Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Geçmiş olsun, zorlu geçmiş ama sonu çok güzel olacak. Bundan sonra minik canlar annelerine sımsıkı sarılıp hiç bırakmasın inşallah. cycas'ın listesi seni bekliyor, on günün keyifle geçsin müstakbel anne :) Bu arada ajan kim arkadaşlar

Hayirlii olsunnn ohh massallah adi bile konmus:))rabbim meleklerini saglikla kucagina alacagin günlere erdirsin..oniki gun sonraa guzel haberlerini beklioruz dort gözle:))

Canım gözün aydın kavuştun bebişlerine dikkat et annesi artık sana emanetler :*

Merhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza benim de doktorum kaan bozkurt tup bebekten önce aşılama denemek istedi ve denedik bugun 11.gunum sabirsizlikla sonucu bekliyorum kaan beyden aşılamayla hamile kalan varmi!
Rabbim hepimize bebislerimizi nasip etsin Allah hepinizin yardimcisi olsun

Canım hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sana 12 gün sonra bizlere güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah. Bu arada aramızda bizim oğlanında adı nasipse Kaan olacak. Babası çok istiyor doktoru gibi başarılı biri olsun diye. Allah o günleri hepimize göstersin inşallah:)

Hayırlı olsun. İnşallah mutlu sonucu alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…