- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.401
Ben onu gördüğümde 2.30 du çok su içtim demiş sen tuvalete git demişler herhalde daha zaman var diye allah yardımcısı olsun hiçbirimizin emekleri boşa gitmesin göbişlerimiz bebeklerle dolsuncycas .!.:M Mormutfakli canım dedim ya transferi olmus 6.30 gibi yeni cikacakti merkezden birqz gec olmus sanirim transferi. Malum yol uzun eve varinca yazar kendini uyi hissederse biraz zor olnus onun için transfer mesane dolu degilmis doldurmuslar gelince detaylı anlatir bende tam bilmiyorum cok yazmadi
Canım hoşgeldin evine bebeklerinle inşallah huzurlu 12 gün geçirirsin sonrada bize burdan hamilelik haberini yazarsın kıyamam canım sana çokmu çektirdiler tadı damağımda kaldı ne güzel muhabbet ediyorduk herzaman bekletirler bugünde hemen alacakları tuttu kendine ve bebeklerine iyi bak güzel anneSelam kizlar eve gideyim rahat yazayim diye yazamadim ama sağolsuncycas bilgi vermiş. agapo evet canim önce seni ark andan beni cagirdilar görüşmemiz yarim kaldi umarim yumoslar buyumustur. Transferim oldu Allahin izniyle meleklerimle evdeyiz Nahide hemşire sağolsun bugün yakti biraz canimi bu arada dedim yazicam dedim kizlara söylücem dedim gülüyodu bak söyledim kaan beye de ruyami anlattim ki guluyordu zaten haberini almis şöyle anlastik bizde, oğlan olursa adini kaan koyacaksin dedi Tmm anlastik dedim inşallah sımsıkı tutunurlar meleklerimiz arkadaşlar dularimizi eksik etmediniz hepiniz saolun
Çok doğru bir karar verdiğini zaman geçtikçe anlayacaksın bizim doktorumuz bir tane
Sorma yokmu o Nahide hemşire hesabimiz bitmedi daha onunlaCanım hoşgeldin evine bebeklerinle inşallah huzurlu 12 gün geçirirsin sonrada bize burdan hamilelik haberini yazarsın kıyamam canım sana çokmu çektirdiler tadı damağımda kaldı ne güzel muhabbet ediyorduk herzaman bekletirler bugünde hemen alacakları tuttu kendine ve bebeklerine iyi bak güzel anne
Selam kizlar eve gideyim rahat yazayim diye yazamadim ama sağolsuncycas bilgi vermiş. agapo evet canim önce seni ark andan beni cagirdilar görüşmemiz yarim kaldi umarim yumoslar buyumustur. Transferim oldu Allahin izniyle meleklerimle evdeyiz Nahide hemşire sağolsun bugün yakti biraz canimi bu arada dedim yazicam dedim kizlara söylücem dedim gülüyodu bak söyledim kaan beye de ruyami anlattim ki guluyordu zaten haberini almis şöyle anlastik bizde, oğlan olursa adini kaan koyacaksin dedi Tmm anlastik dedim inşallah sımsıkı tutunurlar meleklerimiz arkadaşlar dularimizi eksik etmediniz hepiniz saolun
Selam kizlar eve gideyim rahat yazayim diye yazamadim ama sağolsuncycas bilgi vermiş. agapo evet canim önce seni ark andan beni cagirdilar görüşmemiz yarim kaldi umarim yumoslar buyumustur. Transferim oldu Allahin izniyle meleklerimle evdeyiz Nahide hemşire sağolsun bugün yakti biraz canimi bu arada dedim yazicam dedim kizlara söylücem dedim gülüyodu bak söyledim kaan beye de ruyami anlattim ki guluyordu zaten haberini almis şöyle anlastik bizde, oğlan olursa adini kaan koyacaksin dedi Tmm anlastik dedim inşallah sımsıkı tutunurlar meleklerimiz arkadaşlar dularimizi eksik etmediniz hepiniz saolun
Bu tedavi sürecinde çok sabırlı olman lazım doktorumuz önce vitamin desteği yapıyor bir kaç ay sonra tedavi aşamasına geçiyor transfere ulaşman içinde baya bir yol kat etmen gerekiyor ama biraz sabır sonuda çokta güzel oluyor göbişler büyüyorbir an önce tedaviye başlamak istiyorum çok sabırsızım
Agzimdan icmem gereken suyu sağolsun başka bi yerden icirdiHaydiii bakalim guzel haberlerini bwkliyoruz bebislerin sıkıca tutunsunlar ins..
Transfer aciyan bisey mi yaaa? Cok mu canini yaktilar demisler
Nahide hemsire naptiki acıtcak??
Agzimdan icmem gereken suyu sağolsun başka bi yerden icirdi
Aynen öyle canim
Onun disinda aciyo muu??
aşılamadaki gibi mi oluyo
Spekulum ve ince borulardan bebislerimizi bize mi iletiyolar??
Aminnn canim saolcanim hayirli olsun meleklerin bir omur boyu sana sikica sarilsin.
Ben gidicem sen geliceksin canım transfere hazırlanıyorsun herhalde inşallah hersey gönlünce olur birdahaki sefere umarım görüşürüzagapo ben 4 te orda olucam canim. karsilassaydik guzel olurdu.