- 2 Ocak 2013
- 777
- 1.430
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.341
Aynen canım erkeklerin tuzu kuru olan kadınlara oluyor ama sonunda minicik bir can olduktan sonra anneler herşeye katlanır inşallah en kısa zamanda evladına kavuşursun
Kalbini ferah tut canim bol dua etKızlar Merhaba dün kalp atislarini dinlemeye gittik hoca yavaş atiyo dedi 7 haftalık şu anda kabullenemiyorum düşük olabilir dedi ne yapcam bilmiyorum böyle olup düzenlen var mı
AAAAAAAAA kızcam kızlar size ne oluyor yahu:) Ne bu umutsuzluk bu karamsarlık. Güzel düşünelim ki güzel şeyler olsun:)Cok sevindim canim.tebrik ederim . Insallah bizde bu haberi verebilirz . Ama bn cok endişeliyim hic bi belirtim yok
Merhaba, Kaan Bey' in sayfasındasın ve gidebildiğin kadar geçmişe de gitsen olumsuz birşey göremezsin. Bu kadar içi rahat anne adayı varken sence ne yapmalısınHayırlısı olsun senin içinde :)
Sen içini ferah tut rabbime sığın canım. Dualarımız seninle. Senin moralin bozuk olursa bebekte sıkıntı yaşar. Allah hepimizin yardımcısı olsun .Kızlar Merhaba dün kalp atislarini dinlemeye gittik hoca yavaş atiyo dedi 7 haftalık şu anda kabullenemiyorum düşük olabilir dedi ne yapcam bilmiyorum böyle olup düzenlen var mı
Sen çoktan gelmişsin bile buraya hoşgeldin aramıza :) Adetin 3. günü itibaren 5. güne kadar kontrol edebiliyor Kaan bey vakit geçmedi yani. İrenbeden randevu alabilirsin bugünler içinde. Hayırlısı olur inşallah :)
Kıyamam ya kafan çok meşgul haklı olarak bu tarz rüyalar görüyorsun. Tabirci değilim tabiki ama eskiler hep böyle durumlarda "ömrü uzamış" derler. İnşallah sevgili doktorumuza Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin. Versin ki bütün çaresiz kalmışlara umut ışığı olmaya devam etsin. İsmail Bey'de çok iyi bir hekim. Nerden biliyorum; Buca Kadın Doğum Hastanesinden geldi kendisi. Kardeşimin eşi orda ebe o söylemişti bana en iyi hekimimizi İrenbe'ye kaptırdık diye:) Çok genç ama inanılmaz deneyimli bir hekimmiş. Gelinimiz çok üzülmüştü ordan ayrıldı diye. Ama İsmail Bey adına da çok sevinmişti tabi. Kalbini ferah tut canım sen her şey güzel olacak dualarımız seninle:)Kizlaar gunaydin. Bu sabah uyandigim ruyayi anlatayim yorumlayin siz. Bugun transferim var biliyorsunuz rüyamda da öyle. Hastaneyi ariyorum kaan beyi istiyorum transfere geleceğim diyorum sekretere sekreter agliyo noldu dedim kaan bey öldü dedi neee dedim başladm ağlamaya ama siz gelin dedi gittim hastane basil kalabalik duyan gelmiş bu arada bi doktor daha vardi kaan beyin yaninda ismi ismail küçükmüydü neydi benim transferi o yapacakmis hoşgeldin dedi kaan beyin hastasisin demi dedi evet dedim malum sebep dedi kaybettik transferini ben yapicam ne çok hasta si var mis dedi bende evet çok dedim kadinkar kulübünden biliyorum dedim. Neyse önce kaan beyin cenezasini görüp geliyorum dedi bu kadar rüya. Ama kaan beyin yüzü farklıydi başka biri gibiydi. Bu nedir yaaa bilemedim
Merhaba aramıza hoş geldiniz:) Aral Bey'de çok tatlı bir insan ama çoğumuz Kaan Bey'in hastasıyız. Ben çevremdeki herkese önce İrenbeyi sonra da Kaan Bey'i öneriyorum çünkü onunla başladık serüvene:) İnşallah sizde seçiminiz kim olursa olsun güzel sonuçlara ulaşırsınız. Sevgiler.selam kızlar bugun irenbe tüp merkezi ile görüştük ve inşallah bizde orda tedaviye başlıcaz fakat doktora karar veremiyoruz Aral bey mi Kaan bey mi diye
