Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızzzzzlaaaarrrrr ben geldim opudan sonra biraz gezdik dolaştık 5tane yumişim toplandı bakalım inşallah güzel güzel döllenirler
canıım maşallah bak nasılda süpriz yapmışlar sana inşallah yarın daha güzel haberler alacağız.. sende bendensin bizde opu sonrası gezmiştik hemşire eve gidin çok dolaşmayın sıcakta demişti ama biz dolaşmıştık

merhaba canım biz iyiyiz şükür teyzecik yeni kontrolümü sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden çoook özledim sen nasılsın ? haftaya ilacın bitiyordu dimi
maşallah canım bıdığa az kaldı canım ocak ayının ilk haftası değilmiydi? ama karnında bir can büyüyünce hergün görmek her gün pıtpıtlarını duymak istiyorsun değilmi? bir dahakine kayıt etmeyi unutmayın ilaç bitmiyorda 26. da saizene başlıyorum canım. 28.den sonra da adeti bekleyeceğim inşallah randevularımız aynı zaman denk gelir

aa biz bu kez kaydettik baba yönetmen oldu bıdıkta başrol oyuncuydu evet ocağın ilk haftası olacak bakalım bekliyorum her gün görsem günde 3 öğün görmek isterim ki şimdilik videosu ile idare ediyorumm

maşallah canım senin yumiler son anda süpriz yapmış anlaşılan. inşallah yarın güzel haberler verirsin bize.
Canım arkadan gelenler bize sürpriz yaptılar daha asansörde yarı baygın hemşireye sormuşum kaç tane toplandı diye 5deyince acaba rüyamı gördüm gerçekmi dedim

Canım arkadan gelenler bize sürpriz yaptılar daha asansörde yarı baygın hemşireye sormuşum kaç tane toplandı diye 5deyince acaba rüyamı gördüm gerçekmi dedim
zaten narkozun etkisiyle arafta gibi oluyor insan. bende geçen seferki opumda Aral beyin kızlarının doğum gününü kutladım ama hala rüya mı gerçek mi bilmiyorum

aminnn...

maşallah harika değerlerin haftaya pazartesi keseyi görürsün bence kaan bey ne dedi bununla ilgili ?
bugünkü değerim de çok iyi çıkınca cuma günü ultrasona gidiyorum :) bian çöce cuma olsun inşallahh hayırlısıyla.

Test yaptirdigimi bile soyleyemedim sizlere ne kasik agrisi ne lekelenme hic bir belirtim yoktu. Ama 10. Gun degerim 116 Hamileyim inanamiyorum..

tebrik ederim canım çok yakın zamanda öğrendik ama insan hemen bi hareketlerine çeki düzen veriyor dimi? :) inşallah sağlık sıhhatle kucağımıza aldığımız günleri de görürürüz.

hayırlı olsun canım irenbede mi yaptırdın testi
sağol canım,yok evimin yakıınında Zübeyde hanım tıp merkezi var orada yaptırdım

O kalp sesi dünyanın en güzel sesi bence:) Her gün sabah yataktan kalkmadan, akşam da eve girer girmez dinliyorum. Allah o sesleri daim etsin inşallah. Bütün arkadaşlara da nasip etsin:)
evet canım kesinlikle öyle Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bizlerede sağlıkla doğurmayı nasip eder

zaten narkozun etkisiyle arafta gibi oluyor insan. bende geçen seferki opumda Aral beyin kızlarının doğum gününü kutladım ama hala rüya mı gerçek mi bilmiyorum
süpersin ya.gerçeektir o sorsaydın ya daha sonra gerçekmi diye.ah bide beni görseydiniz gülerdiniz halime.narkozdan sonra kendime geldim ama sersem gibiydim gözlerimi açamıyordum ..gözüm kapalı bir şekilde kendime gelir gelmez hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım ve niye ağladığımı da bilmiyorum.15 dakika boyunca bağıra bağıra ağlamışım.sonra ağlamam bitti gülmeye başladım.değişik bişey ya insan ne yaptığını bilmiyor

gerçekten komikmiş bu narkoz beni hiç etkilemiyor yaa sanki normal uykudan uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…