- 26 Kasım 2013
- 243
- 618
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.361
Kızlar Merhaba dün kalp atislarini dinlemeye gittik hoca yavaş atiyo dedi 7 haftalık şu anda kabullenemiyorum düşük olabilir dedi ne yapcam bilmiyorum böyle olup düzenlen var mı
Geçmiş olsun canım gözünaydın sıra geldi bebişlerin için anne evinin hazırlanmasına darısı başımızaKizlar azonce çizik işlemim gerceklesti.
Coksukur korktugum kdr olmadi
Sadece altima kacircam gibi hissettim
SWALLOW09 hadi melegini al gel
Sağol canım benim. Her şey güzel olacak inanıyorum ben:)Canimsin guzel anne. Anne azarimi da yedim ohh agzina saglik. Haklisin cok pozitifim aslinda bazen olee geliolar hemen kovdum kotu dusunceleri soz. Opuyorum oglusuna ve kendine ii bak
ne güzel bende iki tane istiyorum peki ikiz olduğu gebelik hormonunda çıktımı bir şey dedimi dr. bey2tane canim,, teke cesaret edemedim
Aglattin beniAnlaşmamıza ne oldu canım, kendini daha fazla kasma lütfen :) Özellikle bugünden sonra daha pozitif olmaya çalışmalısın de mi. Dünyanın en tatlı misafiri geliyor bugün sana. Onu çok iyi ağırlaman gerekiyor annesi.Rüyan hayır olsun inşallah. Tersi çıkar derler. O kadar dua alıyor ki, Allah Kaan Bey' e de sağlıklı, uzun bir ömür versin inşallah. Bebeğin içinde hayırlı haberler gelecek inşallah. Transferde herşey yolunda gitsin, sağlıkla tamamına ersin geleceğin annesi :)
Evet canim simsiyah geliyorum ciktim yolaSWALLOW09 bordo pantalon üzerimde bej önü desenli bluz olacak pantalon biraz kırmızıya çalıyor sen simsiyahmı giyinecektin?
Evet canim simsiyah geliyorum ciktim yolaSWALLOW09 bordo pantalon üzerimde bej önü desenli bluz olacak pantalon biraz kırmızıya çalıyor sen simsiyahmı giyinecektin?
Merhaba aramıza hoş geldiniz:) Aral Bey'de çok tatlı bir insan ama çoğumuz Kaan Bey'in hastasıyız. Ben çevremdeki herkese önce İrenbeyi sonra da Kaan Bey'i öneriyorum çünkü onunla başladık serüvene:) İnşallah sizde seçiminiz kim olursa olsun güzel sonuçlara ulaşırsınız. Sevgiler.
Canım çok üzüldüm şimdiAglattin beni
Niye ben diye cok uzuluyordum cocuklu ortama girerken boynum bükük kaliyor birde milletin dogum hikayesini dinlemekten biktim ama sonra ne düşündüm rabbim bu derdi bana verdi dermanida ondadir belkide boylesi daha hayirli yumurtalarim bitmek uzere belkide bu beni üzüyor mu hayir demeyi cok isterdim ama evet rabbim İmtahanimi kolaylastir dua edin
Kizlaar gunaydin. Bu sabah uyandigim ruyayi anlatayim yorumlayin siz. Bugun transferim var biliyorsunuz rüyamda da öyle. Hastaneyi ariyorum kaan beyi istiyorum transfere geleceğim diyorum sekretere sekreter agliyo noldu dedim kaan bey öldü dedi neee dedim başladm ağlamaya ama siz gelin dedi gittim hastane basil kalabalik duyan gelmiş bu arada bi doktor daha vardi kaan beyin yaninda ismi ismail küçükmüydü neydi benim transferi o yapacakmis hoşgeldin dedi kaan beyin hastasisin demi dedi evet dedim malum sebep dedi kaybettik transferini ben yapicam ne çok hasta si var mis dedi bende evet çok dedim kadinkar kulübünden biliyorum dedim. Neyse önce kaan beyin cenezasini görüp geliyorum dedi bu kadar rüya. Ama kaan beyin yüzü farklıydi başka biri gibiydi. Bu nedir yaaa bilemedim
Hayırlısı olsun o halde. Kaan Bey bambaşka. Seçim aşamasında kafanızı karıştırmak istemedim ama onu seçtiğiniz için çok memnun oldum. İnşallah hamilelik haberlerinizi bekliyoruz:)hoşbulduk canım seninde bebişin hayırlı olsun:) bende artık kaan beyin hastasıyım cuma günü ordayım inşallah ve çok mutluyum
Yok canım onlar ayarlıyordur. Benim 11 temmuz adetin ilk günüydü. Transfer 1 ağustosta oldu. 22.gün olmuş yani:)O spekulum mu ne var ya mandal gibi şey onu hiç sevmiyorumtransferde de kullaniyo o alet demi?
Pztsi baslamak uzere estrofem verdi refik bey sbh 2-aksam2
Ayin 27sine de randewum var kontrol yalniz ogun 19. Gun oluyo biraz gec dgl mi sizin transferleriniz kacinci gun olmustu?
Darisi hepimizin basina, benimde aynen adet olacakmisim gibi kasilmalar basladi, sonra kahverengi akinti olunca ben adet oldum sandim zaten. Ama hala agrilarim ara ara devam. Pozitif sonucunu aldiktan sonra daha tedirgin oluyor ama insan , endise bitmiyor kiiiiçok çok mutlu oldum canım benim gözlerim doldu inşallah sağlıkla keseyi görür,kalp atışlarını duyarsın 9 ay sonra da kucağına alırsındarısı başımıza inşallah. son günlerim benim de kasık ağrım arttı aynı adet olcak gibi biraz korkuyorum ama pozitifiz hep o pozitifi duyacağım anın hayaliyle yaşıyorum...
Dondurulmuş embriyo transferlerinde bu tarz lekelenmeler normal demişti bana Kaan Bey. Hatta 6 haftalıkken lekelenmem olup apar topar gittiğimde "adet kanaması gibi kanamanda olabilir endişelenme" demişti. Keza oldu da. Ben bebek düştü diye yine ağlayarak ve apar topar irenbeye gittim ama kap atışlarını görmüştük:) O nedenle sakın kötü düşünmeyin arkadaşlar deneyimlerimden biliyorum:) Hatta geçen cumartesi Kaan Bey'in bir hastası aynı benim gibi adet kanaması gibi kanamam oldu diye geldi. Ama nasıl ağlıyor hıçkırarak. Gözleri davul gibi olmuş. "Ne olur ölmesin" diye çığırışı kulaklarımdan hala gitmedi. Çok şükür ki bebeği iyiydi hatta bebekleri çünkü ikiz olduğunu öğrendi:)Darisi hepimizin basina, benimde aynen adet olacakmisim gibi kasilmalar basladi, sonra kahverengi akinti olunca ben adet oldum sandim zaten. Ama hala agrilarim ara ara devam. Pozitif sonucunu aldiktan sonra daha tedirgin oluyor ama insan , endise bitmiyor kiiii
Hayır canım dun 10. Gunumdu. Daha çok erken , 4er gun arayla testı tekrarlayacağız.ne güzel bende iki tane istiyorum peki ikiz olduğu gebelik hormonunda çıktımı bir şey dedimi dr. bey