan, destek olmaya çalışan bir grubuz. Birçoğumuz geçmişte meslek ilkesiz tedavi süreçlerinden geçtik maalesef. Emin ol bu kadar hassas bir dönemden geçtiğimiz bir dönemde doktorumuza inancımızın bu kadar sağlam olması tesadüfi değil. İlgisiz olmasıyla ilgili endişen, senin durum değerlendirmen ve tedavi sürecinle ilgiliyse bunun mümkün olmadığına emin olabilirsin. Genel tavırlarla ilgili olarak da, çok yoğun iş tempomuzun olduğu dönemlerde, bizler de zaman zaman tatsız olmuyor muyuz. İçin rahat olsun lütfen, bu kentte ki en güvenilir doktorla yol almaya başladın. Umarım sonucu da çok güzel olacak :)

Ben Kaan beyi buradan buldum , sizlerin olumlu düşünceleri ile de umutla gittim ancak kendisini hic sevmedim. Ilgisiz , soğuk . Ama işini iyi yapiyordur umarım diye bir sey söylemiyorum kendisine.
canım aramıza hoşgeldin bende diğer arkadaşların yazdığından farklı birşey yazamcağım..
bazı insanları ilk bakışta çok soğuk sevimsiz buluruz ama onları tadıkça bunda çok yanıldığımızı farkederiz kaan beylede aynen bu durumu yaşayacaksın eğer çok çok eski sayfalara ve irenbenin topiğine bakarsan bir çok kişinin ve benimde ilk başta böyle düşündüğümü görebilirsin ama kesinlikle kaan bey öyle biri değil seni senden daha çok düşünen biri ama bu aralar acayip yoğun ben artık onun yoğun olmasına üzülüyorum.. yılbaşı akşamıda çok hastaymış kendisi Rabbim doktorumuza acil şifalar versin ona ihtiyacı olan birçok anne aday adayı var. sende tanıdıkça fikrin değişecek. tedavin hayırlı olsun

Canim oncelikle hayirli olsun tedavin umarim minigine kavusursun sende.benimde ilk gorusmem dundu kaan beyle.farketmissindir cok yogun doktorumuxlz oradan oraya kosturuyor.birde refik bey izinliymis.bu yuzden onun hastalariylada ilgileniyor kaan bey.sana gergin anina denk geldi demek ki.ben cok memnun kaldim kendisinden ve ilgisinden.kafani takma bunlara.buradaki arkadaslar iyi diyorsa vardir bildikleri emin ol.ben bile onlarin sayesinde karar verdim ve cok memnunum.emin ol anlik bir ruh halidir kaan beyinkide kolay degil bir cok insanin hayallerinin yukunu tasiyor.kisacasi stres yapma ve olumlu dusun tamam canim.dualarimiz seninle arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…