- 10 Nisan 2013
- 313
- 319
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.381
Yok canım onlar ayarlıyordur. Benim 11 temmuz adetin ilk günüydü. Transfer 1 ağustosta oldu. 22.gün olmuş yani:)
Aynen , çok fazla ilaç kullanıyor olmamızda lekelenmeye sebep oluyormış dedı. Bu 3 aya kadarda sürebılırmış. Kıyamam , tüylerim diken diken oldu. Kimse ağlamasın inşallah , bizde bizden sonra gelenlere ümit kaynağı olalımDondurulmuş embriyo transferlerinde bu tarz lekelenmeler normal demişti bana Kaan Bey. Hatta 6 haftalıkken lekelenmem olup apar topar gittiğimde "adet kanaması gibi kanamanda olabilir endişelenme" demişti. Keza oldu da. Ben bebek düştü diye yine ağlayarak ve apar topar irenbeye gittim ama kap atışlarını görmüştük:) O nedenle sakın kötü düşünmeyin arkadaşlar deneyimlerimden biliyorum:) Hatta geçen cumartesi Kaan Bey'in bir hastası aynı benim gibi adet kanaması gibi kanamam oldu diye geldi. Ama nasıl ağlıyor hıçkırarak. Gözleri davul gibi olmuş. "Ne olur ölmesin" diye çığırışı kulaklarımdan hala gitmedi. Çok şükür ki bebeği iyiydi hatta bebekleri çünkü ikiz olduğunu öğrendi:)
Yok yok:) Tedavim martta başladı. Dondurulmuş embriyolarım son adetimin 22.günü transfer edildi.canım nasıl yani bir ayda hemen hamile mi kaldın
İnşallah canım.Aynen , çok fazla ilaç kullanıyor olmamızda lekelenmeye sebep oluyormış dedı. Bu 3 aya kadarda sürebılırmış. Kıyamam , tüylerim diken diken oldu. Kimse ağlamasın inşallah , bizde bizden sonra gelenlere ümit kaynağı olalım
O spekulum mu ne var ya mandal gibi şey onu hiç sevmiyorumtransferde de kullaniyo o alet demi?
Pztsi baslamak uzere estrofem verdi refik bey sbh 2-aksam2
Ayin 27sine de randewum var kontrol yalniz ogun 19. Gun oluyo biraz gec dgl mi sizin transferleriniz kacinci gun olmustu?
Merak etme, benim histeroskopi 13'ündeydi. Benimde kontrolüm 27'sinde olacak.
Swallow ne durumdasın canım. Transfer olmuştur sanırım artık. Bu kadar duaya üçüz gelirse şaşırma sakın
Çok doğru bir karar verdiğini zaman geçtikçe anlayacaksın bizim doktorumuz bir tanehoşbulduk canım seninde bebişin hayırlı olsun:) bende artık kaan beyin hastasıyım cuma günü ordayım inşallah ve çok mutluyum
Kızzzzlllaaaaaarrrrrr ben geldim kontrolden swallovlada tanıştım gelişmeleri biraz merak edincycas @menegseg sizden intikam alıcammmmm
Hayirlisi olsun insallah canim rabbim transferlerinide gostersin :)Benim kontrolüm iyi geçti yumiler 4tane güzel güzel büyüyolarmış pazar yada pazartesi opum varrrrrrr çok heyecanlıyımmmmmm