Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sana 12 gün sonra bizlere güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah. Bu arada aramızda bizim oğlanında adı nasipse Kaan olacak. Babası çok istiyor doktoru gibi başarılı biri olsun diye. Allah o günleri hepimize göstersin inşallah:)
Kaan isminde 2015 te patlama olacak inşallah kaan bey gibi başarılı dünyanın en güzel mesleğini yapan bir dokror olurlar:KK52:

Kaan isminde 2015 te patlama olacak inşallah kaan bey gibi başarılı dünyanın en güzel mesleğini yapan bir dokror olurlar:KK52:
Evet sanırım öyle olacak. Eşim hamile olduğumu öğrendiğimden beri Kaan bebek diye seviyordu. Bende kızıyordum hadi kız olursa ne olacak diye:) Ama adamın içine doğmuş sanki. İnşallah onun gibi başarılı bir doktor olurlar canım dediğin gibi.

Evet sanırım öyle olacak. Eşim hamile olduğumu öğrendiğimden beri Kaan bebek diye seviyordu. Bende kızıyordum hadi kız olursa ne olacak diye:) Ama adamın içine doğmuş sanki. İnşallah onun gibi başarılı bir doktor olurlar canım dediğin gibi.
Kız olursada kaaniye koyarız onunda kolayı var:KK70:

Selam kizlar eve gideyim rahat yazayim diye yazamadim ama sağolsun cycas cycas bilgi vermiş. agapo agapo evet canim önce seni ark andan beni cagirdilar görüşmemiz yarim kaldi umarim yumoslar buyumustur. Transferim oldu Allahin izniyle meleklerimle evdeyiz :nazar: Nahide hemşire sağolsun bugün yakti biraz canimi bu arada dedim yazicam dedim kizlara söylücem dedim gülüyodu bak söyledim :KK76: kaan beye de ruyami anlattim ki guluyordu zaten haberini almis şöyle anlastik bizde, oğlan olursa adini kaan koyacaksin dedi Tmm anlastik dedim :KK5: inşallah sımsıkı tutunurlar meleklerimiz arkadaşlar dularimizi eksik etmediniz hepiniz saolun
hükümdarımız (KAAN) bebişimiz sen çok yaşa...:KK15: canım benim hayırlısıyla güzel haberler alırız senden. rabbim yardımcın olsun bu bekleme döneminde ve sonrasında. :anneadayı::nazar:

Kızlar merhaba bugün kontrolumuz vardı benim miniğim nasıl büyümüş :nazar::KK61:
Hersey yolundaymis bende haftaya ilacalrin bi kismini birakacagim en cokta igneyi birakacak olmama sevindim :KK24: Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu onun buyudugunu gordukce mutlu oluyorum minik mucizem benim :emir_bebek:
Bu arada bende oglum olursa kaan koymak isterdim ama esimin yigenin adı bizde kız olursa kaan beyin kizlarinin adini koyariz :KK48::KK48:

X