Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar bugün emriyolog aradı 5 yumurtadan 3 ü olgunmuş 2 si döllenmiş persembe gelişimlerine göre dondurucaz dedi inşallah ikiside kaliteli olur ve dondurulur , içim biraz buruk
inşallah canım...bende senin gibi korkuyodum dondurulacak kesin çıkmaz diyodum ama 4 tane dondurulmuş.içini ferah tut.bol bol dua et

Dua ediyorum canım inşallah ikiside dondurulur rabbim ol dedikten sonra 1taneyle oluyor o yeterki can versin sizin sorun neydi ?
aynen öyle rabbim ol dedikten sonra olur.inşallah güzel haberler verirsin bize..kendiliğinden hamile kalabilirmişim şimdiye kadar hep öyle dendi ama olmuyo malesef yani hep sebepsiz dendi.

[QUOCNN "karanfil1990, post: 38477890, member: 635992"]aynen öyle rabbim ol dedikten sonra olur.inşallah güzel haberler verirsin bize..kendiliğinden hamile kalabilirmişim şimdiye kadar hep öyle dendi ama olmuyo malesef yani hep sebepsiz dendi.[/QUOTE]
Mrb cnm bende kaan beyin hastasiyim bizmkide sebepsizdi 5 yumurtam dondurulmuştu 3.günde sonra hepsini cozdurduler 2si transfer edildi diğerleri 5.günegitmesi iiçin bekletildi ama gitmedi üzüldümagladim olmazsa tekrar sil bastan hic dondurulmusum yok 5.ggüne gidemedilerse bunlarda tutmaz diye ama şükürler olsun oglusuma hamileyim simdi bu ikinci denememdi kaan bey hakikaten isini çok iti yapiyo bol bol dua et ümitsizliğe düşme Rabbim ol desin yeter bende hergun dua ediyorum sizler için

Mrb cnm bende kaan beyin hastasiyim bizmkide sebepsizdi 5 yumurtam dondurulmuştu 3.günde sonra hepsini cozdurduler 2si transfer edildi diğerleri 5.günegitmesi iiçin bekletildi ama gitmedi üzüldümagladim olmazsa tekrar sil bastan hic dondurulmusum yok 5.ggüne gidemedilerse bunlarda tutmaz diye ama şükürler olsun oglusuma hamileyim simdi bu ikinci denememdi kaan bey hakikaten isini çok iti yapiyo bol bol dua et ümitsizliğe düşme Rabbim ol desin yeter bende hergun dua ediyorum sizler için[/QUOTE]

Allah kucagina almayi nasib etsin darisi basimiza insallah

Mrb cnm bende kaan beyin hastasiyim bizmkide sebepsizdi 5 yumurtam dondurulmuştu 3.günde sonra hepsini cozdurduler 2si transfer edildi diğerleri 5.günegitmesi iiçin bekletildi ama gitmedi üzüldümagladim olmazsa tekrar sil bastan hic dondurulmusum yok 5.ggüne gidemedilerse bunlarda tutmaz diye ama şükürler olsun oglusuma hamileyim simdi bu ikinci denememdi kaan bey hakikaten isini çok iti yapiyo bol bol dua et ümitsizliğe düşme Rabbim ol desin yeter bende hergun dua ediyorum sizler için[/QUOTE]

[/QUOTE] ne güzel istediğine kavuşmuşsun sevindim senin adına.rabbim kucağına almayı nasip etsin.hamilelerin duası kabul olur çokkkkk dua et bizee.bu mutluluğu hepimiz yaşarız inşallah...kaan beye gelince ona güvenim sonsuz..ya bide bunlar çözmedede mi gidiyo.yani dondurulmuşa güvenmemem lazım

İnşallahSWALLOW09, post: 38478520, member: 438912"]Mrb cnm bende kaan beyin hastasiyim bizmkide sebepsizdi 5 yumurtam dondurulmuştu 3.günde sonra hepsini cozdurduler 2si transfer edildi diğerleri 5.günegitmesi iiçin bekletildi ama gitmedi üzüldümagladim olmazsa tekrar sil bastan hic dondurulmusum yok 5.ggüne gidemedilerse bunlarda tutmaz diye ama şükürler olsun oglusuma hamileyim simdi bu ikinci denememdi kaan bey hakikaten isini çok iti yapiyo bol bol dua et ümitsizliğe düşme Rabbim ol desin yeter bende hergun dua ediyorum sizler için[/QUOTE]

