Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Allah gönlünüze göre versin canım. Bebeğinin iyi olmasına sevindim:)

Gözünaydın canım miniğinin güzel güzel büyüdüğüne çok sevindim bende oğlumu çok özledim burnumda tütüyor ilk defa bu kadar ayrı kaldık çok zormuş rabbim kimseyi evladından ayırmasın herşey ona kardeş olsun diye

Maşallah annesi, aferin ona. Güzel güzel büyüsün anneciğini üzmesin. Darısı bizlere canım

İnşallah canım güzel haberi verirsin bize :)

Kizlar migrenim tuttu sabahtan beri savaş veriyorum ve hala geçmedi. Önerisi olan var mi?
canım çok geçmiş olsun bugün hamilelerin yazdığı bi yerde okudum bi kızında migreni varmış türk kahvesi iyi geliyomuş kafein var diye telaş etme ben o konuyu araştırdım günlük 200 mg kafein alabiliyomuşuz bir fincan kahve 60 mg içeriyormuş bi dene belki faydası olur.

Allah gönlünüze göre versin canım. Bebeğinin iyi olmasına sevindim:)

cycas ne guzel ne mutlu canim.Saglikla kucagina aldigin gunleri de gorucez Insallah

Maşallah annesi, aferin ona. Güzel güzel büyüsün anneciğini üzmesin. Darısı bizlere canım
çok teşekkür ederiz teyzeleri inşallah sağlıkla kucağımıza alırız Rabbim inşallah bekleyenlere en kısa zamanda nasip eder

Kizlar tam bir haftadir kapidan disari cikmadim ay cok sikiciymis evde oturmak zamanda gecmiyor sanki
ahhh ahh sorma gitsin bende transferden bu yana çalışmıyorum dahada çalışmayacağım eşim 5 ay dolana kadar evde dur diyor 3 tü 5 oldu sanırım beni 9 ay yollamayacak işe ama evde zaman hiç geçmiyor bilirim.. canım dışarı çık dolaş ben 3.günden sonra çıkmıştım gün aşırı eşimle markete gitmiştik eve yakın marketler vardı onları gezmiştik nasıl mutlu oluyordum o kadar çok evde durma insan bunalıyor

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar, ben bugün histo ve çizdirme oldumda ( şükürler olsun bunu da atlattım ) neyse sorum şu bana kimse kanaman olur demedi.. Kıpkırmızı kanamam var. Normal mi sizce? Ltfn cevap verin a dostlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…