- 2 Ocak 2013
- 777
- 1.430
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.501
Gecti cok sükür Dun eşim mesaj yazmis migren tuttu napalim diye bize de tamol 500mg dişinda hiçbirşey kullanmayalim demiş. Evet yaa Allah emeklerimizi boşa cikarmaz inşallah sizin ccogu gitti azi kaldi benim daha 2. günGunaydin cnm nasil bas agrin gecti mi. Dun bn dokturcugumuza yazdim nspicam bu basagrisi ile die gebelikte tamol 500 ve muadili ilaclar kullabiirsn demis . Kiyamam gebelik dio bize simdiden Allah soyletti heralde dedim . Tabiki diycem nie ugrastik o kadar dio yaa insallah oyledir 7. Günüm zamn gecmiyor...
Gunaydin canim. Benim 7. Gunum test gunum Carsamba 24 aralik . İnsallah rabbim bu mubarek cumanin hurmetine dualarimizi kabul eder..Günadın kızlar hayırlı cumar sonuç bekleyrnler kaç günnüz kaldı hadi ortakık biraz senlensin :)
amin inşallahhhhhhhhhhhhhh aminnnGunaydin canim. Benim 7. Gunum test gunum Carsamba 24 aralik . İnsallah rabbim bu mubarek cumanin hurmetine dualarimizi kabul eder..
Günaydın güzel anne simsiyahları bıraktın artık demekki heh şöyle rengarenk görelim seniSWALLOW09 .!.:KİZZLAAARRRR GÜÜNAAYYDİİİİNNNN
Peki histodan nekadar sonra transfer oluyor acaba benim transferime ne kadar zaman var çok soru sordum galibaEvet yumiler toplandikran kisa bi sure sonra adet goreceksin ve bittikten bi kaç gün sonra histo ondan sonra ise gelsin bidiklar
Canim ben 13 kasim da histo oldum. 12 Aralik ta da transfer . Histodan sonra 3 hafta zamanin olur..Peki histodan nekadar sonra transfer oluyor acaba benim transferime ne kadar zaman var çok soru sordum galiba
Peki yumiler toplandıktan sonra adet zamanında geliyormu yoksa gecikebiliyormu?Canim ben 13 kasim da histo oldum. 12 Aralik ta da transfer . Histodan sonra 3 hafta zamanin olur..
1 ay geçiyor hemen hemenPeki histodan nekadar sonra transfer oluyor acaba benim transferime ne kadar zaman var çok soru sordum galiba
Kendime geldimGünaydın güzel anne simsiyahları bıraktın artık demekki heh şöyle rengarenk görelim seni
canım benim yumiler toplandı Kaan Bey 4 gün kadar sonrasına duphaston verdi 5 gün onu kullandım.İlaç biteli bugün 5. gün ve adet olmak üzereyim yavaştan başladı hissediyorum. Fakat duphaston vermese bile çatlatma iğnesi kullandığımız için çat. iğnesini yaptıktan 15-16 gün sonra her türlü adet oluruz diye düşünüyorum.Peki yumiler toplandıktan sonra adet zamanında geliyormu yoksa gecikebiliyormu?
benim histom 14 ekimde olmuştu transferim 1 kasımda arasında 16 gün falan vardı ama benim durumum farklıydı ben adet olmadım çünkü adet olmamak için ilaç kullanıyordum. belki seninde histo sonrası daha çabuk adet olman için ilaç verebilir. ama ne olursa olsun histo sonrası bir hafta dinleniyordun enf. oluşmasın diye antibiyotkik kullanıyorsun sonra başlıyor ilaçlarıda en az 12-15 gün kullanıyorsun yani şimdi sen pazartesi salı histo olsan bile en erken 7-8 ocak gibi olur ama daha uzun sürmesi büyük ihtimal aman canııım takma sen zamana geç olsun güç olmasın bilirim çok zor beklemek zaman geçmez bir gün bir gün diyoruz ama bebeklerimiz bize şimdiden sabırlı olmayı öğrettiyavv kızlar histo sonrası hemen rahim kalınlaştırmaya başlanılmıyor mu?Neden 1 ay sonrayı buluyor transfer? Ben de bu hafta histo olcam pzt. ve ya salı. Kaan Bey yılbaşını birkaç gün geçer senin transferi yaparız demişti. Şimdi burda baktım da.Herkesin histo sonrası baya zaman geçmiş. ay 1 ay daha nasıl dayanırım beeeenn
ohh bee forumuzun neşesi sen üzgün olunca bu forum çok karamsar oluyor gül ki bizde gülelimKendime geldim
canım sanaHayirli bereketli cumalar hepinize.dun yazdim ama bana cevap veren olmadi aglarim bakin hee.bendemi kaan beye gideyim yaa bu 5 deneme olacak bu yuzden biraz ince eliyorum sanirim.yardimmmm bacilarrr
Terddütsüz Kaan Bey'e gidebilirsiniz. Bende dahil çoğu kişi burda onun hastası çünkü:) SevgilerHayirli bereketli cumalar hepinize.dun yazdim ama bana cevap veren olmadi aglarim bakin hee.bendemi kaan beye gideyim yaa bu 5 deneme olacak bu yuzden biraz ince eliyorum sanirim.yardimmmm bacilarrr
ohh bee forumuzun neşesi sen üzgün olunca bu forum çok karamsar oluyor gül ki bizde gülelim