- 14 Ağustos 2014
- 463
- 1.458
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.461
Allah gönlünüze göre versin canım. Bebeğinin iyi olmasına sevindim:)Kızlar merhaba bugün kontrolumuz vardı benim miniğim nasıl büyümüş
Hersey yolundaymis bende haftaya ilacalrin bi kismini birakacagim en cokta igneyi birakacak olmama sevindimRabbim bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu onun buyudugunu gordukce mutlu oluyorum minik mucizem benim
Bu arada bende oglum olursa kaan koymak isterdim ama esimin yigenin adı bizde kız olursa kaan beyin kizlarinin adini koyariz
Gözünaydın canım miniğinin güzel güzel büyüdüğüne çok sevindim bende oğlumu çok özledim burnumda tütüyor ilk defa bu kadar ayrı kaldık çok zormuş rabbim kimseyi evladından ayırmasın herşey ona kardeş olsun diyeKızlar merhaba bugün kontrolumuz vardı benim miniğim nasıl büyümüş
Hersey yolundaymis bende haftaya ilacalrin bi kismini birakacagim en cokta igneyi birakacak olmama sevindimRabbim bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu onun buyudugunu gordukce mutlu oluyorum minik mucizem benim
Bu arada bende oglum olursa kaan koymak isterdim ama esimin yigenin adı bizde kız olursa kaan beyin kizlarinin adini koyariz
Kızlar merhaba bugün kontrolumuz vardı benim miniğim nasıl büyümüş
İnşallah canım güzel haberi verirsin bize :)Agopa hayirlisi olsun canim rabbim müjdeli haberi almani ve almamizi nasip etsin insallah evet benim aşılama 3 gün sonra test yapilaçak meraktan ölüyorum resmen ben herkez gibi bebisim olsun istiyorum allah herkeze istegini nasip etsin insallah
Canım öyle işkence yapma kendine biraz gez dolaş ama tabi fazla abartmadanKizlar tam bir haftadir kapidan disari cikmadim ay cok sikiciymis evde oturmak zamanda gecmiyor sanki
canım çok geçmiş olsun bugün hamilelerin yazdığı bi yerde okudum bi kızında migreni varmış türk kahvesi iyi geliyomuş kafein var diye telaş etme ben o konuyu araştırdım günlük 200 mg kafein alabiliyomuşuz bir fincan kahve 60 mg içeriyormuş bi dene belki faydası olur.Kizlar migrenim tuttu sabahtan beri savaş veriyorum ve hala geçmedi. Önerisi olan var mi?
Allah gönlünüze göre versin canım. Bebeğinin iyi olmasına sevindim:)
Gözünaydın canım miniğinin güzel güzel büyüdüğüne çok sevindim bende oğlumu çok özledim burnumda tütüyor ilk defa bu kadar ayrı kaldık çok zormuş rabbim kimseyi evladından ayırmasın herşey ona kardeş olsun diye
cycas ne guzel ne mutlu canim.Saglikla kucagina aldigin gunleri de gorucez Insallah
çok teşekkür ederiz teyzeleri inşallah sağlıkla kucağımıza alırızMaşallah annesi, aferin ona. Güzel güzel büyüsün anneciğini üzmesin. Darısı bizlere canım
ahhh ahh sorma gitsin bende transferden bu yana çalışmıyorum dahada çalışmayacağım eşim 5 ay dolana kadar evde dur diyor 3 tü 5 oldu sanırım beni 9 ay yollamayacak işeKizlar tam bir haftadir kapidan disari cikmadim ay cok sikiciymis evde oturmak zamanda gecmiyor sanki
canım hatırladığım kadarıyla ilk gün biraz kabarıklık yapmıştı kızarımıştı ama sonra vücudum alıştı olmamıştıKızlar cetrotide sizdede kızarma ve hafif kanama yaptımı
Evet canım o.kizarma yanma kanama yapiyor bi kac defadan sonra alisiyorsumKızlar cetrotide sizdede kızarma ve hafif kanama yaptımı
Cok sikmissin kendini. Keske biraz hava almaya ciksaydin . Ben iki gundur hafif hafif cikiyorum. Iyi geliyor dışarısı. Benim derdim de siddetli bas agrisii gecmiyorr....Kizlar tam bir haftadir kapidan disari cikmadim ay cok sikiciymis evde oturmak zamanda gecmiyor sanki