Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Aglattin beni

SWALLOW09 canım 1 saat sonra melekleribe kavusacaksin sen daha onlari almadan annelik duygularin depresti sulugöz olrun ciktin 9 ay işimiz var seninle neyse arrik bu sulu göz anneyi mahzur görürüz :))
U UMRAN35 canım bol bol dua et biizmee dualarimiz sizinle inşallah melegin seni hiç birakmayacak..@Mormutfakli canım gecmis olsun atlatmissin melegine kavusmak icin onunde duran o koca engeli simdi ne kalei ki sirada hadi bakalım safak saymaya basla :)

hoşbulduk canım seninde bebişin hayırlı olsun:) bende artık kaan beyin hastasıyım cuma günü ordayım inşallah ve çok mutluyum

Canım çok üzüldüm şimdi Herşey güzel gelişecek, lütfen buna inan. Bak sayfamız nazar boncuğu annelerle dolu. Yeni güzel bir haber daha aldık. Sende yakında onların arasındasın canım. Neşen geri gelsin artık, harika bir yolculuk başlıyor nihayet içinde. Ben gün sayıyorum mesela Dualarım seninle, saat kaçta olacak transferin ? Girerkende dualarımızı gönderelim sana :)

Bende imtihanım diyor ve sabrediyorum buradaki arkadaşların bazılarında yumurta azlığı söz konusu nitekim benimde öyleydi. Ancak Kaan beyin sayesinde kucaklarımız dolacak diye hissediyorum :)

Hayrolsun canım rüyan. Ömrünü uzatmışsın derler ölü görünce bir kimseyi Allah gecinden versin Kaan beyin, bizim ona ihtiyacımız var Rabbim uzun ve sağlıklı ömürler versin kendisine :) Sende hiç endişelenme inşallah çok güzel bir transfer geçirecek ve bebeğini alıp geleceksin dualarım seninle

hoşbulduk canım seninde bebişin hayırlı olsun:) bende artık kaan beyin hastasıyım cuma günü ordayım inşallah ve çok mutluyum
Hayırlısı olsun o halde. Kaan Bey bambaşka. Seçim aşamasında kafanızı karıştırmak istemedim ama onu seçtiğiniz için çok memnun oldum. İnşallah hamilelik haberlerinizi bekliyoruz:)

O spekulum mu ne var ya mandal gibi şey onu hiç sevmiyorum transferde de kullaniyo o alet demi?
Pztsi baslamak uzere estrofem verdi refik bey sbh 2-aksam2
Ayin 27sine de randewum var kontrol yalniz ogun 19. Gun oluyo biraz gec dgl mi sizin transferleriniz kacinci gun olmustu?

Yok canım onlar ayarlıyordur. Benim 11 temmuz adetin ilk günüydü. Transfer 1 ağustosta oldu. 22.gün olmuş yani:)

Darisi hepimizin basina, benimde aynen adet olacakmisim gibi kasilmalar basladi, sonra kahverengi akinti olunca ben adet oldum sandim zaten. Ama hala agrilarim ara ara devam. Pozitif sonucunu aldiktan sonra daha tedirgin oluyor ama insan , endise bitmiyor kiiii

Dondurulmuş embriyo transferlerinde bu tarz lekelenmeler normal demişti bana Kaan Bey. Hatta 6 haftalıkken lekelenmem olup apar topar gittiğimde "adet kanaması gibi kanamanda olabilir endişelenme" demişti. Keza oldu da. Ben bebek düştü diye yine ağlayarak ve apar topar irenbeye gittim ama kap atışlarını görmüştük:) O nedenle sakın kötü düşünmeyin arkadaşlar deneyimlerimden biliyorum:) Hatta geçen cumartesi Kaan Bey'in bir hastası aynı benim gibi adet kanaması gibi kanamam oldu diye geldi. Ama nasıl ağlıyor hıçkırarak. Gözleri davul gibi olmuş. "Ne olur ölmesin" diye çığırışı kulaklarımdan hala gitmedi. Çok şükür ki bebeği iyiydi hatta bebekleri çünkü ikiz olduğunu öğrendi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…