- 12 Kasım 2014
- 543
- 664
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.821
Günaydın kızlar mutlu bir gün diliyorum :)
Zu-_-Zu canım sen ne durumdasin ? Liateye ismin karsisina yazacagim insallah birgün hepinizin karsina hamilr hatta artık anne yazarım :) :)
Hayir canim olmadi. Hic bi belirtim yoktu. Sadece cok gaz sikayeti vardi o ilaclardanmis. Bide bas agrisi o da hic kafein almadigimdanmis. Ben hic bir belirti yasamadim .cok aradim kendimi uzdum . Siz yapmayin..Günaydın arkadaşlar. Nehir, birşey aklıma takıldı. Hiç belirti yok demiştin, lekelenme hala olmadı değil mi. Mutlaka lekelenme beklemeyelim o zaman vakti geldiğinde. :)
Merhaba canım. Öncelikle şimdiden geçmiş olsun. Bende çok az kanama oldu. 1 saat kadar da adet sancısı gibi bir sancı oldu. Bu kişiden kişiye değişiyor sanırım. Çünkü benim rahimde yapışıklık varmış onları açmıştı Kaan Bey.selam kızlaarYarın histeroskopi ye gidiyorum malum.Merak ettiğim işlem sonrası çok fazla ağrı,kanama vs. oluyor mu?
Merhaba canım. Öncelikle şimdiden geçmiş olsun. Bende çok az kanama oldu. 1 saat kadar da adet sancısı gibi bir sancı oldu. Bu kişiden kişiye değişiyor sanırım. Çünkü benim rahimde yapışıklık varmış onları açmıştı Kaan Bey.
selam kızlaarYarın histeroskopi ye gidiyorum malum.Merak ettiğim işlem sonrası çok fazla ağrı,kanama vs. oluyor mu?
teşekkür ederim canımCanım ben gecen persembe histo oldumozlem_hakaan arkadaşımızın dediği gibi 1 saat kadar benimde adet sancısı gibi ağrım oldu.. Hatta uyandırdıklarında ağrım var dedim hemen orada kabadan bi ağrı kesici yaptılar, 1 saatte geçti ağrım.. Kanama deyince de azar azar düne kadar geldi diyebilirim.. Şimdiden geçmiş olsun..
teşekkür ederim canımsenin de tedavin hayırlı olsun.
Gunaydin herkese:)) Zu-Zu canim biz seninle ayni zamanda ayni ilaclari kullanıyoruz. Umarim burada hamilelik haberimizi de birlikte vermek nasip olur:))
kızlar bişi daha sorcektimÇooook merci canım
Benimki sizinkinden biraz farklı oldu. Nisanda histo oldu ağustosta transfer. Ama transferden hemen önce rahim çizme işlemi yaptı birde Kaan Bey.kızlar bişi daha sorcektimKaan Bey size histodan sonra yaklaşık kaç gün sonra transferiniz olur dedi?Bantlara filan başladığınıza göre transfere hazırlanıyorsunuz.
Benim tam 1 ay sinra oldu transfee cnmkızlar bişi daha sorcektimKaan Bey size histodan sonra yaklaşık kaç gün sonra transferiniz olur dedi?Bantlara filan başladığınıza göre transfere hazırlanıyorsunuz.
Selam canim.rahim cizme olayini ilk defa duyuyorum tutunma sansinimi artiriyorBenimki sizinkinden biraz farklı oldu. Nisanda histo oldu ağustosta transfer. Ama transferden hemen önce rahim çizme işlemi yaptı birde Kaan Bey.
Evet canım aynen. Transferden hemen bir kaç gün önce yapılmıştı.Selam canim.rahim cizme olayini ilk defa duyuyorum tutunma sansinimi artiriyor
Hic duymamistim valla.yontemleride cok farkli kaan beyin.o kadar inaniyorumki sizlerin sayesinde yorumlarinuz sayesinde kaan beye.insallah olacak.bir tanidigimida goturecegim yillardir deniyor oda sonuc alamadi.bu sefer olacak gibi hissediyorum insallahhhhEvet canım aynen. Transferden hemen bir kaç gün önce yapılmıştı.
Aynen dediğin gibi canım kişiye özel tedavisi var. Diğer merkezlerdeki gibi rutin bir uygulama değil asla. Kaan Bey hem kaliteli embriyo için çalışıyor hem de sağlam bir psikoloji ve rahim için:) Bana söylediği bir söz var hiç unutmam. "Tohum ne kadar güzel olursa olsun tarla kötüyse bir işe yaramaz" demişti. Bir düşündüm hakikaten çok doğru. Embriyo çok kaliteli olsa da rahim istenen düzeye gelmediği sürece boş boş boş. O nedenle içiniz çok rahat olsun. Bende onlarca insan yönlendirdim Kaan Bey'e. Üstelik bunların içinde benimle dalga geçenlerde var. Bu uzun bir mevzu bir ara anlatırım:)))Hic duymamistim valla.yontemleride cok farkli kaan beyin.o kadar inaniyorumki sizlerin sayesinde yorumlarinuz sayesinde kaan beye.insallah olacak.bir tanidigimida goturecegim yillardir deniyor oda sonuc alamadi.bu sefer olacak gibi hissediyorum insallahhhh
Gunaydin herkese:)) Zu-Zu canim biz seninle ayni zamanda ayni ilaclari kullanıyoruz. Umarim burada hamilelik haberimizi de birlikte vermek nasip olur:))