Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar, ben bugün histo ve çizdirme oldumda ( şükürler olsun bunu da atlattım :KK54: ) neyse sorum şu bana kimse kanaman olur demedi.. Kıpkırmızı kanamam var. Normal mi sizce? Ltfn cevap verin a dostlar :cry:
Selam canim bende yaotirdigimda kanamam olmustu dr sorun yok demisti merak etme

kızlarrr iyi akşamlar hepinize... yarın kaan beyle ilk görüşmemize gidicez :KK73: sanırım sadece benden kan alcak demi ??? sıktı bu kızda diceksiniz amaaa napıyııımm:oops: heyecan ve merak
Ilk defa gorusmede muayene yapalim isterseniz diyor cunku yumurta durumunu falan gormek icin on bilgi yani eski tahlilin evrak ne varsa onlarida gotur yaninda onlari inceliyor sonra sana ve esine yapmasi gereken tahlilleri vericek disardada yapabilirsiniz diyor hepsi tamamlaninca adetinle beraber sonuclarla gel diyor aciklayici olmusumdur insallah istedigin gibi aklina takilani sor hic cekinme:KK49:

Cok sikmissin kendini. Keske biraz hava almaya ciksaydin . Ben iki gundur hafif hafif cikiyorum. Iyi geliyor dışarısı. Benim derdim de siddetli bas agrisii gecmiyorr....
Yarin cikicam insallah ilk 4 gun kalkmadim zaten sonrada cok yagmur yagdi o yuzden cikamadim hic cok sukur bas agrim hic olmadi ama adet olacak gibi goguslerim ve kasiklarin agriyor

ahhh ahh sorma gitsin bende transferden bu yana çalışmıyorum dahada çalışmayacağım eşim 5 ay dolana kadar evde dur diyor 3 tü 5 oldu sanırım beni 9 ay yollamayacak işe :KK12::KK12: ama evde zaman hiç geçmiyor bilirim.. canım dışarı çık dolaş ben 3.günden sonra çıkmıştım gün aşırı eşimle markete gitmiştik eve yakın marketler vardı onları gezmiştik nasıl mutlu oluyordum :KK49::KK49: o kadar çok evde durma insan bunalıyor
Cok şükür ki ben pazartesi ise basliyorum benimkide tabi gidip bi yerlerden bana rapor ayarlamazsa :KK11: .:confused:

Merhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza benim de doktorum kaan bozkurt tup bebekten önce aşılama denemek istedi ve denedik bugun 11.gunum sabirsizlikla sonucu bekliyorum kaan beyden aşılamayla hamile kalan varmi!
Rabbim hepimize bebislerimizi nasip etsin Allah hepinizin yardimcisi olsun

Merhabalar canım hoşgeldin testi ne zaman yapacaksın inşallah güzel sonuç alırsın :)

Ilk defa gorusmede muayene yapalim isterseniz diyor cunku yumurta durumunu falan gormek icin on bilgi yani eski tahlilin evrak ne varsa onlarida gotur yaninda onlari inceliyor sonra sana ve esine yapmasi gereken tahlilleri vericek disardada yapabilirsiniz diyor hepsi tamamlaninca adetinle beraber sonuclarla gel diyor aciklayici olmusumdur insallah istedigin gibi aklina takilani sor hic cekinme:KK49:

sağol canım iyi oldu bunları söylemen

KİZZLAAARRRR GÜÜNAAYYDİİİİNNNN :KK49::KK76::KK9::rolleyes::KK73:
Gunaydin cnm nasil bas agrin gecti mi. Dun bn dokturcugumuza yazdim nspicam bu basagrisi ile die gebelikte tamol 500 ve muadili ilaclar kullabiirsn demis . Kiyamam gebelik dio bize simdiden Allah soyletti heralde dedim . Tabiki diycem nie ugrastik o kadar dio yaa insallah oyledir 7. Günüm zamn gecmiyor...

Kizlar tam bir haftadir kapidan disari cikmadim ay cok sikiciymis evde oturmak zamanda gecmiyor sanki :110:
Günaydın canım. Kendini eve hapsetmene gerek yok. Dedim ya ben kısa yürüyüşler bile yaptım. Evde kendini dinlersin canın sıkılır. Kafanı başka şeylerle meşgul et ve bize çoook güzel haberler ver inşallah:)

X