Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar hep pozitif düşünelim herşey güzel olsun bu topikte olumsuz düşüncelere yer yok ben inanıyorum burda kaan beyin hastası olupta hamile olmayan kalmıycak bir bir herkesin hamiş haberlerini alacağız:KK54:

Evet bende bu sefer olacak diyorum sevgililer gününe gelir belki hediye olur hayat olur bize artık hayırlısıyla versin Rabbim :)

kızlar listemizi yayınlamak istedim durumunda güncelleme olan ve değiştirmediğim varsa yazsın :) @swallow canım seninde çoktan transferini yaptım bakkk :KK36::KK36:
index.php

Kız ne beceriklisin yeniden liste yapmışsın hemen :) Şubata gün sayıyor yazısını görünce içim hoş oldu böyle mutlu oldum :* Ellerine yüreğine sağlık...:KK68:

canım yazdığın için çok teşekkür ederim seninde hayırlısı olsun..bugun adetim geldi keşke başlasaydık bugun :KK43: benim eşimde sorun inşallah bana iğne vermezler :)

Sen çoktan gelmişsin bile buraya hoşgeldin aramıza :) Adetin 3. günü itibaren 5. güne kadar kontrol edebiliyor Kaan bey vakit geçmedi yani. İrenbeden randevu alabilirsin bugünler içinde. Hayırlısı olur inşallah :)

Niye ben diye cok uzuluyordum cocuklu ortama girerken boynum bükük kaliyor birde milletin dogum hikayesini dinlemekten biktim ama sonra ne düşündüm rabbim bu derdi bana verdi dermanida ondadir belkide boylesi daha hayirli yumurtalarim bitmek uzere belkide bu beni üzüyor mu hayir demeyi cok isterdim ama evet rabbim İmtahanimi kolaylastir dua edin

Niye ben diye cok uzuluyordum cocuklu ortama girerken boynum bükük kaliyor birde milletin dogum hikayesini dinlemekten biktim ama sonra ne düşündüm rabbim bu derdi bana verdi dermanida ondadir belkide boylesi daha hayirli yumurtalarim bitmek uzere belkide bu beni üzüyor mu hayir demeyi cok isterdim ama evet rabbim İmtahanimi kolaylastir dua edin
Allahim hepimizin hakkinda en hayirlisi neyse onu versin canim. Güçlü olmak zorundayiz evet buda bizim sinavimiz olsa gerek

Cok sevindim canim.tebrik ederim . Insallah bizde bu haberi verebilirz . Ama bn cok endişeliyim hic bi belirtim yok:KK43::KK43::KK43:
Bendede hic belirti yoktu. Merak etme. Bu arada niye 10. Gun gittim anlatayim. 9. Gun aksami baya bi kahverengi akintim oldu. Ben panikleyince, kaan bey hadi gel bugunden sevinelim dedi. Sevinmek icin bile cok erken aslinda. Ama pozitif olacagiz, baska sansimiz yokkk

KizzLarr,bugun 10.gunumdu.irenbede test yaptirdimm. 88. Kaan bey hamilesin dediiii:KK49::KK49:. Darisi @nehir2308 ve @denizaa basinaaaaaaa

çok çok mutlu oldum canım benim gözlerim doldu inşallah sağlıkla keseyi görür,kalp atışlarını duyarsın 9 ay sonra da kucağına alırsın :anneadayı: darısı başımıza inşallah. son günlerim benim de kasık ağrım arttı aynı adet olcak gibi o_O biraz korkuyorum ama pozitifiz hep o pozitifi duyacağım anın hayaliyle yaşıyorum...

selam kızlar bugun irenbe tüp merkezi ile görüştük ve inşallah bizde orda tedaviye başlıcaz fakat doktora karar veremiyoruz Aral bey mi Kaan bey mi diye :110:

ve bilgi veririmisiniz aşamalar nelerdir
Merhaba, Kaan Bey' in sayfasındasın ve gidebildiğin kadar geçmişe de gitsen olumsuz birşey göremezsin. Bu kadar içi rahat anne adayı varken sence ne yapmalısın :KK66: Hayırlısı olsun senin içinde :)

Kızlar Merhaba dün kalp atislarini dinlemeye gittik hoca yavaş atiyo dedi 7 haftalık şu anda kabullenemiyorum düşük olabilir dedi ne yapcam bilmiyorum böyle olup düzenlen var mı

X