- 28 Şubat 2010
- 485
- 642
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah ya ne güzel bişey bu..allahım herkese bu güzel duyguyu yaşatsın...sağ salim kucağına almayı nasip etsinteyzelerı mınıgıme bakın.. 9+5
Ohhh gelsin kardan bebeklerKızzzzzlaaaarrrrr ben geldim opudan sonra biraz gezdik dolaştık 5tane yumişim toplandı bakalım inşallah güzel güzel döllenirler
teyzelerı mınıgıme bakın.. 9+5
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum, bu bantlarla duş yapanınız var mı? 4 günde bir dedi Kaan Bey ,duş dedim. Çıkmaz dedi inanasım gelmedi de yardımcı olur musunuz?
Malesef ben iyi haberler veremiyorum sonuc 2.8 olmamis...
Ben kullandım daha önce bantla banyo yaptım birşey olmuyor merak etme en az 3 gün kullanabildim banyo yaparken bantın olduğu yeri ovalama yeter
sto oldum haftaya pazartesi kon
Sagolun hepiniz herseyin hayirlisi demekki benim biraz daha mücadele etmem gerekiyormus.ogrendigim andan beri ne kadar kalbim sizliyor olsa da o da gecicek. Kaan bey benim icin onemli tedavimden yana hiç kuşkum yok yine tabiki onu seçecegim whatsapptan yazdim adet olduğunda göreyim seni dedi.
Tamam canım tşk ederim cevap için bakalım bende 4 gün nasıl duracak
Rica ederim canım kemiğin üstüne yapıştırınca daha uzun zaman gidiyor demişti kızlardan biri öyle yapıştır sende
aşılama için başladık fazla yumurtam olunca tüpe döndük... tüp denedik olmadı şimdi çarşamba günü aşılama yapılcak... inş. bu sefer olcak allahın izniyle:)))canım seninki aşılamamıydı ya kafam karıştı listeye ekleyim senide bir listemiz var Rabbim inşallah en kısa zamanda beklediğimiz meleklerimizi nasip edecek dualarım sizlerle
ilk deneme olmayınca nerdeyse hergün ağlıodum. ama şimdi atlattım çok şükürumut olmadan olurmu canıımmm hoşgeldin
canım kaan bey kürek kemiğine yapıştırın demişti benim ordayken çok hava alıyor kalkıyordu sonra zaten oralar allerji gibi kaşınmaya başlayınca kaan beye sordum daha aşağılara belime yapıştırmaya başladım orda hiç kalkmadı çok rahat yapıştı. ama hiç duş almadım onunla ben hep değiştirme günlerinde duş aldım. bugün son bantı yapıştırdım çok mutluyum perşmbe çıkartacağım bir daha yokTamam canım tşk ederim cevap için bakalım bende 4 gün nasıl duracak
inşallah bu kez Rabbim yüzünü güldürür canım nagtif sonuç almak çok kötü çok zoraşılama için başladık fazla yumurtam olunca tüpe döndük... tüp denedik olmadı şimdi çarşamba günü aşılama yapılcak... inş. bu sefer olcak allahın izniyle:)))
benide listeye ekle dicem canim ama ben daha ocak ilk hafta gorusmeye gidecegim:)inşallah bu kez Rabbim yüzünü güldürür canım nagtif sonuç almak çok kötü çok zor
evet rabbim kimseye yaşatmasın...inşallah bu kez Rabbim yüzünü güldürür canım nagtif sonuç almak çok kötü çok zor