- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.441
Kaan isminde 2015 te patlama olacak inşallah kaan bey gibi başarılı dünyanın en güzel mesleğini yapan bir dokror olurlarCanım hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sana 12 gün sonra bizlere güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah. Bu arada aramızda bizim oğlanında adı nasipse Kaan olacak. Babası çok istiyor doktoru gibi başarılı biri olsun diye. Allah o günleri hepimize göstersin inşallah:)
Evet sanırım öyle olacak. Eşim hamile olduğumu öğrendiğimden beri Kaan bebek diye seviyordu. Bende kızıyordum hadi kız olursa ne olacak diye:) Ama adamın içine doğmuş sanki. İnşallah onun gibi başarılı bir doktor olurlar canım dediğin gibi.Kaan isminde 2015 te patlama olacak inşallah kaan bey gibi başarılı dünyanın en güzel mesleğini yapan bir dokror olurlar
Kız olursada kaaniye koyarız onunda kolayı varEvet sanırım öyle olacak. Eşim hamile olduğumu öğrendiğimden beri Kaan bebek diye seviyordu. Bende kızıyordum hadi kız olursa ne olacak diye:) Ama adamın içine doğmuş sanki. İnşallah onun gibi başarılı bir doktor olurlar canım dediğin gibi.
bizede söylenmedi.senin opu ne zaman canımKızlar opudan kaçgün önceden erkek perhizli olmalı bize birşey söylenmedi de
hükümdarımız (KAAN) bebişimiz sen çok yaşa...Selam kizlar eve gideyim rahat yazayim diye yazamadim ama sağolsuncycas bilgi vermiş. agapo evet canim önce seni ark andan beni cagirdilar görüşmemiz yarim kaldi umarim yumoslar buyumustur. Transferim oldu Allahin izniyle meleklerimle evdeyiz Nahide hemşire sağolsun bugün yakti biraz canimi bu arada dedim yazicam dedim kizlara söylücem dedim gülüyodu bak söyledim kaan beye de ruyami anlattim ki guluyordu zaten haberini almis şöyle anlastik bizde, oğlan olursa adini kaan koyacaksin dedi Tmm anlastik dedim inşallah sımsıkı tutunurlar meleklerimiz arkadaşlar dularimizi eksik etmediniz hepiniz saolun
canım 3 gün perhiz. örnek vereceği için uygun süre bu. 5 günde belki kalitesi bozulabilir diye düşünüyorum.Bizim ya paxar yada pazartedi dendi opu, söylemediler perhizi unuttular herhalde
bizede söylenmedi.senin opu ne zaman caQUOTE]
Canım ya pazar ya pazartesi ama bugün merkezi aradım yarın kontrolde söylüyecektik dediler 2-4günmüş yani onlar söylüyolarmış ben panik yaptım biraz
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineKizlar migrenim tuttu sabahtan beri savaş veriyorum ve hala geçmedi. Önerisi olan var mi?
İnşallah canım:)Bencede 2015 te patlama olacak bizde esimle oglumuz olursa doktirumuzun adi kaan kizimiz olursada eylulde tanistik eylul ayinda evlendik nasip kismet olursada eylulde sogacak gibi kizada eylul koyariz dedik
Tüpbebek canım senin aşılama sanırım sonuçmu bekliyorsun?Agopo tüp bebekmi aşılamamı senin
Gecmis olsun canim . Saglikla say gunler ini Insallah. Benim de 6. Günüm bugun uc gündür basagrisi cekiyorum nedir bu anlamadim gecmiyorKizlar migrenim tuttu sabahtan beri savaş veriyorum ve hala geçmedi. Önerisi olan var mi?