ve bilgi veririmisiniz aşamalar nelerdir
Canım ölü diri getirir derler hayırlısıyla bebeğin dünyaya gelicek ya kaan beyinde ömrü uzamış uzun yaşasın sırada dünyaya gelmeye sabırsızlanan daha çok bebeği olucak doktorumuzunKizlaar gunaydin. Bu sabah uyandigim ruyayi anlatayim yorumlayin siz. Bugun transferim var biliyorsunuz rüyamda da öyle. Hastaneyi ariyorum kaan beyi istiyorum transfere geleceğim diyorum sekretere sekreter agliyo noldu dedim kaan bey öldü dedi neee dedim başladm ağlamaya ama siz gelin dedi gittim hastane basil kalabalik duyan gelmiş bu arada bi doktor daha vardi kaan beyin yaninda ismi ismail küçükmüydü neydi benim transferi o yapacakmis hoşgeldin dedi kaan beyin hastasisin demi dedi evet dedim malum sebep dedi kaybettik transferini ben yapicam ne çok hasta si var mis dedi bende evet çok dedim kadinkar kulübünden biliyorum dedim. Neyse önce kaan beyin cenezasini görüp geliyorum dedi bu kadar rüya. Ama kaan beyin yüzü farklıydi başka biri gibiydi. Bu nedir yaaa bilemedim
Canım endişel2308, post: 38353118, member: 632403"]Cok sevindim canimik ederim . Insallah bizde bu haberi verebilirz . Ama bn cok endişeliyim hic bi belirtim yok
Kizlaar gunaydin. Bu sabah uyandigim ruyayi anlatayim yorumlayin siz. Bugun transferim var biliyorsunuz rüyamda da öyle. Hastaneyi ariyorum kaan beyi istiyorum transfere geleceğim diyorum sekretere sekreter agliyo noldu dedim kaan bey öldü dedi neee dedim başladm ağlamaya ama siz gelin dedi gittim hastane basil kalabalik duyan gelmiş bu arada bi doktor daha vardi kaan beyin yaninda ismi ismail küçükmüydü neydi benim transferi o yapacakmis hoşgeldin dedi kaan beyin hastasisin demi dedi evet dedim malum sebep dedi kaybettik transferini ben yapicam ne çok hasta si var mis dedi bende evet çok dedim kadinkar kulübünden biliyorum dedim. Neyse önce kaan beyin cenezasini görüp geliyorum dedi bu kadar rüya. Ama kaan beyin yüzü farklıydi başka biri gibiydi. Bu nedir yaaa bilemedim
Hiçbir fikrim yok canım. Zor biliyorum ama olumlu düşün ve kendini çok yorma olur mu :)Kızlar Merhaba dün kalp atislarini dinlemeye gittik hoca yavaş atiyo dedi 7 haftalık şu anda kabullenemiyorum düşük olabilir dedi ne yapcam bilmiyorum böyle olup düzenlen var mı
Canim.bol.bol. dua et bnde ettim senin icin bebegin simisiki tutunucak Insallah. . Kalbini karartmaKızlar Merhaba dün kalp atislarini dinlemeye gittik hoca yavaş atiyo dedi 7 haftalık şu anda kabullenemiyorum düşük olabilir dedi ne yapcam bilmiyorum böyle olup düzenlen var mı
Canimsin guzel anne. Anne azarimi da yedim ohh agzina saglik. Haklisin cok pozitifim aslinda bazen olee geliolar hemen kovdum kotu dusunceleri soz. Opuyorum oglusuna ve kendine ii bakAAAAAAAAA kızcam kızlar size ne oluyor yahu:) Ne bu umutsuzluk bu karamsarlık. Güzel düşünelim ki güzel şeyler olsun:)nehir2308 canım benim ben 22.haftamdayım hala bende bile belirti yok nerdeyse. Arada çok nadir o da kıpırdarsa paşam " aa ben hamileyim " diyorum. Kaldı ki ben 13. gün test yaptığımda Kaan Bey pozitif deyince boş boş bakındım:) Hiç belirti arayıpta tatlı canını sıkma sakın. Çünkü hiç bir belirti olmuyor inan bana. Sen Allah'a dua et bol bol ve içini ferah tut. İnanıyorum sende bize o güzel haberi vereceksin rabbimin izniyle. Sevgiler:)