Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum, bu bantlarla duş yapanınız var mı? 4 günde bir dedi Kaan Bey ,duş dedim. Çıkmaz dedi inanasım gelmedi de yardımcı olur musunuz?

Ben kullandım daha önce bantla banyo yaptım birşey olmuyor merak etme en az 3 gün kullanabildim banyo yaparken bantın olduğu yeri ovalama yeter

sto oldum haftaya pazartesi kon

Umudunu kaybetme yeter olacak inşallah ben 3 aşılama 1 tüp bebek tedavisinden negatif sonuç aldım 3.sene bu Rabbim büyük ne diyeyim olacak biliyorum ama zamanı o biliyor...

canım seninki aşılamamıydı ya kafam karıştı listeye ekleyim senide bir listemiz var Rabbim inşallah en kısa zamanda beklediğimiz meleklerimizi nasip edecek dualarım sizlerle
aşılama için başladık fazla yumurtam olunca tüpe döndük... tüp denedik olmadı şimdi çarşamba günü aşılama yapılcak... inş. bu sefer olcak allahın izniyle:)))

Tamam canım tşk ederim cevap için bakalım bende 4 gün nasıl duracak
canım kaan bey kürek kemiğine yapıştırın demişti benim ordayken çok hava alıyor kalkıyordu sonra zaten oralar allerji gibi kaşınmaya başlayınca kaan beye sordum daha aşağılara belime yapıştırmaya başladım orda hiç kalkmadı çok rahat yapıştı. ama hiç duş almadım onunla ben hep değiştirme günlerinde duş aldım. bugün son bantı yapıştırdım çok mutluyum perşmbe çıkartacağım bir daha yok

Selamlar hepinize.pozitif olanlari tebrik ederim sizlerin sonuclari gordukce kaan beye inancim ve guvenim daha cok artiyor.masallah olumsuz sonuc alan yok.negatif sonuc almak nadil bir duygu cok iyi bilirim ama sakin umudunuzu yitirmeyin.mutlaka bizde bir gun bu guzel duyguyu yasayacagiz allahin izniyle inaniyorum buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…