- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.801
yok canım ne demek eklerim aslınd abugün aklıma geldin ama henüz karar verememiştin ya onun için eklemedim kesinleşti sanırım kaan bey mi?benide listeye ekle dicem canim ama ben daha ocak ilk hafta gorusmeye gidecegim:)
Evet canim kararimi verdim kaan beyle baslicam insallahyok canım ne demek eklerim aslınd abugün aklıma geldin ama henüz karar verememiştin ya onun için eklemedim kesinleşti sanırım kaan bey mi?
yok canım ne demek eklerim aslınd abugün aklıma geldin ama henüz karar verememiştin ya onun için eklemedim kesinleşti sanırım kaan bey mi?
canım kaan bey kürek kemiğine yapıştırın demişti benim ordayken çok hava alıyor kalkıyordu sonra zaten oralar allerji gibi kaşınmaya başlayınca kaan beye sordum daha aşağılara belime yapıştırmaya başladım orda hiç kalkmadı çok rahat yapıştı. ama hiç duş almadım onunla ben hep değiştirme günlerinde duş aldım. bugün son bantı yapıştırdım çok mutluyum perşmbe çıkartacağım bir daha yok
Rahat rahat yap banyonu çıkmıyor canımArkadaşlar bişey sormak istiyorum, bu bantlarla duş yapanınız var mı? 4 günde bir dedi Kaan Bey ,duş dedim. Çıkmaz dedi inanasım gelmedi deyardımcı olur musunuz?
Rahat rahat yap banyonu çıkmıyor canım
yok canım ne demek eklerim aslınd abugün aklıma geldin ama henüz karar verememiştin ya onun için eklemedim kesinleşti sanırım kaan bey mi?
Bende gülerek ne güzelde uyumuşum diyordum eşime ne zanan oldu bitti anlamadım hiçsüpersin ya.gerçeektir o sorsaydın ya daha sonra gerçekmi diye.ah bide beni görseydiniz gülerdiniz halime.narkozdan sonra kendime geldim ama sersem gibiydim gözlerimi açamıyordum ..gözüm kapalı bir şekilde kendime gelir gelmez hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım ve niye ağladığımı da bilmiyorum.15 dakika boyunca bağıra bağıra ağlamışım.sonra ağlamam bitti gülmeye başladım.değişik bişey ya insan ne yaptığını bilmiyor
Allah nazarlardan korusun bu minik büyüyecek annesine babasına hayırlı bir evlat olacakteyzelerı mınıgıme bakın..9+5
ohh ne güzel..eşim bana çok güldü seni kameraya çekip sana izletmek lazımdı diyo..çekecekmişde hemşireler bağırışlarıma sürekli gelip gittikleri için çekinmiş.Bende gülerek ne güzelde uyumuşum diyordum eşime ne zanan oldu bitti anlamadım hiç
Maşallah annesi, keyifle rahat rahat büyüsün yuvasındateyzelerı mınıgıme bakın..9+5
saol canim benim yazamdim telastan senin de gözün aydin cok.guzel kardan bebekler olarak ilk adimi atar sonra da kucaginda misil.misil uyurlar Insallah. .nehir2308 canım gözünaydın insallah sağsağlim kucağına alırsın :)
Masallah hic uzmesin annesini saglikla buyusun insallah...teyzelerı mınıgıme bakın..9+5
Günaydın arkadaşlar. Nehir, birşey aklıma takıldı. Hiç belirti yok demiştin, lekelenme hala olmadı değil mi. Mutlaka lekelenme beklemeyelim o zaman vakti geldiğinde. :)P
Masallah hic uzmesin annesini saglikla buyusun insallah...
Agapo 5 tane olması harika olmuş. 2. opuya gerek kalmaz umarım. Haberlerini bekliyoruz, kardan bebeklerinin :)Canım arkadan gelenler bize sürpriz yaptılar daha asansörde yarı baygın hemşireye sormuşum kaç tane toplandı diye 5deyince acaba rüyamı gördüm gerçekmi dedim
Günaydın canım. İllaki lekelenme beklemeyin aman Allah korusun zaten. Kaan Bey olursa normal demişti sadece bana. Korkma hatta adet kanaması gibide gelebilir arkasından demişti ki geldi de:)Günaydın arkadaşlar. Nehir, birşey aklıma takıldı. Hiç belirti yok demiştin, lekelenme hala olmadı değil mi. Mutlaka lekelenme beklemeyelim o zaman vakti geldiğinde. :)