Allah kucagina almayi nasib etsin darisi basimiza insallah[/QUOTE]
İnsallah cnm Rabbim hepimizin yuzunu guldursun

ne güzel istediğine kavuşmuşsun sevindim senin adına.rabbim kucağına almayı nasip etsin.hamilelerin duası kabul olur çokkkkk dua et bizee.bu mutluluğu hepimiz yaşarız inşallah...kaan beye gelince ona güvenim sonsuz..ya bide bunlar çözmedede mi gidiyo.yani dondurulmuşa güvenmemem lazım[/QUOTE]
Sorunu tam anlayamadim cnm bazilarininkini hepsini cozdurmuyolar benim ilk denememde de 3. gün embriyosuydu hepsini cozdurcez deyince bisey demedim 5.güne giderlerse tekrar dondurulcaklardi öyle daha fazlaymis sansi diye kabul etmiştim

Kızlar bugün emriyolog aradı 5 yumurtadan 3 ü olgunmuş 2 si döllenmiş persembe gelişimlerine göre dondurucaz dedi inşallah ikiside kaliteli olur ve dondurulur , içim biraz buruk
canım benim hiç üzülmeçok şükür iki embriyon var evet daha iyi sayı olur diye umutluyduk ama binlerce kez şükürler olsun 2 embriyon var inşallah onlar sağlıkla 3. güne giderler canım.. ikinci toplama olacak mı?

canım merhaba demek oğlan geliyor çok sevindim seninle daha önce konuşmuştuk hatırlarsan senden bilgiler almıştım şükürler olsun bende hamileyim kaan bey sayesinde. inşallah bebeklerimiz sağlıkla doğar bekleyen arkadaşlarda tez zamanda minik mucizelerine kavuşurlar..

Amin cnm inşallah hatirlamazmiyim ben pek yazmiyorum ama takipteydim senin test yaptigin zamanlar okudum çok sevindim hattahamile takvimi yapmissin gecen ggördüm masallah 10 haftalik olmuş bile dedim ben kaan beye devam edemiyorum ilk uç ay gittim simdi denizlide asilamami yaptirdigim doktorla devam ediyorum evt cnm oglanmis saglikla hayirla dogsunlar inşallah diğer arkadaşlar imiz da kavussunlar miniklwrine ki ben çok inaniyorum hepsi kavuscak inşallah bu arada iki haftadir hissediyorum bebisi harika bi duygu durmadan hissetmek istiyor insan sende tatvan bu duyguyuiinşallah o zaman daha iyi anliyo insan hamile olduğunu

oyy maşallah bende sabırsızlıkla o günleri bekliyorum böyle olunca insan sürekli doktora gidip iyi olduğunu görmek istiyor o zaman tekme atınca iyi diyeceksin harika bir duygudur eminim neyse ya benimde az kalmış bi bu kadar daha geçtiğinde bende hissedeceğim :) :)
ben şuan kaan beye devam ediyorum eğer 3 ayı doldurduğumuzda bir aksilik olmazsa bende gitmeyeceğim çünkü yol çok yıpratıyor beni bakalım zaman ne gösterecek. arada yaz canım bi ara kanaman vardı diye hatırlıyorum sanırım o günler artık çok geride kaldı :) bu arada müsadenle ben senide listemize eklemek istiyorum malum kaan beyin hastasısın :)

canım kaan bey herkezin embryolarını 5 .gün embriyosu olunca mı transfer ediyor acaba?

günaydın, mutlu sabahlar , mutlu yarınlar olsun.... Ne güzel haberler bunlar, Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah SWALLOW09 sendende o mutlu haberi alacağımız günü hep beraber bekliyoruz.

Hayırlı olsun çok sevindim. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…